مخابرات ۵۱۲ ..یک سوال اینکه چرا همیشه به سرور اصفهان وصل میشه برای من ؟
سرعت هم که تعریفی نداره ..[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مخابرات ۵۱۲ ..یک سوال اینکه چرا همیشه به سرور اصفهان وصل میشه برای من ؟
سرعت هم که تعریفی نداره ..[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با سلام چرا بعضی از سایتها با اینترنت مخابرات باز نمیشه ولی با وایمکس ایرانسل باز میشه مثل این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی کار باید بکنم ممنون میشم جواب منو بدید.
دی ان اس خودتون رو به 8.8.8.8 تغییر بدید.
چطوری باید این کارو بکنم
دوستان سرعت سا*کس برای شما کند نشده؟من الان این سوسکس که گرفتم سرعتش خیلی کمه چه دانلود چه باز کردن صفحات ! (دزد تز و کثیف تر فیل*تر کننده ها این چیز پی ان فروشان! ببین چطور سو استفاده میکنن!!)کسی یه سرویس مطمئن و سریع رو تجربه کرده تو pm به منم معرفی کنه .. اینی که یکسال ازش میگرفتم تو زرد از اب دراومده ایم ماه
من نزدیک به دو ماه و نیمه درخواست ای دی اس ال دادم ولی تا الان وصل نشده کسی دلیلش رو میدونه؟
چه طوری به اینترنت وصل می شی ؟
با تنضیمات خود کار مودم با lan مودم روشن میکنم خودش وصل میشه
کسی میدونه چرا من به سرور اصفهان وصل میشم ؟
شاید به خاطر همین سرعتم پایینه
پورت خالی ندارند
این برای همه هست.بستگی داره وقتی کانکت میشید چه ip بهتون تعلق بگیره.من با وایمکس هم اینجوریم.هر وقت مودم رو ریستارت میکنم یبار اصفهانه،یبار تهرانه،یبار کرجه،یبار هم بندرعباس بود!!!!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)