ببخشید کیکر چیه ؟
ببخشید کیکر چیه ؟
ساب کیکر l7
حظورتون عرض شود جز وصايل فابرك خودرو هيچي ندارم
البته خودرو هم پرايد ميباشد
حالا تا 2 تومن يك سيستم كيفيتي چي معرفي ميكنيد![]()
به سلامتی ایشالا که بتونید با این بودجه یکارهایی کنید.
1.شما به خرید 7016 کنوود یا 8016 اقدام کنید. 7016 که دوستان در صفحه قبل 460 زدن البته در توپخونه!
2.خرید 2 دست کامپ مناسب که با بودجه شما جور در بیاد نظر من 2 جفت ام اکس 165 آدیو سیستم هست که صدای قابل قبولی داره.حدود 590 تا 600
3.خرید یه آمپ برای کامپ ها که پیشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتی بین 600 تا 650
4.با باقی پول هم یه ساب بخرید و در آینده به فکر آمپ اون باشید.
بازم حمید جان بیان کامل توضیحاتو خدمتتون عرض میکنند قیمت های ذکر شده تقریبی بوده.![]()
Last edited by mohamad reza_2010; 01-03-2013 at 00:25.
سلام
بله محمد جان ولی رو پراید نمیشه دینام قوی گذاشت. شما هم که دارید 111 میگیرید.باید دینام 200 آمپری داشته باشی حتی برای R15 و آمپ 2000 وات RMS.اگه بخواهید کامل درایو بشه. بحث SPL هم نیست.
محمد باید حد اقل 100 لیتر خالض حجم باکست باشه.فرکانس تیون رو حدود 40 بگیری و....
اون کامپتیشن خیلی گرون در میاد (حدود 5،000،000)لذا مشتری نداره و نمیصرفه بیارن.SPL آورده بودن که رو هوا رفت.الان x ion 12 و 15 هستش.
محمد همین 12 رو تو باکس بزرگ ببند کل قم پر پر میشن.خدائیش کم سابی نیستها.وقتی تونسته با یه ساب World champion 2008 بشه.کدوم برند با یه ساب 12اینچ این رکورد رو داره؟
اجازه بنده هم دست شماس استاد عزیزم.
سلام. ساب ووفر هم نیاز دارید؟
یعنی هیچ جوره نمیشه دینام قوی گذاشت؟ ولی خیلی کلیپ هست طرف سیستم بسته توپ روی پراید پس چه جوری دینام و برق رو تامین می کنند؟
بابا ساب جور بشه 140 لیتر باکس میسازم این که چیزی نیست!
x ion 12 هم قبولش دارم ولی شما هم قبول کن قیمتش یکم تنده نسبت به ساب های در رده خودش؟!!!
من خودم گلیدن دارم واقعا لذت میبرم آهنگ گوش میدم . بیسش با دل آدم بازی میکنه نه با اعصاب!
ولی قیمتش یخورده کار رو خراب کرده.ولی بازم رو این ساب فکر میکنم با اینکه من دنبال spl هستم.
باطری ساز خوب سراغ دارم نمیتونه یه جور دینام قوی بندازه؟ باید یه راهی داشته باشه این ماشین مزخرف رو دور زد.
از این حرف ها گذشته ، ماشین رو که گرفتم میام تهران که هم big3 و هم کار های نصب رو بسپرم دست یکی که وارده. که کار ها رو نصفه نیمه انجام نده.
بازم مرسی
Last edited by Mohammadkiller; 01-03-2013 at 02:03.
دمتون گرم
عملا با 2 تومن كار خاصي نميشه كرد اينجور كه بوش مياد
سلام
اره ساب ووفر هم ميخام
سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟
حمید جان ببخشید دیر جواب میدم .
والا من الان 400 بودجه گزاشتم کنار ولی حداکثر تا 500 بتونم هزینه کنم رو این قضیه . حالا پیشنهاد شما چیه ؟ ممنونم از لطفتون .
سلام محمد جان.
من اون زمان که پراید داشتم خیلی دنبالش بودم ولی نشد که نشد.اینهائی که میبینی سیستم قوی میبندن دو سه تا باطری اضافه میکنن ولی دینام بالا نمیتونن ببندن.یه باطری جلو دوتا هم تو صندوق البته باطری Deep Cycle با آمپر بالا.ولی برای مدت زیاد نمیتونن ولوم بالا یا جریان بالا ازش بگیرن.
محمد رضا جان شما در مورد آرتور سوال کردی تو پست قبلی من یادم رفت عرض کنم.
راستش من دو بار تو ماشینهای تیون شده برای تنمایشگاهشون نشستم. یه بار یه استیشن بود تو توچال یه بار هم (اولین بار) اگه اشتباه نکنم تو باشگاه انقلاب تو یه 206 که آقای حامد اربعی هم با یه زانتیا و برند ادیو بان آمده بودن و اونم عالی بود.
ماشین ارتور فوق العاده بود.واقعا db بالائی رو میگرفت که کمتر کسی میتونست تحمل کنه(ما جمعی از بچه های TT بود که به اتفاق رفته بودیم در معیت استاد نیما)کمی به کندو کاو پرداختیم که جریان این همه جریانو عدم کاهش ولتاژ تو اون مدت زمانی که دائم در حال صدا گیری بودن چیه؟!!!
فکر میکنید چی پیدا کردیم؟
با یه کابل و ترانس تبدیل دست ساز از طریق برق شهری ولتاژمورد نظر رو تامین میکردن و....
بله.
ولی خدائیش کارش حرف نداره. کار تیمیشون.آهان یادم اومد.یه بار هم یه پاترول آورده بودن که فکر کنم 10 تا دینام 100 آمپر رو سری کرده بودن و باهاش همون قول گرند زیرو 10KW رو درایو میکردن.خلاصه داستانی داره این SPL بازی. انشاءالله نمایشگاه بزارن دسته جمعی بریم زیارت و سیاحت
جرا کار نشد نداره.با من تماس بگیر 09122270982
با 500 میتونی یه اسپیکر بگیری بعدا یه آمپ خوب هم براش بگیری +اکسسوری مناسب.از فکر 718 و V2 و... بیا بیرون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)