با حرف دوستمون موافقم, کلا هیرو های عقده ای هستن از نظر من.
سعی کن با هیرو های سخت تر از این ها یاد بگیری. من خودم شخصا malzahar رو پیشنهاد میکنم, خودم عاشقشم, مخصوصا که cs رو فضایی میشه باهاش بالا برد.
یا برای شروع brand هم هیرو خوبیه. یا fiddle
با حرف دوستمون موافقم, کلا هیرو های عقده ای هستن از نظر من.
سعی کن با هیرو های سخت تر از این ها یاد بگیری. من خودم شخصا malzahar رو پیشنهاد میکنم, خودم عاشقشم, مخصوصا که cs رو فضایی میشه باهاش بالا برد.
یا برای شروع brand هم هیرو خوبیه. یا fiddle
آره خیلی خزن اما یه جوری شده که همه باید یکشیو داشته باشن
راجع به ملزاهر(اگه درست گفته باشم)
من کلا با میجا خیلی حال می کنم اما پوینت 4800 اینا 3150
من اولش با این چمپ بازی کردم 19/5 کیل داشتم خیلی حال کردم باش ولی بعدش یه بازی دیگه کردم بعد جوری حالمو گرفتن فک کنم همه لول 30 بودن و حرفه ای خیلی بد باختیم وقتی تیر میزدم جونشون یه ذره هم کم نمیشد
خوبیش اینه که ability power نمیخواد دیگه وبین attack speed و attack power نمیدونم کدومو انتخاب کنم.
یه adc اول و اول نیاز به attack damage داره, بعد نیاز به life steal و بعد نیاز به attack speed
شما اگر ثانیه ای 3 تا اتک هم بدی بازم نمیتونی کسی رو بکشی مگر این که دمیجت بالا باشه.
دوستان من تازگیا پینگم توی ping 4.2.2.3 -t حدود 190 - 200 هست ولی توی بازی بالای 350 س ...
مشکل از چیه ؟ برنامه ای چیزی نیست اوکیش کنه ؟
بین akali و katarina که هر دوشون رو خیلی وقته دارم و باش بازی می کنم اگه بخوای بدونی کدوم قوی تره میشه گفت آکالی بازی باهاش هم خیلی آسون تر از کاترینا هست ولی اکالی تو پتچ بعد ضعیف میشه احتمالا چون خیلی ها تو فروم بهش اعتراض کردن واقعا هم brust دمیج بدی میده کلا اگه می خوای ap بازی کنی حتما leoblance رو بگیر واقعا هیروی خیلی با حالیه اصلا حال میکنی بازی می کنی بازی با هاش هم یه خورده دقت میخواد و passive اش که میرور میسازه که محشره خلاصه با 3150 اگه ap می خوای بهترین هاش lux o leblance o kassadinهستن به غیر اون دونا که بالا گفتم
اگه fighter o tank می خوای olaf رو امتحان کن خیلی با حاله و xin هم هیروی خوبیه rammus هم که تانک محشریه
اگه ad می خوای gank plank هم هیروی خوبیه corki و twich
اگه ساپورت می خوای با 3150 sona و blitzcrank ( که بازی باهاش یخوده سخته )
اینم نظر خودمه که هیچ وقت با 3150 این هیرو ها رو آزاد نکن چون اصلا باش حال نمی کنی ( حداقل من که اینطور بودم چون با پول کمتر از اینا با حال تر هست )
urgot / shen
این که نظر شخصیتون هست درست ولی در کل این 2 تا هیرو حالا urgot خیلی سخته بازی کردن باهاش و کمتر کسی بازی میکنه و shen هم دیگه قدرتش برای همه مشخصه, چون از 3 هیروی اولیه که تو رنک بن میشه.
از نظر قدرت نگفتم اصلا urgot که بحثش جداست منظورم این بود با اون 3150 میتونه یه چی بهتر بگیری بهت حال بده وگرنه shen هیروی که خیلی اذیت می کنه چه تانت ش چه 6 اش ولی چون خواست هیرو بگیره با 3150 بازم گفتم اگه من بودم نمی گرفتم با این که خودم shen رو دارم اگه تانک می خوای با 1250 malphite بگیره حیف اون 3150 میشه اخه شن دو بار باش بازی کنی خسته میشی البته من اینطور ام !
یه عکس بزارم اونایی که IP کم دارن حرص بخورن
![]()
دمت جیزمنم ی 11 هزارتایی دارم میخوام بیشتر جمع کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)