اون یه مک لارن استاندارد که در سال 95 ساخته شده.
حمید رفت از اون موقع تا حالا دیگه اینجا جذاب نیست
اون یه مک لارن استاندارد که در سال 95 ساخته شده.
حمید رفت از اون موقع تا حالا دیگه اینجا جذاب نیست
Last edited by core due 2; 14-12-2006 at 23:18.
این جه وضع صحبت کردن
یک نفر نظر داده حالا درست یا غلط خودش باید جواب بده نه اینکه تمام بچه ها متهم بشن به ...
پست مکلارن مال دو هفته پیش تازه یادت افتاده مکلارن استاندارد تو که میدونستی همون جا درستش میکردی
نه اینکه بعد از دو هقته بیای بدو بیرا بگی
در مورد ضبط هم اسم این انجمن دنیای اتومبیل و هر چیزی مرتبط با ماشین میتونه توش مطرح بشه
در ضمن شما که ادعا داری ومیگی 100 بربر=برابر ما اطلاعات داری چرا خودت نمیای کارو دست بگری
مگه من چی گفتم؟!من فقط گفتم اون یه مک لارنه!باشه بابا حالا که تومیگی قبول اون یه آردی هست . آفرین بر تو.!!!
جالبه
هر چی دلت میخواد میگی اخرش میگی چی گفتم
حرفم دهن ما میذاری بهتر بری چند صفحه قبل ببینی من اصلا پستی در مورد این ماشین دادم یا نه بعدا آفرین بگی
بهتر بود پستت رو به صورت عذر خواهی از بچه های فروم ادیت میکردی
نه اینکه تمام حرف هایی که زدی رو پاک کنی بعد اخرش بگی مگه من چی گفتم متاسفم
aghaye casper lotfan dota postetoon ro edit konid to ye post jaye forum ro nagirid
aslan migam behtare baham dost beshim
با سلام
لطفاً اندازه فيلر سوپاپ پرايد را اعلام كنيد .منظور م مقدار لقي سوپاپها است
مشخصات فني:
نوع موتور: 1600OHV
حجم دقيق موتور: 1599 سي سي
حداكثر قدرت: 83 اسب بخار
حداكثر گشتاور: 135 نيوتن متر در 3000 دور در دقيقه
تعداد سوپاپ: 8
استاندارد آلايندگي: يورو 2
جعبه دنده: 5 دنده جلو و 1 عقب دستي
نوع فرمان: هيدروليك
ظرفيت باك: 52 ليتر
حداكثر سرعت: 175 كيلومتر بر ساعت(بايد بيشتر از اين حرفا باشه البته)
شتاب 0 تا 100: حدود 14 ثانيه(اينم بايد كمتر باشه)
مصرف سوخت داخل شهر در هر 100 كيلومتر: 8.3 ليتر
مصرف سوخت جاده در هر 100 كيلومتر: 6.8 ليتر
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از حدود 1 ماه دوری از تاپیک مورد علاقم سلام
راستش از تمام کسانی که عضو هستن اول معذرت میخوام و بعد هم از کسایی که دنبال ما بودن و نگران ممنون
راستش نیمدن ما از اون شب شروع شد و بعد به امتحان های نیم ترم و سفر به المان برای همکاری با تیونینگ منصوری و در آخر به امروز ختم شد.
اینکه نیمدن ما اصلآ ربطی به جازدن و ناراحت شدن واین موضوعات نداره.ممنون از کسایی که به ما لطف داشتن و
بازم از کسایی که مارو به گلوله بستن بازم ممنون!!!
تو این مدت ما مسابقه هامون رو داشتیم از همه مهمتر تو پارکینگ اندیشه دریفت واقعآ قشنگ داشتیم(در صورتی که کسی که ادعا داشت از اومدن منصرف شد) به هرحال همه چی گذشته و منم فراموش کردم که الان اینجام.
تو این 1 ماه از فدراسیون جواز مبنی بر تیونینگ حرفه ای گرفتیم و به امید خدا هفته دیگه تیونینگ منصوری نظر خودش رو برای همکاری با ما ارسال میکنه.تا الان 2 شعبه درحال احداث هستن تو تهران و هر کسی که در مورد تیونینگ سوالی داشت برای راهنمای در خدمتن.
موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)