سلام
از صدای کلیکی که هنگام زدن دکمه های موس توسط کلید های اون تولید میشه خسته شدم می خواهم موسم بی صدا باشه..
می خواستم کلید رو باز کنم ولی گفتم اول یک سری اطلاعات بدست بیارم شاید نیازی به این کار نبود..
ممنون می شم کمکم کنید
سلام
از صدای کلیکی که هنگام زدن دکمه های موس توسط کلید های اون تولید میشه خسته شدم می خواهم موسم بی صدا باشه..
می خواستم کلید رو باز کنم ولی گفتم اول یک سری اطلاعات بدست بیارم شاید نیازی به این کار نبود..
ممنون می شم کمکم کنید
شمل هر کلیدی به جای اون کلید بزارین صدا داره کلا کیلد صدا داره بدون صدا که نمیشه
منظورم باز کردن کلید بود و اون تیکه ای احتمالی که باعث تولید یه هم چین صدای زشتی می شه بشکنم.. یا یه بلای دیگه ای به سرش بیارم
"شمای" کلی این کلید ها گشتم اما چیزی نبود شما راهی یا جیزی به نظرتون نمی رسه که ریسک خراب شدن کلید رو کم کنه؟؟
چنین کاری که نمیشه کرد
ولی موس بی صدا هست
میتونید بخرین
پس بزار اول اینو خراب کنم !! یک وقت دیدی شد!!!
بعد میرم یکی بیصدا می خرم
راستی قیمتشون در چه حدوده؟؟
والا از قیمتها اطلاعی ندارمپس بزار اول اینو خراب کنم !! یک وقت دیدی شد!!!
بعد میرم یکی بیصدا می خرم
راستی قیمتشون در چه حدوده؟؟
ولی همین بی صدا ها یه کمی گرون تر از عادی ها هستن
و لمسی ها قیمت به مراتب بیشتری دارن
خرابش نکن، بازش میکنی بعد میبینی درست نمیشه هیچ تازه خراب هم شده!!//*/*/*/*/*/*من یه سوال دارم: وقتی بلندگو روشنه چیکار کنیم که صدای کلیک از بلندگو پخش نشه؟
من خریدار موس بدون صدای کلیک هستم. کسی نداره ؟؟ تو بازار گشتم نبود
موس خودم رو کاری کردم که بدون صدا شد اولش خیلی با حال بود اما حالا انگار آدم یه جوریه یه احساسی داره وقتی موس بدون صدا میشه نمی دونم چی باید بگم ولی در کل بد نشد...
اون از قسمت sounds ویندوز قابل تغییرهخرابش نکن، بازش میکنی بعد میبینی درست نمیشه هیچ تازه خراب هم شده!!//*/*/*/*/*/*من یه سوال دارم: وقتی بلندگو روشنه چیکار کنیم که صدای کلیک از بلندگو پخش نشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)