تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 72 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مدل شما رو سایت ایران نداره ولی تا جایی که دیدم تو مدل های دیگه حرف آخر فرقی تو فرم ویر سایت ایران و مالزی نداره.
    دوست عزیز فایلی که از لینک شما دانلود کردم برای ورژن R بود با اون ارتقاء دادم قسمت اسمارت مشکل پیدا کرده و ارور میده در صورتیکه قبل از اون و با فریمور کارخونه ای مشکلی نداشت به سایت فارسی سامسونگ مراجعه کردم تو صفحه توضیحات زیر مدل ایرانیش ریزتر نوشته 46ES6600M
    این مدل تو گوگل سرچ کردم
    برای دانلود فایل مربوطه وارد سایت رسمی سامسونگ شدم متوجه شدم تاریخ، حجم و ورژن فایلهای منتشر شده این دو ورژن R و M با هم فرق میکنه ....
    Last edited by hassssan; 24-02-2013 at 11:42.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز فایلی که از لینک شما دانلود کردم برای ورژن R بود با اون ارتقاء دادم قسمت اسمارت مشکل پیدا کرده و ارور میده در صورتیکه قبل از اون و با فریمور کارخونه ای مشکلی نداشت به سایت فارسی سامسونگ مراجعه کردم تو صفحه توضیحات زیر مدل ایرانیش ریزتر نوشته 46ES6600M
    این مدل تو گوگل سرچ کردم
    برای دانلود فایل مربوطه وارد سایت رسمی سامسونگ شدم متوجه شدم تاریخ، حجم و ورژن فایلهای منتشر شده این دو ورژن R و M با هم فرق میکنه ....
    دوست عزیز من خودم تا به حال به چنین موردی برخورد نکردم. الان بیش از یک سال و نیمه هر کس درخواست فرم ویر کرده من تو اگر تو سایت ایرانی بوده قرار دادم و اگر نبوده از سایت مالزی لینک دادم و بعضا اگر تو هر دو بوده مقایشون کردم و لینک ها عینا یکی بوده. چنین چیزی ابدا صحت نداره. شما اگر اسمارت هابتون مشکل پیدا کرده مطمئنا ربطی به فرم ویر نداشته. می تونید به بار اسمارت هاب رو ریست کنید شاید مشکل رفع شد. اگر آپدیت به تلویزیون نخوره، خودش قبول نمی کنه و حرف آخر مدل تاثیری در ورژن فرم ویر نداره. شما اگر آپدیت متفاوتی با اون چیزی که من لینکشو قرار دادم پیدا کردید تو سایت قرار بدید تا اگر من اشتباه می کنم مشخص بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز من خودم تا به حال به چنین موردی برخورد نکردم. الان بیش از یک سال و نیمه هر کس درخواست فرم ویر کرده من تو اگر تو سایت ایرانی بوده قرار دادم و اگر نبوده از سایت مالزی لینک دادم و بعضا اگر تو هر دو بوده مقایشون کردم و لینک ها عینا یکی بوده. چنین چیزی ابدا صحت نداره. شما اگر اسمارت هابتون مشکل پیدا کرده مطمئنا ربطی به فرم ویر نداشته. می تونید به بار اسمارت هاب رو ریست کنید شاید مشکل رفع شد. اگر آپدیت به تلویزیون نخوره، خودش قبول نمی کنه و حرف آخر مدل تاثیری در ورژن فرم ویر نداره. شما اگر آپدیت متفاوتی با اون چیزی که من لینکشو قرار دادم پیدا کردید تو سایت قرار بدید تا اگر من اشتباه می کنم مشخص بشه.
    دوست عزیز این دو تا لینک مشاهده بفرمایید اولی رو شما معرفی کردین برای R هستش و دومی رو بنده پیدا کردم و M هستش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینم سایت رسمی سامسونگ ایران :

بالای "شرح کلی " رو دقت بفرمایید نوشته :

UA46ES6600M

نظر شما چیه من اشتباه میکنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

UA46ES6600M

می تونم بپرسم اسمارتش چه مشکلی پیدا کرده؟
    اگر آپدیت برای مدل تلویزیون نباشه خودش قبول نمی کنه تا جایی که اطلاع دارم
    مدل mای که گذاشتید بروزتره 1032 ولی از سایت استرالیاست؟! شما آخرین ورژن m را نصب کردید؟ مشکل هنوز پابرجاست.
    من از ایران یا سنگاپور دانلود کردم ولی از استرالیا نه البته چک کردم برای 7500 (درواقع 7770) ورژناشون یکی هست.
    Last edited by amin_g_p; 24-02-2013 at 13:54. دليل: بروز رسانی مطلب

6. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز این دو تا لینک مشاهده بفرمایید اولی رو شما معرفی کردین برای R هستش و دومی رو بنده پیدا کردم و M هستش :

UA46ES6600M

حدس می زدم از سایت استرالیا لینک بگذارید. باید خدمتتون بگم که فرم ویر های سایت استرالیا برای مدل های اروپایی هست نه آسیایی. اگر موس رو روی دکمه علامت سوال قسمت Description ببیرید می بینید که برای مدل های UE هست.
    در ثانی اگر بر فرض من به اشتباه ورژن قدیمی تر فرم ویر رو دادم و شما فکر می کنید باید فرم ویر استرالیا رو نصب کنید که ورژنش بالاتر هم هست با مسئولیت خودتون این کارو بکنید ولی بدونید نام فایلی که تو سایت مالزی هست T-MST10PDAAC.exe بوده که اگر این نسخه به تلویزیون شما نمی خورد اصلا تلویزیون قبول نمی کرد ولی چیزی که تو سایت استرالیا هست T-MST10PDEUC_1032.0.exe هست که مخصوص مدل هایی هست که با UE شروع میشن نه UA. بازم میگم اگر فکر می کنید ورژن اروپایی مشکلتان را حل می کند از آن استفاده کنید و اگر زبان فارسی تلویزیون از بین رفت من مسئولیتی قبول نمی کنم.

8. 4 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[QUOTE=smhsh121;7500886]تفاوتشون تو ضخامتشونه. EH ها ضخیم تر از ES ها هستند والا همه تلویزیون هایی گارانتی سام سرویس ساخت کره و مونتاژ ایران هستند.

ممنون از پاسختون، یعنی هیچ تفاوت دیگری بین ES 5960 با EH5560 وجود نداره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

[QUOTE=mishkaa;7502475]
    تفاوتشون تو ضخامتشونه. EH ها ضخیم تر از ES ها هستند والا همه تلویزیون هایی گارانتی سام سرویس ساخت کره و مونتاژ ایران هستند.

ممنون از پاسختون، یعنی هیچ تفاوت دیگری بین ES 5960 با EH5560 وجود نداره ؟؟؟

تو مشخصات که یکی هستند البته الان مثل اینکه 5960 یک دستگاه بلو-ری هم هدیه داره ولی خودم احتمال می دم کیفیت پنل سری ES بهتر از EH باشه هرچند جایی ندیدم به این موضوع اشاره شده باشه.
    Last edited by smhsh121; 24-02-2013 at 19:38.

11. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تلوزیونم هیچ کانال دیجیتالی رو نمی گیره . از کجا بفهمم مشکل از تیونر تلوزیونه یا آنتن؟ آنتن یاختمون مرکزیه و آنتن شخصی ندارم . تلوزیون هم 7770 سامسونگ
    آیا راهی هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تلوزیونم هیچ کانال دیجیتالی رو نمی گیره . از کجا بفهمم مشکل از تیونر تلوزیونه یا آنتن؟ آنتن یاختمون مرکزیه و آنتن شخصی ندارم . تلوزیون هم 7770 سامسونگ
    آیا راهی هست؟
    یه راهش اینه که با کانال آنالوگ تست کنید اگر اونجا بدون مشکل می گیره یه ایرادی از گیرنده هست.

14. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •