تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 134 از 162 اولاول ... 3484124130131132133134135136137138144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,331 به 1,340 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام چند روزه دنبال سرویس منوال اپسون cx4700 می گردم . می خوام هدش رو باز کنم چون خشک شده شاید بتونم بازش کنم. کسی سراغ داره

سلام
    احتمالا از این طریق جواب بگیرید:
    کارتریج ها رو دربیارید، هد رو می بینید که با سه تا پیچ متصل شده، اون سه تاپیچ رو باز کنید و هد رو دربیارید.
    موقع بستن اول جلو سمت چپ، بعد در جهت خلاف عقربه های ساعت (ترتیب پیچ ها) ببندید.
    موفق باشید

2. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.اگر ممکنه لطف و بزرگواری بفرمایید من رو راهنمایی بفرمایید.من یک چاپگر جوهر افشان دارم.مدل آفیس جت 7000.کد کارتریجش هم 920.الان کارتریج های فابریکش تموم شدن.و قبلا هم حدودا 5 تا 6 بار شارژ شدن.الان من یه ست کارتریج قابل شارژ خریدم.فردا به دستم میرسه.و از اونجایی که خریدم گفته که بدون چیپست هستند و باید چیپست رو از روی کارتریج فابریک با دقت بکنم و بچسبونم روی این ریشارژابل ها!و نکته اینجاست که دستگاه من کارتریج ها رو نمیشناسه!الان من باید چیکار کنم!یعنی چیپست کارتریج های من سوخته!واسه همین دستگاه نمیشناستشون!؟!؟!؟!؟گفته میشه اینا قابل ریست کردن هستن.خوب چه جوری باید این کار رو انجام بدم !؟!؟!؟!در صورت نیاز!؟!؟و اگه چیپ بخوام از کجا باید تهیه کنم و چه قیمتی هستش!؟اونجایی که ازش کارتریج قابل شارژ و جوهر خریدم گفت دونه ای 20 تومن!درست بوده آیا!!؟؟؟یا قیمت چیز دیگه ایه!و آخرین سوال من برای پر کردن کارتریج قابل شارژ هام احتیاج به وسیله ی خاصی دارم!؟مثلا همین کیت شارژ!؟!؟!یا خیر!؟اساتید از این که وقت گذاشتید و متن طولانی و پر از سوال ما رو خوندید متشکرم.یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.اگر ممکنه لطف و بزرگواری بفرمایید من رو راهنمایی بفرمایید.من یک چاپگر جوهر افشان دارم.مدل آفیس جت 7000.کد کارتریجش هم 920.الان کارتریج های فابریکش تموم شدن.و قبلا هم حدودا 5 تا 6 بار شارژ شدن.الان من یه ست کارتریج قابل شارژ خریدم.فردا به دستم میرسه.و از اونجایی که خریدم گفته که بدون چیپست هستند و باید چیپست رو از روی کارتریج فابریک با دقت بکنم و بچسبونم روی این ریشارژابل ها!و نکته اینجاست که دستگاه من کارتریج ها رو نمیشناسه!الان من باید چیکار کنم!یعنی چیپست کارتریج های من سوخته!واسه همین دستگاه نمیشناستشون!؟!؟!؟!؟گفته میشه اینا قابل ریست کردن هستن.خوب چه جوری باید این کار رو انجام بدم !؟!؟!؟!در صورت نیاز!؟!؟و اگه چیپ بخوام از کجا باید تهیه کنم و چه قیمتی هستش!؟اونجایی که ازش کارتریج قابل شارژ و جوهر خریدم گفت دونه ای 20 تومن!درست بوده آیا!!؟؟؟یا قیمت چیز دیگه ایه!و آخرین سوال من برای پر کردن کارتریج قابل شارژ هام احتیاج به وسیله ی خاصی دارم!؟مثلا همین کیت شارژ!؟!؟!یا خیر!؟اساتید از این که وقت گذاشتید و متن طولانی و پر از سوال ما رو خوندید متشکرم.یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    سلام دوست عزیز
    1- معمولا کارتریج های قابل شارژ به همراه چیپ ست اتو ریست فروخته میشن.
    2- در غیر این صورت باید چیپ ها رو جدا گانه بخرید که گرون تر درمیاد.
    3- نیاز به هواگیری نیست، با سرنگ داخلش جوهر بریزید.
    موفق باشید

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یک Epson CX5900 دارم که یک هفته ای هست هرچی میخوام پرینت بگیرم نمیشه و ارور paper jam میده و باید کاغذ رو eject کنم و باز هم بخوام پرینت بگیرم همین اتفاق میفته
    با blower هم توی پرینتر رو گرفتم ولی تاثیری نداشت

چه کار باید کنم ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یک Epson CX5900 دارم که یک هفته ای هست هرچی میخوام پرینت بگیرم نمیشه و ارور paper jam میده و باید کاغذ رو eject کنم و باز هم بخوام پرینت بگیرم همین اتفاق میفته
    با blower هم توی پرینتر رو گرفتم ولی تاثیری نداشت

چه کار باید کنم ؟
    ممنون
    داخل پرینتر رو به دقت بررسی کنید ببینید چیزی توش گیر نکرده؟
    یعنی اصلا پرینتر نمی گیره یا اینکه وسط پرینت ارور میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1- معمولا کارتریج های قابل شارژ به همراه چیپ ست اتو ریست فروخته میشن.
    2- در غیر این صورت باید چیپ ها رو جدا گانه بخرید که گرون تر درمیاد.
    3- نیاز به هواگیری نیست، با سرنگ داخلش جوهر بریزید.
    موفق باشید
    تشکر.تشکر.تشکر فراوان.الان کارتریج های قابل شارژ من چیپ ندارن.من از کجا یا از چه کسی میتونم تهیه کنم!؟یه جا فقط داشت که میگه دونه ای 20 تومن خوب خیلی گرونه فکر کنم!اگه میشه جایی یا سایتی رو معرفی کنید من از اونجا چیپ ست های مورد نیازم رو تهیه کنم.بازم مرسی بابت وقتی که برای ما صرف کردید.

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

داخل پرینتر رو به دقت بررسی کنید ببینید چیزی توش گیر نکرده؟
    یعنی اصلا پرینتر نمی گیره یا اینکه وسط پرینت ارور میده؟
    ممنون بابت پاسخ. اصلا پرینت نمیگیره و از همون اول ارور میده و باید eject رو بزنم تا کاغذ رو بده بیرون (کاغذ کاملا سالم میاد بیرون)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

باسلام دوستان من پرینترم canon pixma 280 است جوهرش شبیه به hp اول صفحه ای من چند بار شارژ کردم کارتریج ها را بخوبی خوب کار می کردند هد هاشان هم سالم است من هفته ای یک عکس چاب میکردم تا خشک نشن جوهرشون inktek است ولی یه روز کارتریج سیاه رو دیگه تشخیص نمیده و میگه کارتریج نداره چه کار کنم دوباره انداختم رو پرینتر تشخیص نداد هد ها رو چک کردم نشد اطفا کمک کنید ایا مشکل از کارتریج است یا پرینتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام پرینتر من برای کاتریج مشکی نوشته هم 901 میخوره هم 901xl ...حالا کسی میدونه این دو چه فرقی با هم دارند اون xl اخر به چه معناست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام ،جوهر مشکی پرینتر من به علت استفاده کم خشک شده لطفا راهنمایی کنید.چکار کنم وروش شارژ کردن رو برام آموزش دهید ضمنا پرینتر من HP J4500 هستش . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •