بهنام جان الان قسم حضرت عباس رو باید باور کرد یا دم خروس؟ ...
سرویس 5 مگ (!!) اونم نامحدود (!!!) با قیمت 36 تومن(!!!!) در قالب سرویس 256 طلایی
در ضمن یه فایل 34 مگی با سرعت 580 کیلوبایت در ثانیه زیر 1 دقیقه طول میکشه زمان دانلودش نه 3 دقیقه (!) ....
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بهنام جان الان قسم حضرت عباس رو باید باور کرد یا دم خروس؟ ...
سرویس 5 مگ (!!) اونم نامحدود (!!!) با قیمت 36 تومن(!!!!) در قالب سرویس 256 طلایی
در ضمن یه فایل 34 مگی با سرعت 580 کیلوبایت در ثانیه زیر 1 دقیقه طول میکشه زمان دانلودش نه 3 دقیقه (!) ....
Last edited by misam5526; 13-03-2013 at 12:59.
پرسیدم....
مثل اینکه تا 18 گیگ این سرعته بعدش میشه 50-70 کیلو...
میثم جان درست میگی اما مثلا سرویس دوستمون حداکثر تا 18 گیگ با این سرعته بعدش واقعی میشه
اومدن مثل سرویس جایزه منصفانه پارس انلاین کردن
من خواستم جمع آوری کنم اما این تست رو دیدم باید چند وقت دیگه صبر کنم ببینم چی میشه![]()
این نکته IDM رو هم باید دقت کرد که تو این عکس زمان باقیمانده با سرعت دانلود همخوانی نداره !!!!! و اختلاف خیلی زیاده ...
از صمیم قلب امیدوارم سرویس خوبی باشه در نهایت.... و بتونه جذب مشترک کنه ، من خودم اسیاتک رو خیلی بیشتر از شرکتای دیگه قبول دارم
میشه فایل زیر رو با idm دانلود کنی و از سرعت دانلود فیلم بگیری بینیم نوسان سرعتش چطوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه سرعت متغییره از 450 تا 650 به سرعت تغییر میکنه... حالت پرشی داره واسه همین idm نمیتونه سریع محاصبه کنه....
کسی نبود سوال ما رو بجوابه؟!
کسی تست نکرده این سرویسو ؟
سلام دوستان چندتا سوال داشتم:
1.میخواستم ببینم این نامحدوداش چطوریه؟!از نظر پینگ و دانلود بیشتر پینگ واسم مهمه اگه میشه اینم بگین که تا چند گیگ با بقیه share نمیکننت؟!سقف دانلودش رو اگه بگین ممنون میشم واسه هر سرعتی
2.نسبت به نت پیشگامان برتری داره؟!چون زنگ زدم پیشگامان با 4.2.2.4 که پینگ میگرفت خودش 160بود بنظرم خیلی خوبه
3.کسی اینجا مشهدی هست که بگه تو مشهد چطوریه؟!![]()
سلام
1-سرویس های نامحدود رو تغییر داده چه از نظر سرعت و چه قیمت فعلا وضعیتش مشخص نیست
2-پینگ 4.2.2.4 آسیاتک 300-350 در بهترین حالت 250
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)