سلام
من ایکس باکسم روی قسمت family settings پسورد داره و من پسوردش رو نمی دونم کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه چه کار باید کنم اخرین نرم افزار مایکروسافت روش نصبه. 2.0.16203.0
سلام
من ایکس باکسم روی قسمت family settings پسورد داره و من پسوردش رو نمی دونم کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه چه کار باید کنم اخرین نرم افزار مایکروسافت روش نصبه. 2.0.16203.0
آقا اگه داشبورد دستگاه رو آپدیت کنیم بعدا نمیشه به ورژن قبلی تغییر داد ؟؟؟ به مشکل خوردم !
خیر،به هیچ وجه نمیشه داشبرد رو دانگرید کرد...............
حداقل من تا حالا ندیدم،احتمالش یک درصد که باشه همچین چیزی............
سلام دوستان
دوست دوستم این مشکل براش پیش اومده:
اینم نوشته ی دوستم هست که براتون عینا میذارم:
"دستگاش ال تی 3 هست .لایو گلد داره اپدیت جدیدرو دانلود کرد و 1 روز کامل کار کرد البته روز بعدش هم تا 8.45 اوکی بود بعدش مشکل پیش اومده براش گیم های ال تی 3 اجرا میکرده چون فیفا وا مورتال و لورد اف رینگ که من اسلیم دارم ال3 گرفته بودم بهش از همون نسخه براش گرفتم .موس وانتد هم میگه خودش گرفته بود.توی اکانتش از طرق سایت تا شنبه شب نمی رفت ولی امروز من رفتم دیدم درست شده .ولثی میگه دستگام یا روی منوی تیلیغ کنسول میمونه 5 مین بعد رست میشه یا میره تو هر گیمیو که میزاره یا play game میزنه یا میره تو بازی 2 قیقه بعد ارور میده ریست میشه باز .یهنی ال تی 3 کنسولش پریده خراب شده .؟ ممنون میشم بگید عجیب غریبه اینجوری میشه دستگاش هم الیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .راستی دستگاش و وسایلش اکراینی هست همه بار کدش رو همش رو چک کردم براش برام فرستاد.قیلا هم دیده بودم.دستگاه خوبیه حال مونده چه کنیم؟"
دوستان من دوتا بازي Crysis 3 و Dead Space 3 رو گرفتم.هر كدوم رو ميخوام روي هارد نصب كنم وسطاش ارور ميده ميگه DVD كثيفه يا خش داره ! در حاليكه كاملا تميز هست ! ميخواستم بپرسم اين مشكل واسه شما هم هست يا برم عوضش كنم ؟ممنون !
اگه خوب رایت کنن و حتی برنر مکس نباشه ، باید نصب بشه ولی هنگام بازی از روی هارد ارور بده که با پخش آهنگ اون هم درست میشه...
سرعت بالا که میزنن همین میشه/![]()
این بازیهایی که نوشته indie یعنی چی؟
![]()
بازی هایی هستن که توسط افراد و گروه های مستقل ساخته میشن.این بازیهایی که نوشته indie یعنی چی؟
یعنی این افراد به کمپانی یا استدیوی خاصی وابسته نیستن و در کل آدم عادی هستن!
سلام و خسته نباشید
من یک دستگاه slim 4 gig دارم
تقریبا تو زمینه xbox تازه کارم
وقتی داشتم بازی میکردم به یکباره دستگاه خاموش شد. و دیگه روشن نشد.
وقتی میخوام دستگاه رو روشن کنم ابتدا دکمه سبز وسط پاور یک چراغ سبز میزنه و سریع خاموش میشه. چراغ ادابتور هم قرمز میشه وکلا سبز نمیشه و کنسول هم روشن نمیشه. دیگه کلا همه چی غیر فعال میشه
وقتی ادابتور دوستم رو امتحان کردم، دستگاه بدون هیچ مشکلی، روشن شد و بازی اجرا شد. البته فقط 5 دقیقه امتحان کردمو سریع پسش دادم .
ایا اشکال از ادابتور هست؟
اخه میترسم یک ادابتود نو بگیرم و بعد دوباره بسوزه و ببینم مشکل از کنسول باشه؟!
لطفا راهنماییم کنید
ممنون از شما
نمیدونم به مشکل شما مربوط میشه یا نه ولی منم وقتی میخوام بلافاصله بعد از وصل کردن کنسول به برق اون رو روشن کنم همین اتفاق میفته و کلا برق از آداپتور هم میره
به عنوان راه حل من همیشه حداقل یک دقیقه بعد از اینکه دو شاخ رو میزنم به پریز کنسول رو روشن میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)