تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 137 از 162 اولاول ... 3787127133134135136137138139140141147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,361 به 1,370 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میخواستم بدونم کارتریج 901 HP رو چند بار میشه شارژ کرد...؟ من کارتریج رنگی رو سه بار قبلا شارژ کرده بودم ولی امروز که اومدم شارژ کنم دهنم آسفالت شد... اصلا انگار نه انگار که جوهر درش ریخته باشم....قبل از شارژ هم هرچی داخلش بود رو با سرنگ کشیدم بیرون ولی موقع پرینت گرفتن اصلا رنگ آبی رو نشون نمیده....

چیکار کنم...قیمت 901 رنگی چند هست...؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باسلام
    دوستان واساتید.
    پرینتر من hp-psc1600
    وکارتریج شماره 97 و94 میخوره.اما تو بازارگویا کمیابه.ممنون میشم اگر جایی میدونید معرفی کنید.
    تشکر.

داره خودمونی میشه mohsen1104's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کسی طرز تعویض کاغذکش اپسون r800 رو بلده . کاغذ رو خوب نمی کشه
    نبود؟ ..........

در آغاز فعالیت print crayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اساتید عزیز سلام ..::.. ممکن بفرمائید شلنگ تخلیه مرکب جمع شده در پرینتر اپسون t50 کجاشه ؟؟؟ ..::.. پیشاپیش ممنونم

داره خودمونی میشه wirahbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    من یه پرینتر کنن ام پی 160 دارم میخوام کانترش رو ریست کنم اما به صورت نرم افزاری نمیشه وبعد از ریست به صورت دستی هم پس از یک بار قطع برق دوباره به حالت قبل ریست برمیگره لطفا راهنمایی بفرمایید که چصطوری جلو این حالتش رو بگیرم ؟
    با سپاس

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ببخشید چند روز دسترسی نداشتم پاسخ شما را دیر دیدم ضمن تشکر جوهر را با توجه به تجارب قبلی شما همان پارت تکنیک گرفتم برای مرتبه های بعد از شارژ اول که پرینتر سطح جوهر را نشان نمیدهد ایا می شود به نوعی رو به اتمام بودن جوهر را حدس زد؟ضمنا تشخیص مخزن هر رنگ از روی جای خط رنگهای هد در همه کاتریج ها درست است؟اگر نکته دیگری جهت شارژ درست و بالا بردن امکان دفعات بیشتر شارژ لازم می دانید ممنون می شوم
    سلام
    در مورد نشان دادن سطح جوهر، متأسفانه در حالت کلی راهی وجود نداره،‌ البته برای برخی مدل های خاص یه تکنیک هایی وجود داره اما حالت کلی خیر.
    در مورد ترتیب رنگ ها،‌ بله، اگر از جلو نگاه کنید،‌ترتیب سوراخ ها همون ترتیب رنگ ها هست.
    1- با توجه به ظرفیت کارتریج و نوع چاپ و تجربه قبل از اتمام جوهر،‌مجدد شارژ کنید (اگر زودتر شارژ کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد)
    2- نگذارید دستگاه بیکار باشه و هر 3 الی 4 روز باهش چاپ کنید.
    3- ترجیحا حجم بالای چاپ رو به یکباره انجام ندید.
    فعلا همینا به ذهنم می رسه!
    موفق باشید
    سلام

میخواستم بدونم کارتریج 901 HP رو چند بار میشه شارژ کرد...؟ من کارتریج رنگی رو سه بار قبلا شارژ کرده بودم ولی امروز که اومدم شارژ کنم دهنم آسفالت شد... اصلا انگار نه انگار که جوهر درش ریخته باشم....قبل از شارژ هم هرچی داخلش بود رو با سرنگ کشیدم بیرون ولی موقع پرینت گرفتن اصلا رنگ آبی رو نشون نمیده....

چیکار کنم...قیمت 901 رنگی چند هست...؟
    این کارتریج های در واقع یکبار مصرف هستن و اینکه ما شارژشون می کنیم، به نوعی اضافه کاری هست! ممکنه یکبار شارژ بشن یا 50 بار. هم شانسیه و هم به نحوه شارژ و نگهداری بستگی داره.
    نیم سانت انتهایی کارتریج رو به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل آب جوش قرار بدید و پس از اون کاراتریج رو با دستمال نرم و بدون پرز خشک کرده، داخل دستگاه بذارید و هدکلین و نازل چک کنید.
    اگر نتیجه رو به پیشرفت بود دوباره تکرارا کنید اما اگر نتیجه تغییری نکرد،‌ احتمال داره نیاز به تعویض کارتریج باشه.
    موفق باشید
    باسلام
    دوستان واساتید.
    پرینتر من hp-psc1600
    وکارتریج شماره 97 و94 میخوره.اما تو بازارگویا کمیابه.ممنون میشم اگر جایی میدونید معرفی کنید.
    تشکر.
    تهران، خیابان ایرانشهر
    اساتید عزیز سلام ..::.. ممکن بفرمائید شلنگ تخلیه مرکب جمع شده در پرینتر اپسون t50 کجاشه ؟؟؟ ..::.. پیشاپیش ممنونم
    پشت دستگاه سمت چپ یه درب کوچک هست و پشت اون درب وجود داره.
    با سلام خدمت اساتید
    من یه پرینتر کنن ام پی 160 دارم میخوام کانترش رو ریست کنم اما به صورت نرم افزاری نمیشه وبعد از ریست به صورت دستی هم پس از یک بار قطع برق دوباره به حالت قبل ریست برمیگره لطفا راهنمایی بفرمایید که چصطوری جلو این حالتش رو بگیرم ؟
    با سپاس
    لطفا بیشتر در مورد مشکل توضیح بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با تشکر از جناب m_2t_ab که باز هم تجربیات قیمتی شان را جهت کمک به کم هزینه تر کردن تجربیات کاربران اماتور امثال اینجانب در اختیار می گدارند
    Last edited by s2469; 09-04-2013 at 17:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با تشکر از جناب m_2t_ab که باز هم تجربیات قیمتی شان را جهت کمک به کم هزینه تر کردن تجربیات کاربران اماتور امثال اینجانب در اختیار می گدارند
    خواهش می کنم دوست عزیز
    نظر لطف شماست.
    بنده اطلاعاتی ندارم، دو سه تا نکته و مطلب از دوستان یاد گرفتم که همونا رو میگم.
    اما خوشحالم که گاهی اوقات به دوستان کمک می کنم.
    موفق باشید

9. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wirahbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    از نرم افزار ام پی تولز برای ریست کردن کنن ام پی 160 استفاده کردم ولی کانترش ریست نشد وقتی هم با دکمه ریسیوم ریست میکنم بعد از یکبار خاموش روشن شدن پرینتر دوباره به حالت قبل ریست برمیگرده و کاتریج ها رو خالی نشون میده لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    از نرم افزار ام پی تولز برای ریست کردن کنن ام پی 160 استفاده کردم ولی کانترش ریست نشد وقتی هم با دکمه ریسیوم ریست میکنم بعد از یکبار خاموش روشن شدن پرینتر دوباره به حالت قبل ریست برمیگرده و کاتریج ها رو خالی نشون میده لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم؟
    دکمه کنسل رو چند ثانیه نگهدارید (وقتی ارور میده) اینطوری با همون کارتریج های خالی (که در واقع شارژ کردید) به چاپ ادامه میده ولی خودتون باید حواستون به تموم شدن جوهر و شارژ مجدد باشه.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •