خوب اگه اونجوری حساب کنیم اره اما 100% شرکت سازنده تحت شرایط خاصی به این سرعت رسیده که نوشته والا شرکت های معتبر آمار کذب نمیدن
مثلا من سرعت انتقال فایل دوربینم رو چک میکردم سرعتش از مقداری که گفته بیشتره (اگه شرکت ایرانی بود میشد گفت لاف میزنه!)
خوب اگه اونجوری حساب کنیم اره اما 100% شرکت سازنده تحت شرایط خاصی به این سرعت رسیده که نوشته والا شرکت های معتبر آمار کذب نمیدن
مثلا من سرعت انتقال فایل دوربینم رو چک میکردم سرعتش از مقداری که گفته بیشتره (اگه شرکت ایرانی بود میشد گفت لاف میزنه!)
منو انقدر به شک انداختین رفتم پرسیدم
ساخت یه پانورامای جم بالا بوده که روی دو سیستم مشابه تست شده
اولی که SSD داشته پردازش رو 5 دقیقه ای تموم کرده دومی بعد از 45 دقیقه نتونسته تمومش کنه که پراسس رو کنسل کردن
سلام
ببخشید شخصی که بیشتر تو خونه هست ٫ اگر باتری رو در بیاره و از برق استفاده کنه عیب داره ؟
ممنون
والا بعضیا می گن نوسانات برق ممکنه به لپ تاپ آسیب بزنه .ولی من خودم شخصا تا وقتی که لپ تاپ تو برقه باتری رو در میارم.
ضرر این کار خیلی بهتر از سودشه..... نوسانات برق میزنه همه چیزو داغون میکنه.... اگه شما باتری رو در نیارین ... فوقش بعد از چند سال 1 باتری میخرین ولی اگه سیستمتون به علت نوسان برق خراب بشه خب ...!!!!
حالا باز منطقی تر شد چون حرف از حجم زیاد اومد!
شما منظورتون Read هستش یا write که به 500 نمیرسه؟ write رو بنچمارک نگرفتم ولی با همین y580 خودم Read رو بنچمارک گرفتم با Ashampoo HDD Control ماکسیمم 493MBps سرعت داد.اینم اسکرینشات از گرافش: اگر به گراف دقت کنید سرعت همش بالای 480 هستش.
![]()
Last edited by JackSoNN; 03-03-2013 at 22:39.
اگه واقعا اینجوری باشه هارد خیلی خوبی روش گذاشتن
دارم کم کم وسوسه میشم هرجور شده یدونه از زیر زمین واسه لپتاپ HP خودم جور کنم!
فک نکنم این هارد فابریکی ل\تا\ باشه آخه تا اونجا که یادمه توی نوت بوک چک سرعت هارد فابریکی رو ۲۴۰-۲۶۰ زده بود...
نه عزیزان فابه فابه خیالتون راحته راحت!![]()
میخواین یه عکس از جعبه هم بزارم که کانفیگو نوشته!
نه جدا هاردش خوبه،اون 750 گیگش ای بدک نیست چون 5400rpm هست خیلی راضی کننده نیست ولی SSDش وجدانا عالیه.ساخت سامسونگ هم هست.سرعت بوت ویندوزم 1-2 ثانیس! (Win8)
Last edited by JackSoNN; 04-03-2013 at 06:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)