تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 960 از 2365 اولاول ... 4608609109509569579589599609619629639649701010106014601960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,591 به 9,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ببخشید کیکر چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ساب کیکر l7

3. 2 کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من نظرم رو splx ساند و l7 کیکر هست فعلا!

سلام، ورودتون به پی سی ورلد تبریک میگم.
    در حال حاضر چه قطعاتی رو دارید عزیزم؟

حظورتون عرض شود جز وصايل فابرك خودرو هيچي ندارم

البته خودرو هم پرايد ميباشد
    حالا تا 2 تومن يك سيستم كيفيتي چي معرفي ميكنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

حظورتون عرض شود جز وصايل فابرك خودرو هيچي ندارم

البته خودرو هم پرايد ميباشد
    حالا تا 2 تومن يك سيستم كيفيتي چي معرفي ميكنيد
    به سلامتی ایشالا که بتونید با این بودجه یکارهایی کنید.
    1.شما به خرید 7016 کنوود یا 8016 اقدام کنید. 7016 که دوستان در صفحه قبل 460 زدن البته در توپخونه!
    2.خرید 2 دست کامپ مناسب که با بودجه شما جور در بیاد نظر من 2 جفت ام اکس 165 آدیو سیستم هست که صدای قابل قبولی داره.حدود 590 تا 600
    3.خرید یه آمپ برای کامپ ها که پیشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتی بین 600 تا 650
    4.با باقی پول هم یه ساب بخرید و در آینده به فکر آمپ اون باشید.
    بازم حمید جان بیان کامل توضیحاتو خدمتتون عرض میکنند قیمت های ذکر شده تقریبی بوده.
    Last edited by mohamad reza_2010; 01-03-2013 at 00:25.

6. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا برق که چیزی نیست
    آخرش باید یه باطری بزارم تو صندوق و دینام رو قوی کنم دیگه جمعا 400-500 هزینه داره
    میتونی یه شماره ای چیزی برام از این نمایندگی ردیف کنی یک سری اطلاعات درموردش بگیرم؟

راستی گفتی COMPETITION یاد یه چیزی افتادم
    از اون اول که من با گلیدن آشنا شدم تو کف این ساب موندم
    چرا هیچ اطلاعاتی در مورد این ساب نوشته نشده؟ یا کلیپی ازش نیست ما ببینیم؟ بابا اعصابم به هم ریخته هی عکس این هیولا رو میبینم میگم برم زندگیمو بفروشم 1 دونه از اینا بگیرما!

آره شکستن شیشه ساب های نر میخواهد و پول و مکان و موقعیت کهن!
    مرسی
    سلام
    بله محمد جان ولی رو پراید نمیشه دینام قوی گذاشت. شما هم که دارید 111 میگیرید.باید دینام 200 آمپری داشته باشی حتی برای R15 و آمپ 2000 وات RMS.اگه بخواهید کامل درایو بشه. بحث SPL هم نیست.
    محمد باید حد اقل 100 لیتر خالض حجم باکست باشه.فرکانس تیون رو حدود 40 بگیری و....
    اون کامپتیشن خیلی گرون در میاد (حدود 5،000،000)لذا مشتری نداره و نمیصرفه بیارن.SPL آورده بودن که رو هوا رفت.الان x ion 12 و 15 هستش.
    محمد همین 12 رو تو باکس بزرگ ببند کل قم پر پر میشن.خدائیش کم سابی نیستها.وقتی تونسته با یه ساب World champion 2008 بشه.کدوم برند با یه ساب 12اینچ این رکورد رو داره؟

با اجازه حمید جان
    محمد جان تب اس پی ال که الان افتاده به جون و روحت رو درک میکنم و تحسین ، اما به فکر عواقبش باش. اول که گوش ها کلا مرخص میشند و تو این قضیه شک نکن!!
    دوم اینکه سر آمپیلی گردن کلفت حسابی باید خرج کنی!
    سوم اینکه اون ساب ها بیشتر حنبه دمو دارند که هر برند از ام تی اکس که اون نره غول خودشو زده (جک همر) تا دیگر برند ها مثل پایونیر کدنس و حتی همون دیجیتال دیزاین و ساند استریم 3 اکس و همین گرند زیرو!!حمید جان اسمی از آرتور بردند ای کاش که یه توضیحی برای ماشین دموی اینشون میدادند چون میشه به جرات گفت خیلی پر خرج هست مقاصد اس پی ال!
    چهارم اینکه برای برق یه دونه باتری کفایت نمیکنه و باید چندین باتری آمپر بالا + دینام درستو حسابی داشته باشی!
    پنجم اکسسوری هست که کم کم باید سیم های 00 گیج با خلوص مس 100 در صد (بخاطر مقاومت جریان) استفاده بشه!
    ششم اینکه بحث تازه به باکس دقیق میرسه که یه مدت باید تست کنی و بهترین باکس ممکن رو براش تهیه کنی (یعنی اینکه پارامتر هارو چند بار با باکس های مختلف امتحان کنی که از جمله بند پس و پورت و ... میشه!)
    هفتم ماشین باید یا هاچ بک باشه یا اس یو وی !
    هشتم همه ی این تفاسیر برای فقط و فقط یه کل کل ساده هست و در آخر میفهمی که چرا انفدر خرج بیخودی کردی براش چون نباشه نباشه 10 میلیون خرج داره براتون!!
    اجازه بنده هم دست شماس استاد عزیزم.

سلام
    ميخوام يك سيستم جمع كنم اگر ميشه راهنماييم كنيد
    في 2 چوغ
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    سلام. ساب ووفر هم نیاز دارید؟

8. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    بله محمد جان ولی رو پراید نمیشه دینام قوی گذاشت. شما هم که دارید 111 میگیرید.باید دینام 200 آمپری داشته باشی حتی برای R15 و آمپ 2000 وات RMS.اگه بخواهید کامل درایو بشه. بحث SPL هم نیست.
    محمد باید حد اقل 100 لیتر خالض حجم باکست باشه.فرکانس تیون رو حدود 40 بگیری و....
    اون کامپتیشن خیلی گرون در میاد (حدود 5،000،000)لذا مشتری نداره و نمیصرفه بیارن.SPL آورده بودن که رو هوا رفت.الان x ion 12 و 15 هستش.
    محمد همین 12 رو تو باکس بزرگ ببند کل قم پر پر میشن.خدائیش کم سابی نیستها.وقتی تونسته با یه ساب World champion 2008 بشه.کدوم برند با یه ساب 12اینچ این رکورد رو داره؟

یعنی هیچ جوره نمیشه دینام قوی گذاشت؟ ولی خیلی کلیپ هست طرف سیستم بسته توپ روی پراید پس چه جوری دینام و برق رو تامین می کنند؟
    بابا ساب جور بشه 140 لیتر باکس میسازم این که چیزی نیست!
    x ion 12 هم قبولش دارم ولی شما هم قبول کن قیمتش یکم تنده نسبت به ساب های در رده خودش؟!!!
    من خودم گلیدن دارم واقعا لذت میبرم آهنگ گوش میدم . بیسش با دل آدم بازی میکنه نه با اعصاب!
    ولی قیمتش یخورده کار رو خراب کرده.ولی بازم رو این ساب فکر میکنم با اینکه من دنبال spl هستم.
    باطری ساز خوب سراغ دارم نمیتونه یه جور دینام قوی بندازه؟ باید یه راهی داشته باشه این ماشین مزخرف رو دور زد.

از این حرف ها گذشته ، ماشین رو که گرفتم میام تهران که هم big3 و هم کار های نصب رو بسپرم دست یکی که وارده. که کار ها رو نصفه نیمه انجام نده.

بازم مرسی
    Last edited by Mohammadkiller; 01-03-2013 at 02:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به سلامتی ایشالا که بتونید با این بودجه یکارهایی کنید.
    1.شما به خرید 7016 کنوود یا 8016 اقدام کنید. 7016 که دوستان در صفحه قبل 460 زدن البته در توپخونه!
    2.خرید 2 دست کامپ مناسب که با بودجه شما جور در بیاد نظر من 2 جفت ام اکس 165 آدیو سیستم هست که صدای قابل قبولی داره.حدود 590 تا 600
    3.خرید یه آمپ برای کامپ ها که پیشنهاد من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتی بین 600 تا 650
    4.با باقی پول هم یه ساب بخرید و در آینده به فکر آمپ اون باشید.
    بازم حمید جان بیان کامل توضیحاتو خدمتتون عرض میکنند قیمت های ذکر شده تقریبی بوده.
    دمتون گرم
    عملا با 2 تومن كار خاصي نميشه كرد اينجور كه بوش مياد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

اجازه بنده هم دست شماس استاد عزیزم.

سلام. ساب ووفر هم نیاز دارید؟

سلام
    اره ساب ووفر هم ميخام
    سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
    البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    بودجتون چقدر هست؟
    دوستان الان با این اوضاع گرونی شما یه آمپلی فایر 2 کاناله و یه جفت باند خوب و از لحاظ قیمت به صرفه میتونید بهم معرفی کنید ؟
    ماشینم 206 و ضبطم پایونیر usb خور هستش مدلش یادم نیست الان ولی کیفیتش خوبه راضی ام
    حمید جان ببخشید دیر جواب میدم .
    والا من الان 400 بودجه گزاشتم کنار ولی حداکثر تا 500 بتونم هزینه کنم رو این قضیه . حالا پیشنهاد شما چیه ؟ ممنونم از لطفتون .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی هیچ جوره نمیشه دینام قوی گذاشت؟ ولی خیلی کلیپ هست طرف سیستم بسته توپ روی پراید پس چه جوری دینام و برق رو تامین می کنند؟
    بابا ساب جور بشه 140 لیتر باکس میسازم این که چیزی نیست!
    x ion 12 هم قبولش دارم ولی شما هم قبول کن قیمتش یکم تنده نسبت به ساب های در رده خودش؟!!!
    من خودم گلیدن دارم واقعا لذت میبرم آهنگ گوش میدم . بیسش با دل آدم بازی میکنه نه با اعصاب!
    ولی قیمتش یخورده کار رو خراب کرده.ولی بازم رو این ساب فکر میکنم با اینکه من دنبال spl هستم.
    باطری ساز خوب سراغ دارم نمیتونه یه جور دینام قوی بندازه؟ باید یه راهی داشته باشه این ماشین مزخرف رو دور زد.

از این حرف ها گذشته ، ماشین رو که گرفتم میام تهران که هم big3 و هم کار های نصب رو بسپرم دست یکی که وارده. که کار ها رو نصفه نیمه انجام نده.

بازم مرسی
    سلام محمد جان.
    من اون زمان که پراید داشتم خیلی دنبالش بودم ولی نشد که نشد.اینهائی که میبینی سیستم قوی میبندن دو سه تا باطری اضافه میکنن ولی دینام بالا نمیتونن ببندن.یه باطری جلو دوتا هم تو صندوق البته باطری Deep Cycle با آمپر بالا.ولی برای مدت زیاد نمیتونن ولوم بالا یا جریان بالا ازش بگیرن.
    محمد رضا جان شما در مورد آرتور سوال کردی تو پست قبلی من یادم رفت عرض کنم.
    راستش من دو بار تو ماشینهای تیون شده برای تنمایشگاهشون نشستم. یه بار یه استیشن بود تو توچال یه بار هم (اولین بار) اگه اشتباه نکنم تو باشگاه انقلاب تو یه 206 که آقای حامد اربعی هم با یه زانتیا و برند ادیو بان آمده بودن و اونم عالی بود.
    ماشین ارتور فوق العاده بود.واقعا db بالائی رو میگرفت که کمتر کسی میتونست تحمل کنه(ما جمعی از بچه های TT بود که به اتفاق رفته بودیم در معیت استاد نیما)کمی به کندو کاو پرداختیم که جریان این همه جریان و عدم کاهش ولتاژ تو اون مدت زمانی که دائم در حال صدا گیری بودن چیه؟!!!فکر میکنید چی پیدا کردیم؟با یه کابل و ترانس تبدیل دست ساز از طریق برق شهری ولتاژمورد نظر رو تامین میکردن و....بله.
    ولی خدائیش کارش حرف نداره. کار تیمیشون.آهان یادم اومد.یه بار هم یه پاترول آورده بودن که فکر کنم 10 تا دینام 100 آمپر رو سری کرده بودن و باهاش همون قول گرند زیرو 10KW رو درایو میکردن.خلاصه داستانی داره این SPL بازی. انشاءالله نمایشگاه بزارن دسته جمعی بریم زیارت و سیاحت
    سلام
    اره ساب ووفر هم ميخام
    سيستم كيفيتي باشه بهتره تا قدرتي
    البته اينجور كه دوستمون گفتن با اين بودجه نميشه يك سيستم درستو درمون بست درسته؟
    جرا کار نشد نداره.با من تماس بگیر 09122270982
    حمید جان ببخشید دیر جواب میدم .
    والا من الان 400 بودجه گزاشتم کنار ولی حداکثر تا 500 بتونم هزینه کنم رو این قضیه . حالا پیشنهاد شما چیه ؟ ممنونم از لطفتون .
    با 500 میتونی یه اسپیکر بگیری بعدا یه آمپ خوب هم براش بگیری +اکسسوری مناسب.از فکر 718 و V2 و... بیا بیرون

14. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •