مارک خوب برای مودم چی بگیرم که هم با Xp هم با بقیه ویندوز ها سازگار باشه نصبش مشکل نباشه و خوب باشه؟
مارک خوب برای مودم چی بگیرم که هم با Xp هم با بقیه ویندوز ها سازگار باشه نصبش مشکل نباشه و خوب باشه؟
من tp-link دارم با xp کار میکنم از دوستان و آشناها هم زیاد دیدم که از این برند دارن و با 7 کار میکنن
البته مارک های معروف دیگه ای هم مثل d-link , ... هم احتمالا مشکلی با این قضیه ندارن
یه درخواست هم بنده دارم می خواهم یه مودم بی سیم وای فای بخرم چی پیشنهاد می کنید هم برای استفاده از لپ تاب وگوشی وای فای دارم وکامپیوتر معمولی تا90هزار تومان؟
دوستان من مودم Asus AM602 رو دارم... اما نیاز به وای فای دارم... هیچ راهی غیر از تعویض مودم هست...؟؟؟ وسیله ای هست که اینترنتم رو به صورت وایرلس پخش کنه..؟؟؟
بله هست ولی هزینه زیادی داره یه مودم بگیری به صرفه تره
با وسیله روتر میتونی مودم کابلیتو به اون وصل کنی و از اون اینترنت وای فای دریافت کنی
10 تومن دیگه روش بزار مودم TP-LINK TD-W9801G بگیر مودم قدرتمند و آنتن دهی خوبی داره
D-Link-Wireless-N-ADSL2-4-Port-Wi-Fi-Router-DSL-2750U
D-Link-Wireless-N-150-ADSL2-4-Port-Ethernet-Router-DSL-2730U
دوستان فرق بین این دوتا تو چیه...؟؟؟ کدومشو پیشنهاد میکنید...؟؟؟ ISP هم پارس آنلاین هستش!
Last edited by poria_mc; 17-03-2013 at 20:34.
بکار شما این میاد D-Link-Wireless-N-ADSL2-4-Port-Wi-Fi-Router-DSL-2750U
چون این وایرلس داره و همونی که میخواستین در صورتی که اون یکی روتز فقط کابلی هست
سلام دوستان این مودم های وای فای معمولا چقدر برد دارن ئ آیا دیوار خیلی میتونه تو بردش تاثیر بذاره؟ و اینکه چطوری میشه وای فای مودم tenda را قطع کنم و بدون امواج رادیویی و با استفاده از کابل شبکه از مودم استفاده کنم؟
مودوم های وایرلس بردشون به حدی هست که حتی خونه های بزرگ رو هم پوشش بده، (مقدار دقیقش رو باید تو مشخصات مودمتون پیدا کنید)، واسه غیرفعال کردن وایرلس هم میتونید از طریق 192.168.1.1 و نام کاربری admin و رمز غبور admin وارد تنظیمات مودم بشید و غیرفعالش کنید!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)