لوح ها رو یکی یکی بزارین کف دست مجسمه که تبدیل به طلا بشه.
اون وقت میتونین سر جاشون قرار بدین.
لوح ها رو یکی یکی بزارین کف دست مجسمه که تبدیل به طلا بشه.
اون وقت میتونین سر جاشون قرار بدین.
سلام. من یکی از تام رایدر بازام که خیلی این بازی رو دوست دارم اما یه مشکلی دارم و مشکلم اینه که بعد از نصب بازی و بعد یه مدت که باهاش بازی میکنم مثلا یک ماه دیگه بازی اجرا نمیشه و پیغام میده که بازی expire شده و تا ویندوزو عوض نکنم درست نمیشه. چی کار باید بکنم؟
ضمنا کرک شو از یکی از بچه های همین پی سی ورد گرفتم اما ایرادش اینجا بود که بازی رو اجرا می کرد اما saveهایی که داشتم و نمیاورد.من کلی مرحله رفتم جلو.نمیشه که دوباره از اول. ولی اگه ویندوزو عوض کنم هم بازی اجرا میشه هم saveها بدون مشکل اجرا میشه. حالا میگید چی کار کنم؟
salam man to tomb raider anniversary ba 2 ta asb moshkel daram o nemishe radeshoon konam
mishe save bade oona ro behem bedid?
raveshe koshtaneshoono khoondam vali aslan piade nemishe o javab nemide
agar momkene baram email konid ...
mersi
سلام ، من تازه بازی رو شروع کردم ، نخندیدها ولی همون اول با قلاب یا همون Grapple مشکل دارم ؛
هرچی می پرم و Q رو می زنم قلاب رو پرت میکنه ولی دوباره ول میشه اعصاب برام نذاشته ، لم خاصی داره ؟
سلاااااااام كسييي اينجااااا نيييييست. آقا من تازه اين بازي رسيده دستم آخه من هميشه عقبم![]()
من همه صفحاي اين تايپيكو خوندمكه نخوام سوال كنم ولي به نتيجه نرسيدم
اميدوارم هنوزيادتون مونده باشه كه بتونيد كمكم كنيد عكس هم بلد نبودم بذارم
من تو اون مرحله ي مجسمه هستم كه بايد سه تا سنگو پيدا كني بعد بذاري رو دست مجسمه طلا بشه بعد بذاري سرجاهاشون من فقط دو تا سنگ پيدا كردم.
وقتي از بالاي مجسمه رو به رو نگاه مي كنم دو تا بلندي داره سمت چپيه رو رفتم بالا ولي سمت راستيه اصلا راه نداره كه بري بالاچل شدم
لطفا يكي راهنمايي كنه
اقا اين همون اخرين نسخس؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
خیر... این بازی نسخه بازسازی اولین توم رایدره که 1996 اومده بود.
آخرین نسخه اسمش "Tomb Raider" ـه که ریبوت این سریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)