تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 24 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 232

نام تاپيک: Metal Gear Rising: Revengeance

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حاضرم چند تا چند تا مونسون بیاد مبارزه کنم ولی از این مینی باس های گوریل مدلی نیان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دستاشو که قطع می کنم جفت پا میان رو صورت ادم کلافه می کنن
    به خودی خود راحتن مخصوصا توسط سلاح مونسون میشه بهشون شوک الکتریکی وارد کرد ولی وقتی 3 تا میشن و کنار چند تا ادم دیگه میان واقعا نفس ادم رو میگیرن و خیلی سخت میشن

+

در مورد داستان بازی اگه توجه کنید میبینید که به موضوع بچه ها و استفاده از اونها در جنگ و نظامو سیاست هایی که داخل داستان بازی هستش پرداخته
    کوجیما در قسمت های قبلی متال گیر نیز به این موضوع پرداخته بوده ولی خیلی در خفا و کلی نبوده اما وقتی به عمق قضیه نگاه می کنی ادم پی میبره که
    هدف اصلی کوجیما چی هستش ، بر این اساس گفتم این مورد رو چون چند وقت پیش گفته بود که ممکنه روند بازی MGS:GZ رو تغییر بده چون داخل داستان بازی
    به مسائل سیاسی و مخصوصا بچه ها و استفاده از انها در جنگ پرداخت کرده که با توجه به سنگینی کار و این که ممکنه با باز خوردهایی روبرو بشه قصد تغییرتی داره
    که البته هنوز مشخص نیست
    خب مطمئنا پشت همچین بازیهایی یک سری عقیده فکری خوابیده،‌حالا جدا از اینکه فردا برادران زحمت کش بسیج زحمت میکشند و در این بازی هم چند مورد فراماسنری پیدا میکنن اما خداییش ژاپنی های بازی چرت نمیسازن! هدف دارن و آره،‌تو این سبک بازیا خداییش وقتی از همه جور دشمن میاد بازی خیلی سخت میشه :|

2. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

روی درجه سختی بالا واقعا نفس گیر میشه ارمسترانگ واقعا قویه فقط یک مشت میزنه و اگه حتا دفاع کنم از بس اتش روانه می کنه درجا میفرستتم اون دنیا

اما این عنوان واقعا عالی بود سازنده ها سنگ تموم گذاشتن یک گیم پلی فوق العاده زیبا رو ارائه دادن نفس گیر و هیجانی با سرعت فوق العاده بالا ، ابتدای بازی دلسرد شده بودم اما رفته رفته داستان جالب تر شد رایدن فوق العادست شخصیت پردازی بازی از باس فایت ها گرفته تا یاران و دوستان عالیه

دیالوگ ها خیلی زیبا هستن و زیباترین دیالوگ موقعی بود که Sam رو میکشیم و Wolf میاد و چند جمله ای رد و بدل می کنن که شاهکار بود همون لحظه سریع یاد سکانس اخر گفتگوی مسترچیف و ستوان لیسکی افتادم ، نقطه اوج برای من زمانی بود که سانی رو ملاقات کردم وای خدای من این دختر هر گیمری رو مذجوب خودش میکنه ، سانی تو فوق العاده ای از متانت هم به مادرت رفتی :(

استدیو P* خیلی عالی از عهده این کار براومده دمشون گرم خدا حفظشون کنه از استاد هم تشکر می کنم که باز برای ما یک هدیه زیبا ارمغان اورد.
    بخوام نمره بدم این بازی برای من حکم نمره 20 رو داره ولی خب بخوام دقیق نظر بدم باید بگم این سال سال سخت گیری های شدید من خواهد بود
    به همین راحتی به هر عنوانی نمره بالا مخصوصا 9 و یا بالای 8.5 نمیدم بنابراین به این عنوان هم 9 نمیدم و کثر می کنم
    امتیاز من برای این بازی به عنوان اولین بازیی که نام متال گیر رو به دوشش میکشه که نمره 8.8 خواهد بود.

گرگ ها از متال گیر ها عضوی جداناپذیر خواهند بود

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

Last edited by Karistias; 01-03-2013 at 18:01.

6. 2 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من رسما از این تریبون اعلام میکنم که روی درجه سختی very hard کم آوردم و در کل برای مدتی بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار.............
    با اینکه تجربه ی لذت بخشی بود این اواخر احتمال اینکه به خودم و اطرافیانم آسیب برسونم زیاد شده بود و برا همین مجبور شدم بازی رو کنار بزارم و برم سراغ بقیه بازی ها..............
    +
    هر کی تونست روی revengeance بازی رو تموم کنه یه جایزه پیش من داره................
    و هر کی تونست اون اچیومنت مسخره مربوط به تموم کردن روی revengeance در حالی که همه درجه ها S هستن رو بگیره،2 تا جایزه پیش من داره............

8. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من رسما از این تریبون اعلام میکنم که روی درجه سختی very hard کم آوردم و در کل برای مدتی بازی رو بوسیدم و گذاشتم کنار.............
    با اینکه تجربه ی لذت بخشی بود این اواخر احتمال اینکه به خودم و اطرافیانم آسیب برسونم زیاد شده بود و برا همین مجبور شدم بازی رو کنار بزارم و برم سراغ بقیه بازی ها..............
    +
    هر کی تونست روی revengeance بازی رو تموم کنه یه جایزه پیش من داره................
    و هر کی تونست اون اچیومنت مسخره مربوط به تموم کردن روی revengeance در حالی که همه درجه ها S هستن رو بگیره،2 تا جایزه پیش من داره............
    گرفتما :-" دیروز گرفتم :-" جایزه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

گرفتما :-" دیروز گرفتم :-" جایزه؟
    اینجوری که نمیشه!باید یه عکس بزاری از اچیومنت.....بعد هم برای دریافت جایزه به پروفایل من رجوع کن...

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

11. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

+
    بگو بینم اگه جایزت ارزششو داره برم بازیو بخرم (البته در برنامه م بود که بازی کنم اینو ولی نه فعلا)

13. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تا اونجایی که یادمه خوده کجیما طی مصاحبه ای که باهاش کرده بودن پارسال گفته بود من درباره ( ببخشید ) این گوه نظری ندارم !

اما به عنوان یک سبک نو در MGS واقعا لذت بخشه و چیزی که کمی اذیت میکنه Switch شدن بازی

بین 30fps در دمو ها و 60fps در خوده بازی هست که به شخصه من یکی رو کمی نا امید کرد ! اگر بازی روی 30 فریم Release میشد حس سینمایی بودن رو بیشتر به خودش میگرفت و حال و هوای MGS رو بیشتر تداعی میکرد

اما خب شاید هیجان این ژانر این اندازه فریم رو میپذیره

15. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی قراره واسه pc هم بیاد ؟ جریان چیه که بعد این همه سال Konami این بازی رو واسه pc قراره بزاره ؟

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

یه خبر رسمی از تاریخ دقیق انتشار نسخه pc نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •