تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 24 از 72 اولاول ... 1420212223242526272834 ... آخرآخر
نمايش نتايج 231 به 240 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام

بلاخره بنده SAMSUNG 46ES6960 گرفتم ...

آیا فریمورش نیاز به آپدیت داره؟ از کجا میتونم دریافت کنم ؟
    مبارک باشه. هم از لینک زیر می تونی آخرین نسخه آپدیت رو بگیری هم مستقیم از طریق خود تی وی آپدیت کنی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مبارک باشه. هم از لینک زیر می تونی آخرین نسخه آپدیت رو بگیری هم مستقیم از طریق خود تی وی آپدیت کنی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست من ...

اتفاقا قبلا از اینکه از شما سوال کنم از منوی خود دستگاه به صورت آنلاین زدم آپ بشه با این حال که ورژنش 001014 هستش اما پیغام داد برای شما آپدیتی وجود نداره لینکی که شما قرار دادین 1016.3 هستش ...
    Last edited by hassssan; 23-02-2013 at 12:00.

4. این کاربر از hassssan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

منم تلویزیون شمارو دارم.
    با کامپیوتر فایل رو دانلود کردم بعد اکسترکت کردم و بعد با فلش به USB وصل کردم بعدشم آپدیت شد.
    اصولا تفاوتی نداره با نسخه قبلی.

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام دوستان گرامی

ایا تفاوت ES 5960 با EH5560 تنها در طراحی هست ؟یا اینکه ES 5960 ساخت کره است ؟
    40 اینچ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنده فایل آپدیت رو از لینکی که دوستمون زحمت کشیدن قرار دادن دانلود و نصب کردم فریمورش آپ شد اما متاسفانه (یا نمیدونم خوشبختانه) در حین آپدیت چون صفحه کاملا مشکی میشه و بنده خیلی نزدیک پنل نشسته بودم متوجه شدم یه نقطه قرمز وجود داره دقت کردم دیدم انگار یه پیکسل سوخته هستش به نمایندگی زنگ زدم قرار شد کارشناسشون بفرستن برای بررسی مشکل ...

آدم این همه هزینه میکنه مثلا 3d داشته باشه اما به جای لذت بردن، جز اعصاب خوردی چیزی نداره ...
    جنسای جدید واقعا قابل اطمینان نیستن .....

دوستان به نظرتون ترتیب اثر میدن یا ما رو دست به سر میکنن؟
    Last edited by hassssan; 23-02-2013 at 17:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام دوستان گرامی

ایا تفاوت ES 5960 با EH5560 تنها در طراحی هست ؟یا اینکه ES 5960 ساخت کره است ؟
    40 اینچ
    تفاوتشون تو ضخامتشونه. EH ها ضخیم تر از ES ها هستند والا همه تلویزیون هایی گارانتی سام سرویس ساخت کره و مونتاژ ایران هستند.

بنده فایل آپدیت رو از لینکی که دوستمون زحمت کشیدن قرار دادن دانلود و نصب کردم فریمورش آپ شد اما متاسفانه (یا نمیدونم خوشبختانه) در حین آپدیت چون صفحه کاملا مشکی میشه و بنده خیلی نزدیک پنل نشسته بودم متوجه شدم یه نقطه قرمز وجود داره دقت کردم دیدم انگار یه پیکسل سوخته هستش به نمایندگی زنگ زدم قرار شد کارشناسشون بفرستن برای بررسی مشکل ...

آدم این همه هزینه میکنه مثلا 3d داشته باشه اما به جای لذت بردن، جز اعصاب خوردی چیزی نداره ...
    جنسای جدید واقعا قابل اطمینان نیستن .....

دوستان به نظرتون ترتیب اثر میدن یا ما رو دست به سر میکنن؟
    امیدوارم مشکلتونو حل کنند ولی فکر می کنم یک پیکسل طبیعی باشه و جزو گارانتی حساب نیاد.

9. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانی که قصد دارن فریمور تلوزیونشون آپگرید کنند اشتباها ورژن R رو دانلود و نصب نکنن که با این کار تلوزیون تو بخش اسمارتش دچار مشکل میشه اگه به پشت تی وی نگاه کنین متوجه میشید مدلهای سام سرویس به حرف M ختم میشه بنابر این ورژن ختم شده به M رو از سایت اصلی باید دانلود و استفاده کنید بطور مثال مدل 46ES6960Mمطابق با 46ES6600M اصلی هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستانی که قصد دارن فریمور تلوزیونشون آپگرید کنند اشتباها ورژن R رو دانلود و نصب نکنن که با این کار تلوزیون تو بخش اسمارتش دچار مشکل میشه اگه به پشت تی وی نگاه کنین متوجه میشید مدلهای سام سرویس به حرف M ختم میشه بنابر این ورژن ختم شده به M رو از سایت اصلی باید دانلود و استفاده کنید بطور مثال مدل 46ES6960Mمطابق با 46ES6600M اصلی هستش
    این مدل شما رو سایت ایران نداره ولی تا جایی که دیدم تو مدل های دیگه حرف آخر فرقی تو فرم ویر سایت ایران و مالزی نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مدل 5560 سایز 32 گرفتم میخواستم بدونم اگر دانگل بخرم میتونم تصویر لب تاپ رو روی مانیتور داشته باشم؟یا تصویر گوشی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مدل 5560 سایز 32 گرفتم میخواستم بدونم اگر دانگل بخرم میتونم تصویر لب تاپ رو روی مانیتور داشته باشم؟یا تصویر گوشی؟
    تصویر رو نمی تونید داشته باشبد فقط میشه به صورت وایرلس فایل رو برای تلویزیون به اشتراک بگذارید. الان هم با کابل می تونید این کارهایی که گفتم رو انجام بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •