تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 31 اولاول ... 14202122232425262728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 302

نام تاپيک: Dead Space 3

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بالاخره تموم شد. نسخه اولي رو سه چهار بار تموم كرده بودم. نسخه دوم رو همين چند روز پيش تموم كردم و بلافاصله 3 رو شروع كردم. امتيازايي كه به بازي ميدم:

Dead Space 1: 9.5
    Dead Space 2: 7
    Dead Space 3: 8

نسخه سوم از نظر داستاني نسبت به شماره اول در حد جك بود ولي از نظر گيم پلي و اسلحه ها بهترين نسخه بود. اين سيستم ساخت سلاح واقعا عالي بود يه اسلحه هايي ساختم كه نگو! روي نرمال بازي رو تموم كردم و بايد بگم كه خيلي خيلي آسون بود. يكي از دلايل ديگه‌ كه بازي ترسناك نبود همين احساس قدرت كردن گيمر تو بازي بود. يعني من خدا خدا ميكردم نكرومورف ها چنتايي با هم حمله كنن تا اسلحه جديدمو روشون امتحان كنم!
    فعلا همين!

2. 12 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یکی از بزرگترین مشکلای بازی گنگ بودنشه !
    خیلی جاها آدم گیر میکنه اصا معلوم نیس باید چی کار کنی !
    نه دیالوگی نه هینتی نه پیامی !
    انگار سازنده ها دوس داشتن گیمرو اذیت کنن

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Dead Space 2: 7
    این امتیاز رو درک نمی کنم ! دی !

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی...

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این امتیاز رو درک نمی کنم ! دی !

ممنون میشم بیشتر توضیح بدی...
    ببين من انتظارم از Dead Space 2 خيلي بالا بود به خاطر داستان عالي و پايان WTF نسخه اول. اما نسخه دوم كاملا يه ضدحال اساسي بود. نه تنها داستان خوب نبود و هيچ جوابي به سوالاتي كه از نسخه اول تو ذهنم بود داده نشد مراحل هم كاملا بي هدف بودن. چهار ساعت زحمت ميكشي با اسلحه هاي نه چندان جالب دشمن هاي تكراري رو ميكشي تا بالاخره يه كوچولو از داستان پيش بره اما ميبيني يه اتفاقي افتاد 2 كيلو متر پرت شدي اونورتر و بايد دوباره هي نكرومورف بكشي هي بري جلو. حتي مرحله آخر اونقدر اين روند تكرار شد كه به معناي واقعي كلمه حالم بد شد و رفتم بيرون هوا خوري و هي با خودم ميگفتم ملت اتم كشف ميكنن من نشستم يه مشت نكرومورف ميكشم كه تمومي هم دارن. يعني وضعيت طوري بود كه احساس پوچي مطلق ميكردم!

اما در مورد نسخه سوم داستان باز هم جالب نبود و يه مثلث عشقي فوق العاده مسخره داشت اما مراحل و محيطها تنوع داشتن و از همه مهم تر سيستم اسلحه سازي بازي بود كه باعث ميشد خسته كننده نباشه بازي.

فعلا همينا يادم بود...
    Last edited by hosseincode2008; 03-03-2013 at 21:28.

6. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

هي با خودم ميگفتم ملت اتم كشف ميكنن من نشستم يه مشت نكرومورف ميكشم كه تمومي هم دارن. يعني وضعيت طوري بود كه احساس پوچي مطلق ميكردم!
    خیلی باحال گفتی

8. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

حاضرم شرط ببندم اگه داستان بازی رو مثل دو شماره قبل ادامه میدادن سازندگانش همه کسانی که گفتن بازی از ترس دور شده میگفتن: اه بابا تکراری بود اصلا حال نکردم!!!
    Last edited by 3taxxx; 07-03-2013 at 18:35.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش بازیو تموم کردم.
    با وجود اینکه نسبت به شماره های قبلی افت داشت ولی بد نبود و از خیلی بازی های ضعیف چند سال اخیر این سبک بهتر بودش.
    توی این شماره ظاهرا بیشتر روی جنبه اکشن بازی تمرکز شده بود ولی با این حال حس ترسناک بودن بازی کاملا از بین نرفته بود.
    از اون بازی ها ست که ارزش یه بار تموم کردن رو داره و بعد از یه بار تموم کردن ممکنه از بازی بدتون نیومده باشه ولی انگیزه ای هم برای دوباره رفتن اون ندارید و اکثر افراد چاره ای جزو پاک کردن یا کنار گذاشتن اون ندارن!
    خلاصه درسته ادامه خوبی نبود ولی دیگه به سرنوشت RE6 هم دچار نشد.
    اگه بخوام بهش امتیاز بدم به این صورت میدم:

گیم پلی.......... 7.5
    داستان........... 7.0
    گرافیک........... 7.5
    صدا و موزیک..... 8.0
    جذابیت........... 7.5
    امتیاز کل......... 7.5

یعنی کاملا میانگین امتیاز بازی برازنده اونه و سطح بازی بیشتر از 7.5-8 نیست.

+

یه ضرب المثل هست که میگه هر بازیی دست EA یا Activision بیافته می تونید انتظار داشته باشید که تعداد شماره های بازی دو رقمی بشه و برای این بازی هم احتمالش هست EA اینو بخواد!
    کلا توی صنعت بازی هر چی بیشتر پیش میریم پول بیشتر از کیفیت خود بازی ها اهمیت پیدا می کنه...

11. 12 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

به نظر من که بازی قشنگیه ... اینا همه انس گرفتن با ورژن های قبلی هستش .. .. و هرچی هم که خوب باشه یه جور ورژن های قبلی رو بیشتر باهاش حال میکنیم ... مثلا تا 206 صندوق دار اومد روزای اول همه میگفتن اه این چیه چقدر زشته .. درصورتی که همه میخرن ...
    یه جاش گیر کردم ... چون رو حالت غیر ممکن دارم میرم یه خورده سخته .. اوجا که یه دستگاه خیلی بزرگی هست که باید سه تا قطعه الکترونیکی رو جمع کنیم و توی اون دستگاه bench بزارم .. اولا که اصلا آدمایی که میان تمام نمیشن و دائم هستن.. دوما من همرو بزور جمع کردم ولی وقتی با سرعت میرم سر دستگاه تا سه تا قطعه رو بزارم و وقتی دستگاه داره لودینگ میکنه میکشنم .. باید چکار کنم؟

13. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

به نظر من که بازی قشنگیه ... اینا همه انس گرفتن با ورژن های قبلی هستش .. .. و هرچی هم که خوب باشه یه جور ورژن های قبلی رو بیشتر باهاش حال میکنیم ... مثلا تا 206 صندوق دار اومد روزای اول همه میگفتن اه این چیه چقدر زشته .. درصورتی که همه میخرن ...
    یه جاش گیر کردم ... چون رو حالت غیر ممکن دارم میرم یه خورده سخته .. اوجا که یه دستگاه خیلی بزرگی هست که باید سه تا قطعه الکترونیکی رو جمع کنیم و توی اون دستگاه bench بزارم .. اولا که اصلا آدمایی که میان تمام نمیشن و دائم هستن.. دوما من همرو بزور جمع کردم ولی وقتی با سرعت میرم سر دستگاه تا سه تا قطعه رو بزارم و وقتی دستگاه داره لودینگ میکنه میکشنم .. باید چکار کنم؟
    کجاش؟ مرحله چند؟ یه عکس بزار از همین جا

15. این کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من این قسمتو تازه رد کردم .لامصب از در و دیوار میریزن تنها راهش اینه که همه رو بکشی بعد بری سر دستگاه bench

17. این کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •