تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 959 از 2365 اولاول ... 4598599099499559569579589599609619629639691009105914591959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,581 به 9,590 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

محمد بخواهی وارد SPL بازی بشی خیلی باید هزینه کنی.من نمیگم نگیر. ولی فکر تامین برقش اول باش بعد برو گلیدن Competition بگیر.
    ضمنا شکوندن شیشه هم فکر نکن کار ساده ایه ها.
    گرند زیرو هم هست.آرتور تو خ سورنا داره. نماینده گرند هست.
    بابا برق که چیزی نیست
    آخرش باید یه باطری بزارم تو صندوق و دینام رو قوی کنم دیگه جمعا 400-500 هزینه داره
    میتونی یه شماره ای چیزی برام از این نمایندگی ردیف کنی یک سری اطلاعات درموردش بگیرم؟

راستی گفتی COMPETITION یاد یه چیزی افتادم
    از اون اول که من با گلیدن آشنا شدم تو کف این ساب موندم
    چرا هیچ اطلاعاتی در مورد این ساب نوشته نشده؟ یا کلیپی ازش نیست ما ببینیم؟ بابا اعصابم به هم ریخته هی عکس این هیولا رو میبینم میگم برم زندگیمو بفروشم 1 دونه از اینا بگیرما!

آره شکستن شیشه ساب های نر میخواهد و پول و مکان و موقعیت کهن!
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

بابا برق که چیزی نیست
    آخرش باید یه باطری بزارم تو صندوق و دینام رو قوی کنم دیگه جمعا 400-500 هزینه داره
    میتونی یه شماره ای چیزی برام از این نمایندگی ردیف کنی یک سری اطلاعات درموردش بگیرم؟

راستی گفتی COMPETITION یاد یه چیزی افتادم
    از اون اول که من با گلیدن آشنا شدم تو کف این ساب موندم
    چرا هیچ اطلاعاتی در مورد این ساب نوشته نشده؟ یا کلیپی ازش نیست ما ببینیم؟ بابا اعصابم به هم ریخته هی عکس این هیولا رو میبینم میگم برم زندگیمو بفروشم 1 دونه از اینا بگیرما!

آره شکستن شیشه ساب های نر میخواهد و پول و مکان و موقعیت کهن!
    مرسی
    با اجازه حمید جان
    محمد جان تب اس پی ال که الان افتاده به جون و روحت رو درک میکنم و تحسین ، اما به فکر عواقبش باش. اول که گوش ها کلا مرخص میشند و تو این قضیه شک نکن!!
    دوم اینکه سر آمپیلی گردن کلفت حسابی باید خرج کنی!
    سوم اینکه اون ساب ها بیشتر حنبه دمو دارند که هر برند از ام تی اکس که اون نره غول خودشو زده (جک همر) تا دیگر برند ها مثل پایونیر کدنس و حتی همون دیجیتال دیزاین و ساند استریم 3 اکس و همین گرند زیرو!!حمید جان اسمی از آرتور بردند ای کاش که یه توضیحی برای ماشین دموی اینشون میدادند چون میشه به جرات گفت خیلی پر خرج هست مقاصد اس پی ال!
    چهارم اینکه برای برق یه دونه باتری کفایت نمیکنه و باید چندین باتری آمپر بالا + دینام درستو حسابی داشته باشی!
    پنجم اکسسوری هست که کم کم باید سیم های 00 گیج با خلوص مس 100 در صد (بخاطر مقاومت جریان) استفاده بشه!
    ششم اینکه بحث تازه به باکس دقیق میرسه که یه مدت باید تست کنی و بهترین باکس ممکن رو براش تهیه کنی (یعنی اینکه پارامتر هارو چند بار با باکس های مختلف امتحان کنی که از جمله بند پس و پورت و ... میشه!)
    هفتم ماشین باید یا هاچ بک باشه یا اس یو وی !
    هشتم همه ی این تفاسیر برای فقط و فقط یه کل کل ساده هست و در آخر میفهمی که چرا انفدر خرج بیخودی کردی براش چون نباشه نباشه 10 میلیون خرج داره براتون!!

3. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با اجازه حمید جان
    محمد جان تب اس پی ال که الان افتاده به جون و روحت رو درک میکنم و تحسین ، اما به فکر عواقبش باش. اول که گوش ها کلا مرخص میشند و تو این قضیه شک نکن!!
    دوم اینکه سر آمپیلی گردن کلفت حسابی باید خرج کنی!
    سوم اینکه اون ساب ها بیشتر حنبه دمو دارند که هر برند از ام تی اکس که اون نره غول خودشو زده (جک همر) تا دیگر برند ها مثل پایونیر کدنس و حتی همون دیجیتال دیزاین و ساند استریم 3 اکس و همین گرند زیرو!!حمید جان اسمی از آرتور بردند ای کاش که یه توضیحی برای ماشین دموی اینشون میدادند چون میشه به جرات گفت خیلی پر خرج هست مقاصد اس پی ال!
    چهارم اینکه برای برق یه دونه باتری کفایت نمیکنه و باید چندین باتری آمپر بالا + دینام درستو حسابی داشته باشی!
    پنجم اکسسوری هست که کم کم باید سیم های 00 گیج با خلوص مس 100 در صد (بخاطر مقاومت جریان) استفاده بشه!
    ششم اینکه بحث تازه به باکس دقیق میرسه که یه مدت باید تست کنی و بهترین باکس ممکن رو براش تهیه کنی (یعنی اینکه پارامتر هارو چند بار با باکس های مختلف امتحان کنی که از جمله بند پس و پورت و ... میشه!)
    هفتم ماشین باید یا هاچ بک باشه یا اس یو وی !
    هشتم همه ی این تفاسیر برای فقط و فقط یه کل کل ساده هست و در آخر میفهمی که چرا انفدر خرج بیخودی کردی براش چون نباشه نباشه 10 میلیون خرج داره براتون!!

حرف شما درست
    ولی من نمیخوام که خودمو بکشم
    در حد شهر خودم میخوام کل کل کنم
    اینجا بزرگ ترین و قدرتمندترین ساب موجود jbl هست با باکس شرکتی که حدودا 580 تومن درمیاد
    اینجا گرند زیرو و DD و آدیو سیستم و ... رو مارک های متفرقه می دونند. فقط فقط پایونیر و jbl رو قبول دارند و بس!
    فقط ساب های کیکر رو میشناسند که اونم تو مجله ها دیدنش!
    همین . در حد اینکه این jbl و پایونیر رو بزنم زمین
    همین r15 که حمید جان داشتن مگه 5 تا باطری میخواست؟ نهایتش 1 باطری اضافه و خازن و دینام قوی و فوقش کابل 0 گیج
    درضن من قرار نیست توخیابون با spl بالا رانندگی کنم! bass رو کم میکنم و در مواقع ضروری !!! BASS رو تا ته می برم بالا.(در مواقع رو کم کنی)
    آمپلی هم حدود 1 الی 1.5 میلیون میشه که بعدا با 300-400 کمتر میخرنش.
    باکس هم که کاری نداره ماشالله دوستانی هستند که قبلا این راه ها رو رفته باشند پس نیازی نیست که 10-20 باز باکس بسازیم تا به اون صدای مورد نیاز برسیم

منم که در شرف خرید ماشین H بک هستم. آقا حمید در جریانه!

ببخشید سرتون رو درد آوردم
    ولی تو کتم نمیره این ساب گرند زیرو 5 سانت xmax داشته باشه! چی میشه آخ آخ آخ
    Last edited by Mohammadkiller; 28-02-2013 at 09:10.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان کسی قیمت پایونیر 7450 رو داره؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

حرف شما درست
    ولی من نمیخوام که خودمو بکشم
    در حد شهر خودم میخوام کل کل کنم
    اینجا بزرگ ترین و قدرتمندترین ساب موجود jbl هست با باکس شرکتی که حدودا 580 تومن درمیاد
    اینجا گرند زیرو و DD و آدیو سیستم و ... رو مارک های متفرقه می دونند. فقط فقط پایونیر و jbl رو قبول دارند و بس!
    فقط ساب های کیکر رو میشناسند که اونم تو مجله ها دیدنش!
    همین . در حد اینکه این jbl و پایونیر رو بزنم زمین
    همین r15 که حمید جان داشتن مگه 5 تا باطری میخواست؟ نهایتش 1 باطری اضافه و خازن و دینام قوی و فوقش کابل 0 گیج
    درضن من قرار نیست توخیابون با spl بالا رانندگی کنم! bass رو کم میکنم و در مواقع ضروری !!! BASS رو تا ته می برم بالا.(در مواقع رو کم کنی)
    آمپلی هم حدود 1 الی 1.5 میلیون میشه که بعدا با 300-400 کمتر میخرنش.
    باکس هم که کاری نداره ماشالله دوستانی هستند که قبلا این راه ها رو رفته باشند پس نیازی نیست که 10-20 باز باکس بسازیم تا به اون صدای مورد نیاز برسیم

منم که در شرف خرید ماشین H بک هستم. آقا حمید در جریانه!

ببخشید سرتون رو درد آوردم
    ولی تو کتم نمیره این ساب گرند زیرو 5 سانت xmax داشته باشه! چی میشه آخ آخ آخ
    اوفففففف محمد من فکر کردم میخوای یه xxx یا اون گردن کلفت گلیدن رو درایو کنی برا همین انقدر گفتم
    ولی جدا برای باکس تو مقاصد اس پی ال چندبار باکسو عوض میکنند تا دی بی بالا تری بگیرند و بهترین باکس با تیون مناسب گیر بیاد بلاخره!
    آر 15 راه میافته باآمپ مناسب و یه باتری اضافی.
    نصاب هارو هم کلا بیخیالش پریشب رفته بودم پیش یه بابایی میگفتم دارم تغییر سیستم میدم الان یه جفت کامپ از فلان برند برداشتم میگفتم اشتباه نکنیا فقط ...!
    من نظرم رو اس پی ال ایکس 15 هست بعدش تیپ ار سابهای دی دی هم اگر آکبند باشند خریدش خیلی قطعی میتونه باشه،به گرند زیاد فکر نکن اون 5 سانت هم یه جورایی الکی هست!!!اکسرژن زیادی ندارند!!برعکسش دی بی ایکس مثل هلو اکسرژن میکنه.استاد اکسرژن به نظر من تو بازار ایران دی بی اکس هست چون قیمتش خیلی پایین تر از سابای دیگس،کلا برات مثل فنر بالا پایین میره!!

7. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اوفففففف محمد من فکر کردم میخوای یه xxx یا اون گردن کلفت گلیدن رو درایو کنی برا همین انقدر گفتم
    ولی جدا برای باکس تو مقاصد اس پی ال چندبار باکسو عوض میکنند تا دی بی بالا تری بگیرند و بهترین باکس با تیون مناسب گیر بیاد بلاخره!
    آر 15 راه میافته باآمپ مناسب و یه باتری اضافی.
    نصاب هارو هم کلا بیخیالش پریشب رفته بودم پیش یه بابایی میگفتم دارم تغییر سیستم میدم الان یه جفت کامپ از فلان برند برداشتم میگفتم اشتباه نکنیا فقط ...!
    من نظرم رو اس پی ال ایکس 15 هست بعدش تیپ ار سابهای دی دی هم اگر آکبند باشند خریدش خیلی قطعی میتونه باشه،به گرند زیاد فکر نکن اون 5 سانت هم یه جورایی الکی هست!!!اکسرژن زیادی ندارند!!برعکسش دی بی ایکس مثل هلو اکسرژن میکنه.استاد اکسرژن به نظر من تو بازار ایران دی بی اکس هست چون قیمتش خیلی پایین تر از سابای دیگس،کلا برات مثل فنر بالا پایین میره!!
    حالا جدا از این بحث ها
    چه سابی رو معرفی میکنید 12 اینچ باشه . spl باشه و روی هر چی jbl و پایونیر باشه کم کنه . در ضمن xmax بالا باشه میخوام دهن همه باز بمونه
    خیلی تعریف گرند زیرو رو میکردند برای همین رو اون کلیک کردم . فکر نکنم الکی باشه 5 سانتش. نمیدونم شاید!
    خلاصه اگه سابی میشناسی در حد r15 باشه ولی 12 باشه و spl بم معرفی کن یه نگاهی بش بندازم ببینم چی میشه!
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    ميخوام يك سيستم جمع كنم اگر ميشه راهنماييم كنيد
    في 2 چوغ
    ممنون ميشم كمكم كنيد

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

حالا جدا از این بحث ها
    چه سابی رو معرفی میکنید 12 اینچ باشه . spl باشه و روی هر چی jbl و پایونیر باشه کم کنه . در ضمن xmax بالا باشه میخوام دهن همه باز بمونه
    خیلی تعریف گرند زیرو رو میکردند برای همین رو اون کلیک کردم . فکر نکنم الکی باشه 5 سانتش. نمیدونم شاید!
    خلاصه اگه سابی میشناسی در حد r15 باشه ولی 12 باشه و spl بم معرفی کن یه نگاهی بش بندازم ببینم چی میشه!
    مرسی
    من نظرم رو splx ساند و l7 کیکر هست فعلا!
    سلام
    ميخوام يك سيستم جمع كنم اگر ميشه راهنماييم كنيد
    في 2 چوغ
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    سلام، ورودتون به پی سی ورلد تبریک میگم.
    در حال حاضر چه قطعاتی رو دارید عزیزم؟
    Last edited by mohamad reza_2010; 28-02-2013 at 19:44.

11. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من نظرم رو splx ساند و l7 کیکر هست فعلا!

سلام، ورودتون به پی سی ورلد تبریک میگم.
    در حال حاضر چه قطعاتی رو دارید عزیزم؟
    ساند استریم که میگن جالب نیست . کیکر هم که قیمت هاش فضاییه.!!!!
    گزینه بهتر؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

ساند استریم که میگن جالب نیست . کیکر هم که قیمت هاش فضاییه.!!!!
    گزینه بهتر؟!
    محمد سانداستریم هم همچین ارزون تموم نمیشه حدودا بروبالای 800 تومن برای یدونش تازه اگر گیر بیاد!
    کیکر هم همینطور!
    گزینه های خوب تو این قیمتای زیر 700 تومن به سختی گیر میاد! مثل تی 5 سانداستریم!
    من میگم ساب x-ion 12 800 رو بخر قال قضیه رو بکن

14. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •