تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 72 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان میشه نظر بدین سری 7 با سری 6 تفاوت کیفیت تصویری داره یا نه؟ دنبال چیزی فراتر از اون چیزی که تو کاتالوگ یا مغازه هاس هستم (مثلا میدونم هرتز بالاتر یا micro dimming داره اما تو مغازه ها تفاوتی تو منو ها ندیدم)
    سری 7 با 8 چطور؟ این برام مهمتره چون امکانات ارتباطی تقریبا برابر دارند
    مرسی
    سری 7 رو من خردم یک ماه قبل و الان پشیمونم چرا 8880 نخریدم . البته اونروز هم قصد خرید 8880 داشتم ولی توی بازار نبود .
    7770 که من خریدم 46 اینچه و کیفیت تصویرش خیلی عالی. ولی تنها مشکلی که داره نشت نور تو تصاویر سیاهه که من اصلا خوشم نمیاد.
    اگه می خوای 46 اینچ بخری و مشکل هزینه نداری برو 8880 بگیر . اگه سطح پولت محدوده برو سمت 6980 یا 6960

2. 2 کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک دستگاه تی وی سامی ال ای دی اسمارت 3 دی خریدم با این شماره سریال : UE46C8700
    چندتا سوال داشتم
    1- معادل سریالش تو سایت چیه؟
    2- all sher آن چطور کار میکنه تا کنون نتونستم هیچگونه ارتباط رسانه ای با آن برقرار کنم.
    3- آیا wifi داره وچگونه کار میکنه ADSL دارم وبرای ورود به اینترنت از کابل رابط شبکه استفاده میکنم هنوز نتونستم وایرلس وارد اینتر نت بشم
    4- فرمتهای پخش فیلمش چیه و چرا زیرنویس فارسی اون از کلمات جدا از هم و چپ به راست می باشد ؟
    با کمال تشکر از دوستان و اساتید محترم
    دوست عزیز این تلوزیون شما مدل سال 2010 هست. عجیبه که چطور تا الان فروش نرفته بوده و دوم اینکه چون اولش UE داره مال کشورهای اروپایی هست.

4. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک دستگاه تی وی سامی ال ای دی اسمارت 3 دی خریدم با این شماره سریال : UE46C8700
    چندتا سوال داشتم
    1- معادل سریالش تو سایت چیه؟
    2- all sher آن چطور کار میکنه تا کنون نتونستم هیچگونه ارتباط رسانه ای با آن برقرار کنم.
    3- آیا wifi داره وچگونه کار میکنه ADSL دارم وبرای ورود به اینترنت از کابل رابط شبکه استفاده میکنم هنوز نتونستم وایرلس وارد اینتر نت بشم
    4- فرمتهای پخش فیلمش چیه و چرا زیرنویس فارسی اون از کلمات جدا از هم و چپ به راست می باشد ؟
    با کمال تشکر از دوستان و اساتید محترم
    دوست عزیز
    1- معادل ندارد خودش اصلی و در سایت سوئد با زبان آلمانی
    2- دکمه اسمارت را روی کنترول بزنید واز صفحه اسمارت هاب ← AllShare Play فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاهUSB،Mass Storage Class (MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید
    3- برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی ، دستگاه را به درگاهUSB در تلویزیون بزنید.
    4- اگر می خواهید ازHDDUSB استفاده کنید، توصیه می کنیم از USB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد.
    5- برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتر DLNA سازگار باAllShare را به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش قرار دارد، DLNA محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با باید شبکه بی سیم داشته باشید
    6- صفحه AllShare Play موسیقی، عکس یا فیلم ظاهر می شود. اگر دستگاهUSB پوشه دارد، تلویزیون لیستی از پوشه ها را نشان می دهد. یک پوشه را پررنگ کرده و سپس انتخاب نمایید. اگر دستگاه USB پوشه ندارد، تلویزیون فایل ها یا تصاویر بندانگشتی را نشان خواهد داد.
    7- یک فایل را برای مشاهده یا پخش پررنگ کرده و سپس انتخاب کنید. برای انتخاب نوع محتوا یا نوع دستگاه متفاوت، دکمهRETURNR را مکرراً فشار دهید تا صفحه اصلی AllShare Play ظاهر شود.
    8- قطع کردن دستگاه USB استفاده از دکمه SOURCEs را فشاردهید. دستگاه USB مورد نظر را انتخاب کرده و سپس TOOLST دکمهرا فشار دهید. منوی دستگاه ظاهر می شود.لطفأ USB را به طور بی خطر خارج کنید را انتخاب و سپس منتظر شوید تا دستگاه USB انتخاب شده قطع شود. مي توانيد دستگاه USB را از تلويزيون جدا كنيد.
    9- WLAN یابیسم دارد که با Wirles lan Adaptor برای تلویزیون سامسونگ هست می توانید به روتر یا همان مودم وایرلستان وصل بشید
    10- طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
    11- شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
    12- روش اول
    13- اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    14- روش دوم
    15- برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    16- file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

اینم سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 27-02-2013 at 23:47.

6. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دیدم آپدیت جدید برای 7770 یعنی 7500 اومده ولی توی سایت ایران صفحه دانلود ارور می ده یعنی فعلا آپدیت نکنم؟ (من قبلا از سایت ایران 55es7500 استفاده می کردم)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دیدم آپدیت جدید برای 7770 یعنی 7500 اومده ولی توی سایت ایران صفحه دانلود ارور می ده یعنی فعلا آپدیت نکنم؟ (من قبلا از سایت ایران 55es7500 استفاده می کردم)
    دوست عزیز
    اول اینکه وقتی که می خواهی فریمور جدید آبدیت کنی اول مدل تلویزیون خودتان را درست رد یابی کنید مثلا ua55es7500R یا UA55ES7500M یاUN55ES7500F چون در ظاهر این مدلها باهم شبیه هستند ولی در باطن خیر چون برخی با برخی دیگر از لحاظ آپشن و کارایی با هم متفاوت هستند . و به همین منظور فریمور هایشان باهم متفاوت هستند. اینم سایتهای آنها برای مقایسه پس دقت کنید تا آسیب نبینید.

Last edited by matinpour; 02-03-2013 at 14:42.

9. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    اول اینکه وقتی که می خواهی فریمور جدید آبدیت کنی اول مدل تلویزیون خودتان را درست رد یابی کنید مثلا ua55es7500R یا UA55ES7500M یاUN55ES7500F چون در ظاهر این مدلها باهم شبیه هستند ولی در باطن خیر چون برخی با برخی دیگر از لحاظ آپشن و کارایی با هم متفاوت هستند . و به همین منظور فریمور هایشان باهم متفاوت هستند. اینم سایتهای آنها برای مقایسه پس دقت کنید تا آسیب نبینید.

ممنون فردای همون پست ریختم اگر مال خودش نباشه فکر نکنم قبول کنه 7500m را می ریزم که البته با R هم مقایسه کردم فرقی نداره از سایت های آسیایی. مدل امریکایی که کلا فرق می کنه (با خود تلویزیون هم که زده بودم گفت آپدیت اومده ولی از طریق خودش طول می کشه.)

داره خودمونی میشه saman50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این چیه و به درد چی میخوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این چیه و به درد چی میخوره؟

میزان مصرف انرژی را می گه سمت سبز led سمت قرمز هم که نوشته تلویزیون معمولی و هر چی صفحه تاریکتر مصرف کمتر

13. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میزان مصرف انرژی را می گه سمت سبز led سمت قرمز هم که نوشته تلویزیون معمولی و هر چی صفحه تاریکتر مصرف کمتر
    هر چی بره سمت راست مصرف کمتر میشه؟

پس چندان به درد نمیخوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

هر چی بره سمت راست مصرف کمتر میشه؟

پس چندان به درد نمیخوره؟
    سمت چپ قرمزه که خوب نیست! منظورم این بود که هرچه نور پس زمینه کمتر باشه وتصویر مشکیش بیشتر باشه مصرف کمتر و درنتیجه درجه به سمت چپ میره خودتون می تونید امتحان کنید. به نظر من بیشتر جنبه نمایشی داره

16. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •