سلام...
میخواستم بدونم این سه تا پیکر بندی چه تفاوتی با هم دارن؟ و کدومش رو انتخاب بکنم بهتره؟
![]()
سلام...
میخواستم بدونم این سه تا پیکر بندی چه تفاوتی با هم دارن؟ و کدومش رو انتخاب بکنم بهتره؟
![]()
درود
کسی ادرس دانلود اینترنت سکوریتی پرو 2013 کمودو رو داره سایت مادر که فقط این ورژن رو پولی زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای چیه سیستم من 64 بیتی هست ایا لازمه اینو بزنم بعد کارش چیه؟
سلام به دوستان و اساتید سوالی داشتم من فایروال comdo 6 رو نصب کردم اما با mozila مشکل پیدا میکنه و هی هنگ میکنه دوستان ممون میشم راهنمایی بفرمایید ورژن آخر موزیلا هم نصب کردم
میشه در این باره کمی صحبت کرد، البته الان خیلی در فضای مساعدی برای این کار نیستم، با توجه به اینکه در کتاب کومودوی که در دست تهیه دارم به این قسمت از کومودو چندی پیش رسیدم و توی همون کتاب توضیحاتی دادم.
ولی در یک جمله باید عرض کنم که پیکربندی پرواکتیو بخشهای وسیعتری از سیستم شما را تحت پوشش قرار میده و در اعمال تنظیمات در بخشهایی متفاوت با سایر پیکربندها تنظیمات متفاوتتری را اعمال میکنه.
اینم یادتون باشه فعلا که کومودو این اسمها را روی این سه پیکربندی قرار داده. یه چیز دلبخواهی و توافقی بین تیم کومودو بوده. میتونست اسمهای دیگری را روی این سه پیکربندی بزاره، مثلاً پیکربندی یک پیکربندی دو پیکربندی سه، یا مثلاً میتونست بزاره پیکربندی ضعیف، پیکربندی متوسط، پیکربندی قوی؛ قس علی هذا. بنابراین از عالم اسم بپرید بیرون! و کومودو را بزارید روی پرواکتیو.
اینکه کارش چیه را خود تیم کومودو هم تشریح نکرده و سعی کرده خصوصی باشه، ولی با فعال کردن این گزینه کومودو و اینجا در واقع بخش حفاظت پیشرفته و تخصصی تر HIPS سعی میکنه عملکرد بهتر و خالی از اشکالتری را روی پلتفرومهای 64 بیتی ارائه بده. و در واقع CIS قادر به نظارت و عملکرد بهتر روی سیستم های 64 بیتی میشه، و به تبعِ اون حفاظت بیشتری از سیستم به عمل میاره. و توصیه میکنم تمام کاربران کومودو چه اونهایی که ویندوز 64 بیتی دارند و چه کاربران ویندوز 32 بیتی، همه این گزینه را فعال کنند.
در وقایع/گزارشهای CIS یک بررسی بکنید ببینید افزونه خاصی را مسدود یا محدود کرده؟ غیر از این مورد فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه.
سلام
خب، با این فایل جدیدی که همین یکساعت پیش کومودو به من داده دیگه مطمئنم که پنجره اکتیو کانکشن برمیگرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کومودو میشه تنظیماتی ایجاد کرد که کل ترافیک از یه پروکســی خاص عبور کنه؟
سلام دوستان من تازه به ورژن 6 ارتقا دادم
2 تا سوال
1- من هرچی گشتم نتونستم view active network conection رو پیدا کنم ، تو این ورژن نیست ؟؟
2- هنگام استفاده از VK بعد از خارج شدن از VK باید reset sandbox رو بزنیم یا قبل از خارج شدن ؟
مرسی
سلام
سوالی داشتم
فرق نسخه های اینترنت سکوریتی مجانی با پولیشون در چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)