کسی از دوستان راه حلی غیر از استفاده از هارد برای ضبط تصاویر از تلویزیون های سامسونگ پیدا کرده ... من فلش 8 گیگ ندارم ولی ضبط نمی کنه!
کسی از دوستان راه حلی غیر از استفاده از هارد برای ضبط تصاویر از تلویزیون های سامسونگ پیدا کرده ... من فلش 8 گیگ ندارم ولی ضبط نمی کنه!
دوست عزیز
عملکرد ضبط روی USB در تلویزیون LED SAMSUNG
دکمه اسمارت هاب----->ALLSHARE PLAY ------> ضبط تلویزیون
برای استفاده از عملکرد ضبط یا TIME SHIFT از USB که با مشخصات USB HDD با سرعت 5,400 دور در دقیقه استفاده کنید.
1-هنگامی که یک برنامه در حال پخش را ضبط میکنید کلید ضبط را با استفاده از کنترول از راه دور انتخاب کنید. پنجره POP UP نمایان می شود. دستگاه USB نمی تواند تا زمانیکه آزمایش عملکرد دستگاه را تمام نکرده ضبط کند
2- مدت را برای تنظیم زمان ضبط کردن انتخاب کرده و سپس قبول را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است که فرمت ضبط شده فقط در خود تلویزیون قابل پخش است
سلام
من یه تلویزیون 7770 دارم از دیروز هر 5 دقیقه داره ریست میشه ، دیروز یه ریست نرم افزاریش کردم درست شد ولی امروز دوباره اون طوری شده ،به نظر شما چیکار کنم ؟
دوست عزیز
این مسیر را بروید ببینید که تایمر خواب یا دیگر زمانها چه خودکار چه راهکار صرفه جویی روشن نباشد
منو ------> سیستم-------> زمان واینکه آیا به تازگی فریمور آبدیت کردید؟ و اینکه بگویید از کی و چطور این مشگل بوجود آمد.
من دیروز یه بار ریستش کردم پس باید تنظیمات تایمر و ... ریست شده باشه .
تقریبا یه ماه پیش آپدیتش کردم . دیروز یه دفعه ریست شد و این قضیه ادامه دارد ...
بهترین کار اینه که با پشتیبانی سامسونگ تماس بگیرید. هنگام دیدن شبکه های تلویزیون دچار مشکل می شوید یا هنگام استفاده از hdmi یا allshare همین مشکل را دارید؟ برای من هم دیروز دوبار ریست شد وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفتم!
به غیر از این ریست شدن مشکل دیگه نداره .
نه منظور من این بود این ریست همه جا اتفاق می افته مثلا هنگام تماشای فیلم از روی فلش هم اتفاق می افته یا فقط هنگام دیدن شبکه های تلویزیون؟
با پشتیبانی تماس گرفتید؟
جاهای دیگرو تست نکردم فقط موقع دیدن کانال های تلویزیون اینو دیدم .
هنوز به پشتیبانی زنگ نزدم .
دقيقا من هم همين مشکل رو دارم بخصوص روي شبکه 5وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)