سلام دوستان
موقع گشت زنی در پی سی ورد این بخش رو دیدم
من نمی دونم کارت کپچر چیه
لطفآ یه توضیحی بدید تا اطلاعاتم بیشتر بشه !
با تشکر
سلام دوستان
موقع گشت زنی در پی سی ورد این بخش رو دیدم
من نمی دونم کارت کپچر چیه
لطفآ یه توضیحی بدید تا اطلاعاتم بیشتر بشه !
با تشکر
ببین مثلا ما میخوایم از طریق VHS یا هر دستگاه آنالوگ دیگه ای یه فیلم رو به کامپیوتر انتقال بدیم که برای اینکار از یه سخت افزاری به اسم کارت کپچر استفاده می کنیم کارت کپچرم مثل بقیه divce ها میمونه تو شکاف pci نصب میشه و یه سری ورودی برای اتصال دستگاه ها داره یه تعریف خیلی مختصر از کپچر بود!
دوست عزیز سلام
من یه توضیج کوچیک براتون میدم ،خیلی تخصصی نیست اما امیدوارم بتونم کمکتون کنم
Capture در اینجا به معنی ضبط کردنه
دستگاه های کپچر در اصل دستگاه های مبدل سیگنال های آنالوگ صدا و تصویر به دیجیتال اون هستند (یا بر عکس)
از این دستگاه ها در ساده ترین شکل برای رکورد صدا و تصویر استفاده میشه ، در مدل های حرفه ای این دستگاه های قابلیت ها بسیار زیادی دارند که این قابلیت ها باعث افزایش قیمت اونهاست.
در اصل کار کپچر رو یک پروسسور انجام میده ، دستگاه های کپچر حرفه ای خودشون دارای CPU و GPU هستند و بدون وابستگی به سیستم کارایی دارند.
امروزه روی اکثر کارتهای TV Tuner موجود در بازار قابلیت کپچر وجود داره و هرکدام بسته به نوع چیپ اونها کیفیتی متفاوت دارند
دستگاه های کپچر حرفه ای اکثرا فاقد قابلیت هایی مثل Tuner هستند.
این دستگاه های در 2 نوع اینترنال و اکسترنال وجود دارند.
انواع اینترنال شامل دستگاه های Tuner - Capture (کارتهای TV)
و کپچر اینترنال حرفه ای که برای کارهای حرفه ای تدوین استفاده میشه
و انواع اکسترنال شامل کارت های TV و کپچر معمولی USB
یا Firewire
و دستگاه های حرفه ای اکسترنال که برای کار های حرفه ای استفاده میشه
دستگاه های حرفه ای بیشتر برای کسانی مناسبه کار حرفه ای اونها میکس و مونتاژ فیلم هستش و کلا برای کار حرفه ای تدوین استفاده میشه ، حداکثر کارایی این دستگاه ها بیشتر در Workstation های حرفه ای میکس و مونتاژ بکار گرفته میشه .
این هم یه نمونه از یک Video Edit Workstation تقریبا خانگی!
موفق باشید![]()
Last edited by vioman; 01-02-2009 at 07:53.
من یک کارت کپچر اکسترنال با کیفیت غالی می خوام چون فیلم با کیفیت بالا می حوام کپچر کنم .
کدام مدل رو بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)