تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 20 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 195

نام تاپيک: مهندس احمدی مشاور برتر کنکور !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میخوام به 18 rehza بگم جان عزیزت از فکر خرید سی دی های شیمی و عربیش بیا بیرون.من استفاده کردم.به هیچ وجه به درد نمیخوره.اگه خواستی بگیری فقط شیمی مهندس رضا سیروس رضایی بهترینه.واسه عربی هم مال ایادفیلی خیلی معرکست.اینا یه توصیه دوستانست از طرف یه آدم که با کلی تجربه داره اینارو بهت میگه.ازت خواهش میکنم خودتو درگیر اینا نکن.
    ممنون از راهنماییتون دوستان!اما من سی دی های اینهارو فقط و فقط بخاطر راه های تست زنی ایی که هرچند علمی نیست!اما بعضی اوقات جواب میده ممیخوام!طبق توصیه دوستان شروع به خرید کتاب ها کردم!اما نکات تستی هم مفیده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من محصولات زیست شناسی دکتر دادگستری و فیزیک و ریاضی مهندس مسعودی رو تایید میکنم.
    اگر کسی بی طرف قضاوت کنه نمیتونه کیفیت محصولات فیزیک مهندس مسعودی رو پایین در نظر بگیره. اگه مشتق که امسال آورده رو من پارسال داشتم ریاضی رو هم میتونستم بالا بزنم.
    شیمی یزدانی که تشابه زیادی به مبتکران داره ولی باز هم کیفیتش بد نیست و میتونه برای تمرین مناسب باشه.
    در بقیه موارد کیفیت محصولات این موسسه مورد تایید من نیست. چیزهایی مثل ادبیات و دین و زندگی و زبان و زیست پایه عرفان اکبری مورد تایید من نیستن
    منم مشتق مشکل دارم. به نظرتون دیویدی های مشتقو بگیرم میتونم تو کنکور جواب بدم یا نه؟
    چون بعضی از دیویدی های اموزشیو دیدم توش فقط مثالایی رو میزنن که با فرمولایی که میگن حل بشه

3. این کاربر از dooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منم مشتق مشکل دارم. به نظرتون دیویدی های مشتقو بگیرم میتونم تو کنکور جواب بدم یا نه؟ چون بعضی از دیویدی های اموزشیو دیدم توش فقط مثالایی رو میزنن که با فرمولایی که میگن حل بشه
    فکر کنم شما محصولات قدیمی مسعودی رو دیدن. محصولات جدیدش هم حجمشون رفته بالا و هم آموزش مفهومی دروس بهش اضافه شده. مثلا نور هندسی که قبلا 2 DVD بود پارسال شد 6 DVD یا مثلا الکتریسیته که 4 DVD یود شده 10 DVD چون به همشون آموزش مفهومی اضافه شده. مشتق هم که قبلا 4 DVD بود جدیدش اومده که 12 DVD هست. تکنیک هایی هم که برای مشتق استفاده میکنه تقریبا همه نوع تست مشتقی رو میشه باهاش زد.

5. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بچه ها دی وی دی های 100 چطور هست کسی اطلاعاتی ازش داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دقیقا همینی که میگی درسته.ولی مشتقشو فکر کنم اگه بگیری به دردت میخوره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها دی وی دی های 100 چطور هست کسی اطلاعاتی ازش داره؟

سلام دوستان
    اگه خاطرتون باشه تو چندتا پست قبل ازتون درخواست مشاوره کردم و یک سری منابع رو خریدم!اما متاسفانه یا خوشبختانه جایی استخدام شدم!
    حالا من موندم و حدود 600 هزارتومان منابع نو و دست نخورده کنکور تجربی!

اگر کسی از دوستان خواست بگه بهش بدم!dvd های 100 تجربی!خانه زیست شناسی جامع!گاج عربی سفید!دین و زندگی گاج!شیمی 2 گاج!
    همشون نو هست!حتی باز هم نکردم کتابارو!فقط پک dvd ها رو بازکردم و چند دیسک اول رو نگاه کردم!خداییش زیست و شیمیش خوب بود!ریاضیش هم در کامله!
    کسی خواست بگه سر قیمت کنار میام!زیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه خاطرتون باشه تو چندتا پست قبل ازتون درخواست مشاوره کردم و یک سری منابع رو خریدم!اما متاسفانه یا خوشبختانه جایی استخدام شدم!
    حالا من موندم و حدود 600 هزارتومان منابع نو و دست نخورده کنکور تجربی!

اگر کسی از دوستان خواست بگه بهش بدم!dvd های 100 تجربی!خانه زیست شناسی جامع!گاج عربی سفید!دین و زندگی گاج!شیمی 2 گاج!
    همشون نو هست!حتی باز هم نکردم کتابارو!فقط پک dvd ها رو بازکردم و چند دیسک اول رو نگاه کردم!خداییش زیست و شیمیش خوب بود!ریاضیش هم در کامله!
    کسی خواست بگه سر قیمت کنار میام!زیاد
    شیمیت مال چه منبعیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شیمی 2 گاج!توسی رنگ! گفتم که تو پست قبل!

در آغاز فعالیت amirzxz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام برو بچ من فصل القای الکترو مغناطیس را می خام اگه کسی داره خبر بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فکر کنم شما محصولات قدیمی مسعودی رو دیدن. محصولات جدیدش هم حجمشون رفته بالا و هم آموزش مفهومی دروس بهش اضافه شده. مثلا نور هندسی که قبلا 2 DVD بود پارسال شد 6 DVD یا مثلا الکتریسیته که 4 DVD یود شده 10 DVD چون به همشون آموزش مفهومی اضافه شده. مشتق هم که قبلا 4 DVD بود جدیدش اومده که 12 DVD هست. تکنیک هایی هم که برای مشتق استفاده میکنه تقریبا همه نوع تست مشتقی رو میشه باهاش زد.
    ببخشید یعنی من اگه از رو dvd های مسعودی فیزیک را کار کنم میتونم 60-70 بزنم؟
    من از بعضی ها شنیدم فقط برا 3-4 تا مبحث فیزیک تونسته تکنیک ابداع کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •