از چهارراه سبلان چطوری میشه رفت دانشگاه عباسپور؟ بهترین راه ترجیحا با مترو یا اتوبوس چیه؟ روز جمعه میخوام برم برای آزمون وزارت نیرو
از چهارراه سبلان چطوری میشه رفت دانشگاه عباسپور؟ بهترین راه ترجیحا با مترو یا اتوبوس چیه؟ روز جمعه میخوام برم برای آزمون وزارت نیرو
سلام
مترو خط 2 ایستگاه سبلان (مبدا)
تا ایستگاه اول خط 2 یعنی مترو فرهنگسرا ادامه مسیر میدین و ایستگاه فرهنگسرا پیاده میشین
فرهنگسرا انتهای خیابان جشنواره قرار گرفته و خروجی مترو روبروی فرهنگسراست.. هم میتونید از خیابان سازمان آب وارد بلوار عباسپور بشین هم از طریق بلوار پروین
سلام بهترین مسیر برای رفتن از غرب تهران به دانشکده مدیریت دانشگاه تهران (واقع در کارگر شمالی بعد ز اپل گیشا) کدومه؟با تاکسی یا اتوبوسم فرقی نمیکنه.
اگر منظورتون از غرب تهران صادقیه هست ..از صادقیه به گیشا تاکسی داره
از مرزداران وارد فضل ا.. میشه بعد پل جلال رو رد میکنه و به سمت گیشا میره
اگه خودتون هم ماشین دارین از صادقیه وارد همت شین بعد از اون وارد فضل ا.. و سپس گیشا بشن
نه از آزادی میخوام برم.ماشینم ندارم.
تاکسی های میدان فاطمی رو سوار بشید، مسیر آزادی، شیخ فضل الله ، جلال ،پل گیشا ...
منم این 3 راه رو پیشنهاد میکنم :
1) از آزاادی با تاکسی یا اتوبوس برین انقلاب از انقلاب تاکسی به گیشا داره (تاکسی شهرک غرب رو سوار شین گیشا نزدیک دانشکده مدیریت پیاده شین) + تمام اتوبوس های انقلاب که مسیر اتوبان چمران رو دارن
2) از آزادی با تاکسی و یا اتوبوس برین شهرک غرب از شهرک غرب تاکسی به گیشا وجود داره
3) اتوبوس یا تاکسی های مقصد شهرک غرب رو سوار شین و مرزداران (فضل ا.. شمال) پیاده شین از پل عابر پیاده وارد لاین فضل ا.. (جنوب)شین و در ایستگاه اتوبوس مرزداران ،
سوار اتوبوس انقلاب شین و گیشا پیاده شین
سلام
بورس رنگ و پلی استر و رزین و لوازم مجسمه سازی و این چیزا کجاست تو تهران؟
چطوری برم. ترجیها با مترو. از صادقیه یا گلبرگ
یا از میدون ازادی
تاپیک بسیار جالبه!
بعنوان پیشنهاد بنظرم اگه در مورد اینکه بورس هر چیزی کدوم خیابون یا منطقه هست هم توضیحاتی بدارین (مثل صفحه اول همین تاپیک; منظم و با تیتر مناسب برای جستجو و دسترسی سریع ) خیلی بهتر هم میشه.
اینکه مثلا بورس لباس زنانه یا کیف و کفش یا اجناس الکتریکی یا مواد غذایی یا حتی اینکه فلان خیابون محله فست فودها و رستورانهاست و.....
البته خب مثلا لباس خیلی جاها میشه میشه پیدا کرد ولی جایی رو بعنوان بورس میشناسن که از نظر تنوع و قیمت حتی محل خرید خیلی از فروشندگان شهرستانی هم هست و.... یعنی کلا در مورد هر محلی صحبت میشه این مشخصات و ویژگی هاش رو هم توضیح بدین.
ممنون از زحماتتون
چند روز در تهران
سلام
وقتتون بخیر دوستان
بنده قصد دارم برم 2 تا 4 روز تهران باشم و یه کم کار دارم همراهش میخوام برم به جاهای زیر
پاساژ امجدی
------ پایتخت مرکزی .
و کلا کجا واسه سیستم و قطعات تعمیری و دسته دوم پیدا کنم ضمنا نزدیک اونجا هم هتل چیزی باشه فقط شبها رو اونجا بگذرونم اشنا دارم ولی به قول خودشون میگن خیلی دورن از اونجا و قصد ندارم فعلا مزاحمشون بشم
میشه ادرس های اون دوتا و مرکز های دیگه رو بزارید
ضمنا من میدان ازادی میتونم پیاده شم چطوری و کجا سریعتر میرسم وقت هم زیاد دارم روز اول دوستم میگفت اول صبحی مترو شلوغه ولی 8 تا 9 به بعد خوب میشه وضعیتش ....
خلاصه یه راهنمایی های بفرمایید باسپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)