تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 49 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 485

نام تاپيک: DmC: Devil May Cry

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    این گنده بک ها رو چطوری میکشید : دی
    به هیچ طریقی نمیشه جلوشونو گرفت.تنها راه جاخالی از حمله هاشونه.یکی باشه ایرادی نداره.آخر مرحله دو تا اومدنبازم گفتم ایراد نداره فاصله میگیرم هی میپرم هوا با E از اون چیز قرمزا میندازم تا بمیرن(توی Upgrade گرفتم این اسکیلو) ولی متاسفانه چندین جای زمین اسیده و نمیشه همش بچرخونمشون چون میرم رو اسیدا و انقدر اسیدا مساحتشون زیاده که نمیشه با Boost از روشون رفت.من میمونم و یه محوطه کوچیک و دوتا گنده!(البته الآن با یه کوچولو جون که مونده بود کشتمشون ولی در آینده اگه دوباره پیش بیاد نمیدونم بدون استفاده از آیتمایی که میخرم برای باس چجوری بکشمشون)

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بپر تو هوا q بگیر با space تا موقعی که از محدودش خارج بشی بوست میکنه راحت
    اونارم جا خالی بده از پشت با e بگیر میوفتن زمین بعد برو بزن

محتوای مخفی: خطر لو رفتن آخر بازی 
    ورجیل به دانته میگه دنیا رو خودمون دست بگیریم ولی دانته میگه ما برای آزادی انسانها اینهمه راه اومدیم و حالا تو میخوای ازادیشونو بگیری
    ویرجیل میگه انسانها نمیتونن از خودشون مراقبت کنن ....
    دانته میگه کت هم یه انسان بود و اینهمه به ما کمک کرد اون نبود من میمردم
    ویرجیل میگه درسته اون قابل استفاده بود یا یه جوری که انگار به چشم یه شی که برا استفادش بود به کت نیگاه کرده
    بعدش کتم ناراحت میشه
    و ویرجیل بیخیال ماجرا نمیشه و............
    رو هم شمشیر میکشن
    انقدر لفت دادن نداره در یک کلام سر دختره دعواشون شد

من که خودم نظرم به نظر حضرت ویرجیل نزدیک تر بود

3. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

بپر تو هوا q بگیر با space تا موقعی که از محدودش خارج بشی بوست میکنه راحت
    اونارم جا خالی بده از پشت با e بگیر میوفتن زمین بعد برو بزن

انقدر لفت دادن نداره در یک کلام سر دختره دعواشون شد

من که خودم نظرم به نظر حضرت ویرجیل نزدیک تر بود
      محتوای مخفی: بحث غیر حرفه ای 
    عجب کجا سر دختره بود؟ سر عقیده بود اصلا به نظرم 5 درصدم سر دختره نبود
    آخه تا اون دختر چش دورنگه مثل کلاه قرمزی اسمش یادم نیس و تریش فک کنم اسمش همین بود اونیکی بلونده دیگه دوروبر دانته باشن و دانته اصلا اهمیتی بهشون نده که به کت با همه مظلومیتو بچه گربه بازیش چیزی میرسه!!!!!!!!!!!!
    شما نمیدونم انیمه dvm رو دیدین یا نه اونجام همینه کلا جناب دانته پرچم آقایونو بالا بردن منو یاد اسکارت عصر یخبندان میندازه که غیر بلوطش به هیچ دختری اهمیت نمیده اینو تو سری آخرشم ثابت کرد
    Last edited by Angel Of Darkness; 28-02-2013 at 22:59.

5. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

محتوای مخفی: جواب 

خیلی ساده میگم دانته گفت دختره هم باشه ویرجیل گفت نه
    خب اخه اون یه ذره بچه توان نگه داری از دنیا رو داره؟ ویرجیل یکی دیگه رو میاورد یا اصلا خودش همه کار ها رو میکرد اگر اصلا اون دختره از اول نبود. در واقع دختره یه کمکی کرد به ویرجیل برای بهتر و عالی تر شدن حرکتش تا اینکه دنیا پاک بشه و شد خب این پاک سازی رو کی انجام داد؟ ویرجیل با دانته
    حالا چرا کلید کرده دانته سر یارو؟ چون ازش خوشش اومده بود و عمده دلیل همراهیش با ویرجیل هم شاید دختره باشه

البته منظور من سر این نبود که سر دختره دعوا شد بلکه میگم که دختره و اینکه خودش خودشو نکشید کنار باعث شد بین برادرا دعوا بیوفته و در واقع باعث جنگ شد نه اینکه سر اون جنگ شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

محتوای مخفی: جواب 

خیلی ساده میگم دانته گفت دختره هم باشه ویرجیل گفت نه
    خب اخه اون یه ذره بچه توان نگه داری از دنیا رو داره؟ ویرجیل یکی دیگه رو میاورد یا اصلا خودش همه کار ها رو میکرد اگر اصلا اون دختره از اول نبود. در واقع دختره یه کمکی کرد به ویرجیل برای بهتر و عالی تر شدن حرکتش تا اینکه دنیا پاک بشه و شد خب این پاک سازی رو کی انجام داد؟ ویرجیل با دانته
    حالا چرا کلید کرده دانته سر یارو؟ چون ازش خوشش اومده بود و عمده دلیل همراهیش با ویرجیل هم شاید دختره باشه

البته منظور من سر این نبود که سر دختره دعوا شد بلکه میگم که دختره و اینکه خودش خودشو نکشید کنار باعث شد بین برادرا دعوا بیوفته و در واقع باعث جنگ شد نه اینکه سر اون جنگ شد
    دانته بد

محتوای مخفی: [ 
    بنظرم بیشتر می خواستن یه دلیلی بیارن که بگن چی شد این دو تا برادر تو رو همدیگه وایستادن و انصافا خیـــــــــــــــای چرت بود. منم با اون دوستمون موافقم. دانته همیشه ارجحیتش با خانوماست. اگه یه روز هیچ دختری تو دنیا نباشه اونوقت شاید دانته یادش بیوفته داداشی به نام ویرژیل داره. اما منم همیشه حقو به ویرژیل می دم. واقعا توی دویل 3 خیلی دلم خنک شد دانته رو اونجوری ناکار کرد و گردنبند و ازش گرفت.

8. 2 کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

ریشه اختلافات این بحث آخر بین ویرجیل کت و دانته نصف اصلیشو نوشتم یکی زبانش خوبه درست ترجمه کنه بقیم استفاده کنن امیدوارم کمک کنه من از این بحث خارج میشم
    v yes.free from the demons the path is clear for us to rule
    d what did u just say ?
    v the path is clear for us to rule
    to rule what ?
    v this every thing
    k vergil ?
    d u mean like mundus ?
    v no no we will be nothing like mundus.we respect our subjects.not enslave them
    k subjects ?
    d he means u he means humns
    k i thought we were fighting for freedom!
    d it was his freedom we were fighting for. not yours
    v dont be simplistic.humans are frail they are like children.they need protection.
    v not just from others but from themselvs!we-u & i-have saved them
    d u & i save them ?
    v who else?
    d a human!
    v kat was useful but!
    k useful
    ?

قسمتی که قرمز کردم به صورت کنایست که کتو برابر تمام انسانها گرفته نه شخص کت با توجه به قسمت آبی رنگ
    شایدم اشتباه کردم نیدونم بقیش دست اهل فن من که زبانم اصلا خوب نیست
    بقیشم دیگه خسته شدم اصل ماجرا همین قسمت دیالوگ بود
    k=کت
    d=دانته
    v=ویرجیل
    با تشکر از همه بچههای گل
    Last edited by Angel Of Darkness; 01-03-2013 at 14:21.

10. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو این بازی دلیل اختلاف اصلی که بین دانته و ورجیل به وجود اومد و برای ما نشون دادن همین موردی هست که دوستمون بیان کردن

محتوای مخفی: خطر لو رفتن آخر بازی 
    ورجیل به دانته میگه دنیا رو خودمون دست بگیریم ولی دانته میگه ما برای آزادی انسانها اینهمه راه اومدیم و حالا تو میخوای ازادیشونو بگیری
    ویرجیل میگه انسانها نمیتونن از خودشون مراقبت کنن ....
    دانته میگه کت هم یه انسان بود و اینهمه به ما کمک کرد اون نبود من میمردم
    ویرجیل میگه درسته اون قابل استفاده بود یا یه جوری که انگار به چشم یه شی که برا استفادش بود به کت نیگاه کرده
    بعدش کتم ناراحت میشه
    و ویرجیل بیخیال ماجرا نمیشه و............
    رو هم شمشیر میکشن
    این دلیل اصلی اختلافی هست که بین دانته و ورجیل رخ داد اما موضوع اینه که شاید خیلی از طرفدارها از این دلیل خوششون نیومد
    یعنی دلیلی که در داستان نسخه های قبلی برای اختلاف بین دو برادر بود منطقی تر و ارزشمند تر از این دلیل تازه بود
    اما خب من حق رو به دانته هم میدم شاید هدف ورجیل درسته اما دانته گفت که ( ما فقط یک وسیله بودیم تا بتونیم ملت رو از این وضع رها کنیم و بریم کنار )
    اما خب ورجیل پافشاری کرد اون قضایا رخ داد.

دانته بد

محتوای مخفی: [ 
    بنظرم بیشتر می خواستن یه دلیلی بیارن که بگن چی شد این دو تا برادر تو رو همدیگه وایستادن و انصافا خیـــــــــــــــای چرت بود. منم با اون دوستمون موافقم. دانته همیشه ارجحیتش با خانوماست. اگه یه روز هیچ دختری تو دنیا نباشه اونوقت شاید دانته یادش بیوفته داداشی به نام ویرژیل داره. اما منم همیشه حقو به ویرژیل می دم. واقعا توی دویل 3 خیلی دلم خنک شد دانته رو اونجوری ناکار کرد و گردنبند و ازش گرفت.
    منظور شما نبرد ابتدایی بازی هستش.؟ چون اخر که دانته ورجیل رو از بین میبره.و گردنبند هم پاره میشه

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

حرفه ای ها ببخشید

یه غول هر و لش میکنی یه جفت دست خفن میده بهت
    من نمی دونم چجوری باید ازشون استفاده کنم
    همه دکمه ها رو تست کردم نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

منظور شما نبرد ابتدایی بازی هستش.؟ چون اخر که دانته ورجیل رو از بین میبره.و گردنبند هم پاره میشه
    دقیقا. اینقد این صحنه قشنگ بود که تو همه تریلراش بود. البته بیشتر به لحاظ احساسی.

البته در مورد ریشه اختلافات دو برادر ، دوستمون کامل توضیح داد و درست و دقیق بود ترجمه اش. اما من جنبه شوخی قضیه رو گفتم. خداییش اینجوری نیس؟ دانته دیگه خیلی جنتلمنه. همیشه از نظرش خانومها مقدمن

حرفه ای ها ببخشید

یه غول هر و لش میکنی یه جفت دست خفن میده بهت
    من نمی دونم چجوری باید ازشون استفاده کنم
    همه دکمه ها رو تست کردم نشد
    باید رول وسط موسو بچرخونی. بزنی بالا داس و اون تیغه ها جاشون عوض میشه، رول پایینی جای تبر با اون دسکشا عوض میشه. کلیل رو خود دکمه وسط هم جای اسلحه های گرم و تنفگا رو عوض میکنه.
    Last edited by daren; 01-03-2013 at 16:48.

15. این کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

میگم شما از این دستکشا استفاده میکنید؟
    آخه هر چی میبینم تبر بهتره.مگر برای شکوندن در های مخصوص.آخه قدرتشون فرقی نداره و Charge شدنشم چیز خاصی نیست و فقط زمان میبره.مقابل اون گنده بک ها هم به درد نمیخوره با وجود راهنمایی بازی.باید خیلی خیلی دقت کرد که سر موقع بخوره بهشون.در حالی که راحت میشه جا خالی داد و با تبر حالشونو گرفت.(تازه با گرفتن آپگرید با تبر از راه دورم میشه زد)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •