الان زنگ زدم پشتیبانی یک سری تنظیمات توی دانلود منیجر قسمت ارتباط با شبکه گفت سرعتم رفت روی 60 .ولی گهگاهی بازم زیر 60 میاد.
نرم افزار هست که سرعت دانلود رو توی یک مدت زمانی نشون بده؟مثلا 12 تا 8 صبح بگه سعت 12 اینقدر سرعت داشتی 1 اینقدر و .........
الان زنگ زدم پشتیبانی یک سری تنظیمات توی دانلود منیجر قسمت ارتباط با شبکه گفت سرعتم رفت روی 60 .ولی گهگاهی بازم زیر 60 میاد.
نرم افزار هست که سرعت دانلود رو توی یک مدت زمانی نشون بده؟مثلا 12 تا 8 صبح بگه سعت 12 اینقدر سرعت داشتی 1 اینقدر و .........
چه تنظیماتی؟
میری توی تنظیمات قسمت ارتباط به شبکه بعد نوع /سرعت ارتباط رو میزاره نوع دیگر بعد اون عدد گوشه رو میکنی 100000000 bps.
بعد پایین همون قسمت هم تعداد حداکثر ارتباطات رو میزاری 16-
البته فک کنم واقعا مشکل دارم من چون هنوز 50-60 هست ولی دوستان میگن تا 90 تا میده!!!!!!!سرور اپلود باز که هیچ 20 تا میده.چیکار کنم الان سرعتم 60 هست زنگ بزنم!؟
پارس انلاین ثبت نام کردم الان 12 روزه هنوز وصلش نکردن![]()
واسه من که هم l2tp هم sstp هم کار نمیکنه. :(
آپلودباز که امروز و دیروز داغون بود با رپید شیر یا putlocker تست کن
میثم رو هم زیاد جدی نگیر ماشالا هر سرویسی میخره سرعتش فوق نجومیه
من که نرمال مثل 512 سابق نزدیک 60 کیلو میگیرم ماکزیمم. دوستمم مثل منه
حداقل نامحدود حسابگر با تک کانکشن سرعت بالایی میده
مثلا 128 با تک کانکشن هم 17 میده![]()
اولاً در مورد L2TP ، باید بگم داره کار میکنه ...
در مورد سرعت هم تا جایی یادم میاد شما قبلاً هم با سرویسای محدود مشکل داشتی و سرعتت مثل بقیه خوب نبود
بهرحال دوستانی که چیزی نمیگن و ساکتن اونا هم قطعاً همین سرعت من رو دارن ... (مثل جناب سعید خان که چند بازی لطف کردن و حمایت کردن) .... امیدوارم مشکل سرعت همه خوب بشه و اگه خوب شد ، وجودش رو داشته باشید و مثل روزای خرابی بیاید بگید که حالا که خوب شده سرعتتون چنده![]()
ای داد بیداد....
علی جان رفتی پارس آنلاین ؟! ...
داش میثم میبینم که بازم دور گرفتی. این مخابرات تا شما رو داره پشتش واقعا گرمه.
ما مسئول تبلیغات مخابرات نیستیم که بخوایم بیایم ازش تعریف کنیم و واقعا سرعتش جای تعریف نداره. همون طور که قبلا هم خودم گفتم و هم شما بارها گفتین فقط به درد دانلود سنگین میخوره. اون هم به این خاطر که سرویسای محدودش تو ساعات رایگان کاملا نامحدودن و نامحدودها هم واقعا نامحدود. دیگه سرعت رو واقعا باید بیخیال شد.
Last edited by AliMirzaie; 09-03-2013 at 23:25.
خونده باشی گفتم واسه من کار نمیکنه. از صبح پاشدم کلا l2tp و sstp از کار افتاده بودن
سرعتم یه مدت مشکل داشت اما به زور کانکشن کشیدم ازش. البته یه چیزی هم میثم جان خداییش همیشه خطت سر حال بوده. وقتایی که ما همه پکیده بودیم تو داشتی فول دان میکردی دیگه
الانم من مثل 512 سابق ماکزیمم 60 تا میگیرم. پینگش هم بالاست اما کار منو راه میندازه و راضیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)