اگر قبل از اینکه به پمپ برسی گازوئیل تمام شد باز هم از همون روشی که بالا گفتم (کلید F7 بعد Enter ) استفاده کن یکم گازوئیل میزنه ته باکت تا خودتو به یک پمپ برسونی
موفق باشی
اگر قبل از اینکه به پمپ برسی گازوئیل تمام شد باز هم از همون روشی که بالا گفتم (کلید F7 بعد Enter ) استفاده کن یکم گازوئیل میزنه ته باکت تا خودتو به یک پمپ برسونی
موفق باشی
سلام دوستان عزیز. اخبار و اطلاعات جدید بازی یورو تراک 2 در این بخش قرار میگیرد.
امروز با چند عکس جدید از بازی بسیار زیبای یورو تراک در خدمت شما هستم. حتما عاشقانه این بازی از بازی خسته شده اند ولی گروه SCS Software کارهایی در دست ساخت دارد برای این بازی. آره، بزودی پچ جدیدی از بازی در حال آماده شدن است و باعث بهبود و اضافه شدن مدهای جدید به بازی میشود.
علاوه بر بهبود گیم پلی بازی (و DLC نقشه) کارهای دیگری هم صورت گرفته مثل اضافه شدن IVECO Stralis به بازی. منتظر پچ جدید بازی باشید.
![]()
به شدت منتظريم...
راستي شما لينك راديو هاي فارسي رو نداريد؟
این بازیش خوب هست؟ چون من میخواستم بخرمش با خودم گفتم از این بازیای الکی هست!!!!! در حالی که فک کنم امتیازش خوب باشه!
حالا بخرمش یا نه؟
سلام
تا حالا بهترين شبيه ساز كاميون بوده...
گرافيك ، گيم پلي ، صدا گذاري خيلي خوبي داره...
پيشنهاد مي شه دانلود كنيد ، چونكه اگه بتونيد پچ جديدش رو هم دانلود كنيد كيفيتش خيلي بالاتر ميره...
اقا ما هر چی اتوبوس دانلود کردیم ریختیم هیچکدوم نیومد
ورژن 1.3.1 (اگه درست نوشته باشم آخرین ورژنه)
اتوبوس هایی که هست مال ورژ
سلام من یه وام 400 تایی گرفتم ولی الان نمیدونم چجوری باید گاراز بخرم ممنون میشم کمی توضیح بدین
به هر شهری که بری توش یک گاراژ داره برای فروش ، باید بری جلوش روی نقطه مشخص شده نگه داری و بخریش اول که می خری 180000 تا قیمتش هست و جا برای 3 تا ماشین داره بعد می تونی با 100000 تا ارتقا بدیش و جا برای 2 تا ماشین دیگه هم باز کنی !
یورو تراک 2 را hd بازی کنید !
سلام دوستان با نصب این مدی که بهتون معرفی میکنم میتونین یورو تراک رو با کیفیت HD بازی کنید. برای مشاهده و دانلود این مد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصب :
1: ابتدا redexpert10s_ess2013.exe را همانند بازی نصب کنید. آدرس نصب را تغییر ندهید C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension folder سپس به محل نصب فایل بروید.
2: پوشه the RED - Expert 1.0S 2013 را باز کنید.
3: فایل EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs را در آدرس Documents/Euro Truck Simulator 2/mod folder کپی کنید.
4: به داکیومنت و پوشه بازی بروید و فایل config.cfg را با نت پد باز کنید. سپس uset g_texture_hd_enabled "1"1 را به آخر آن اضافه کنید. (زیر آخرین کد) و فایل را سیو کنید.
5: وارد بازی شوید. کمی رانندگی کنید. سپس دکمه Esc را بزنید و از بازی خارج شوید.
6. دوباره به config.cfg برگردید و این فایل را چک کنید تا . uset g_texture_hd_enabled "1"1 محو شده باشد.اگر دیدید نبود یعنی همه چی درست کار میکنه و شما با بازی بسیار با کیفیتی رو برو میشوید.
برخی از تصاویر بازی با کیفیت HD :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : SimulatorGame.ir
اینم ویدئوی بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)