سلام من خیلی وقته ویندوز ۸ نصب کردم اما دو روزه هی لبتابم خود به خود ری استارت میشه دکمه fn شم کار نمیکنه باید چی کنم؟
سلام من خیلی وقته ویندوز ۸ نصب کردم اما دو روزه هی لبتابم خود به خود ری استارت میشه دکمه fn شم کار نمیکنه باید چی کنم؟
سلام
من دنبال درایور وب کم لپ تاپ میگردم تو سایتش پیدا نکردم. ویندوز7
HP pavilion g6-1157ee
سلام من inspiron1525 دارم که IDT Hight Definition Audio CODEC قطع شده و احتیاج به نصب درایورش دارم لطفا اگر دارین برام بذارین تا دانلود کنم ممنون(برای xp)
سلام دوستان
یه لپتاپ ASUS X54H داریم ویندوز 7 32 بیت تازه روش ریختم درایور گرافیک که نوشه Intel رو از خود سایتش گرفتم می خوام نصب کنم میگه سیستم شما حد اقل مورد نیاز را ندارد. روی لپتاپ یه برچسب هست به جز Intel Pentium نوشه ATI 7470 فک کنم. ممنون میشم کمک کتید
سلام
من لب تاپ Dell Inspiron 5010 برای درایوراش با 3 تا مشکل مواجهم
- یکی اینکه درایور PCI Simple Communication Controller رو سیستمم نشناخته
- دیگه اینکه وقتی کلید F2 رو میزنم واسه قطع و وصل وایرلس یا بلوتوث، هیچ چیزی توی صفحه به من نشون نمیده که خاموشه یا روشنه یا چی
- و بعدی هم مشکل اسکرول تاچ پدم که کار نمیکنه
ممنون
جالبه تو ویندوز سون اکثرا خودش وب کم رو شناسای میکنه اگه منظورتون برنامه ای هست که بشه افلاین و بتونی ازش بعنوان دوربین و .. استفاده کنی برنامه زیاده سایت های ایرانی زیاده
برو تو دیوایس منیجر ببین imaging device ببین شناخته
اینجا دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم الان رفتم تو سایت ایسوس خود لب تاب یه اینتل گذاشته و جالبم اینجاست که فقط گرافیک اینتل هم هست در حالی که میگید روش ati 7470 هست زیر لب تاب رو لیبل ببین دقیق مشخصات لبتاب جلو همین x54h یه چیز دیگه هم نیست ضمنا شما درایور 7470 رو هم دانلود کن ببین درست میشه
عزیز برو اینجاسلام
من لب تاپ Dell Inspiron 5010 برای درایوراش با 3 تا مشکل مواجهم
- یکی اینکه درایور PCI Simple Communication Controller رو سیستمم نشناخته
- دیگه اینکه وقتی کلید F2 رو میزنم واسه قطع و وصل وایرلس یا بلوتوث، هیچ چیزی توی صفحه به من نشون نمیده که خاموشه یا روشنه یا چی
- و بعدی هم مشکل اسکرول تاچ پدم که کار نمیکنه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شما بخش های
chipset
communications
input
زیاد حجم نداره دانلودشون کن و نصب کردی سیستم رو ریست کن درست میشه فقط نوع ویندوز رو درست نصب کن
سلام دوستان من لپ تاب HP - dv6 2020 دارم برای آپدیت درایو شبکه لپ تابم به مشکل برخوردم یعنی نمیدونم برای آپدیت دستی یا اتوماتیکش باید چکار کنم؟؟؟؟
Last edited by saman.ariaman; 18-03-2013 at 16:20.
من یک لپ تاپ Compaq 6182 دارم که ویندوز 7 همه درایور های اون را میشناسه. فقط در Device Manager یک Device شناخته نشده است که به صورت Unknown Device نمایش داده می شود. البته ظاهرا اختلالی در کار سیستم مشاهده نمی شود. اما ترجیح می دهم که این مشکل را برطرف کنم.
لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
با سلام
بنده چند روز قبل اقدام به نصب ویندوز 8 روی لپ تاپ dell xps 502x کردم
متاسفانه امروز بعد از نصب درایور گرافیک با سی دی همراه لپ تاپ دچار مشکل شدم
مشکل هم به این صورت هست که با وارد کردن پسورد ویندوز مانیتور خاموش و روشن میشه و دوباره برمیگرده رو همون قسمت وارد کردن پسورد
ممنون میشم از دوستان کشی کمکم کنه تا بتونم این مشکل رو حل کنم
دقیقا هم میدونم علت این مشکل به خاطر درایور گرافیک هست که من با سیدی همراه لپ تاپ اینکارو کردم (که کاش نمیکردم)
ضمنا برای ورود به حالت safe mode باید چکار کنم ؟
که شاید تو safe mode بتونم این درایور رو اگه بشه remove کنم
کسی نیست یه راهنمایی کنه لااقل لپ تاپ های دل چطوری وارد سیف مد میشن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)