جمعه، ۲۴ آذرماه ۱۳۸۵
به گفته مدير عامل يك شركت خدمات اينترنتي، شبكههاي فيبر نوري ايران به طور متوسط هر ماه يكبار دچار قطعي ميشوند.
حسين اجتهاديان در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: قطعيهاي فيبر نوري در درجه اول براي كاربران و در درجه دوم براي ISPها مشكل ايجاد ميكند.
وي با اشاره به اين كه در زمان قطع شدن فيبر نوري در كشور، كاربران به اشتباه آن را از سوي ISPها ميدانند، ادامه داد: در كشورهاي پيشرفته به دليل تنوع مسيرهاي فيبر نوري در زمان اختلال، از مسيرهاي ديگر به صورت خود كار استفاده ميشود.
اجتهاديان با تاكيد بر اين موضوع كه ظرفيت پشتيبانهاي موجود تنها براي 60 تا 70 درصد ترافيك كل كشور كافي است، افزود: در زمان بروز مشكل، اختلال از سوي كاربران و ISPها كاملا محسوس است.
وي در ادامه راه پيشگيري از بروز اين مشكلات را ايجاد مسيرهاي جايگزين برشمرد و گفت: شركتهاي زيرساخت، در زمان بروز مشكل خسارتهايي را به شبكه مخابراتي كشور ميپردازند كه درنهايت مخابرات نيز خسارات وارد شده را به ISPها و ICPها پرداخت ميكند.
خبر از ایتنا