تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 951 از 2365 اولاول ... 4518519019419479489499509519529539549559611001105114511951 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,501 به 9,510 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    تا اونجایی که میدونم راهنماییتون میکنم ولی به کمک دوستای دیگه هم نیاز دارید.

از گفته من چطور به این نتیجه رسیدین که نصاب اشتباه بسته!!
    میزان Level روی شدت خروجی شما تأثیر داره و اینکه روی 3 گذاشته یعنی میخواسته به کانال A خروجی بیشتری بده.

اینکه به باندا آسیبی میزنه یا نه باید طبق دستورالعمل تنظیم گین که آقا حمید زحمت کشیدن پیش برید و اگر درست انجام بدید صدای دیستورت شده ندارید و قاعدتا به باندها یا ساب آسیبی نمیرسه.

این آمپ شما 4 کاناله هست و میتونید 2 جفت باند (یا 1 جفت باند و 1 ساب) بهش وصل کنید. یک جفت به کانال A و یک جفت دیگه هم به کانال B.

در زمینه Pre-Out هم متأسفانه اطلاعاتی ندارم.
    ببینید شما گفتید کانال A برای ساب هست به خاطر دامنه فرکانسش ..و کانال B برای اسپیکر..حالا الان این نصاب اومده اسپیکر منو به کانال A وصل کرده با دامنه فرکانس محدود تر..به این علت گفتم پس شاید نصاب اشتباه وصل کرده

الان سوال م اینه با این وضعیت از کیفیت کم نمیشه؟ بهتر نیست اسپیکر به کانال B وصل باشه که دامنه فرکانسش بیشتره؟ بعد سوال دیگه من اینه که من نمیخوام ساب بزارم..میخوام یه جفت کامپ بگیرم با این وضعیت اگه 2 جفت اسپیکر داشته باشم(یه جفت کواکسیال و یه جفت کامپ) که هر دوشونم بخوام از دامنه فرکانسی 80 hz تا 3.3 kh استفاده کنم باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام آقا میخواستم بدونم برای اینکه یه جفت باند رو بریج ببندم باید 2 جفت کابل rca داشته باشم؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یعنی جی وی سی اصلا ارزش خریدش رو نداره ؟؟ آخه جایی که می خوام بخرم قسطی می فروشه و فقط جی وی سی و سونی داره

اگر روش خرید براتون اهمیت داره از اونجایی که کسی نمیخواد فشار بیاد به دوستان دیگه
    شما میتونی JVC رو انتخاب کنی

همکاران عزیز که اینجا پیشنهاد میدن سعی میکنن پخشی رو پیشنهاد بدن که کیفیت مناسب داشته باشه
    بدون در نظر گرفتن روش خرید شما

این به شما بستگی داره که چطوری میخوای خرید کنی. اگر برات مقدوره نقدی خرید کنی کنوود رو از دست نده همونطور که استاد حمید هم گفتن

4. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یعنی جی وی سی اصلا ارزش خریدش رو نداره ؟؟ آخه جایی که می خوام بخرم قسطی می فروشه و فقط جی وی سی و سونی داره
    آقا به همه قسطی می فروشن یا شما از طریق شرکتی چیزی آشنایی باهاشون؟

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

ببینید شما گفتید کانال A برای ساب هست به خاطر دامنه فرکانسش ..و کانال B برای اسپیکر..حالا الان این نصاب اومده اسپیکر منو به کانال A وصل کرده با دامنه فرکانس محدود تر..به این علت گفتم پس شاید نصاب اشتباه وصل کرده

الان سوال م اینه با این وضعیت از کیفیت کم نمیشه؟ بهتر نیست اسپیکر به کانال B وصل باشه که دامنه فرکانسش بیشتره؟ بعد سوال دیگه من اینه که من نمیخوام ساب بزارم..میخوام یه جفت کامپ بگیرم با این وضعیت اگه 2 جفت اسپیکر داشته باشم(یه جفت کواکسیال و یه جفت کامپ) که هر دوشونم بخوام از دامنه فرکانسی 80 hz تا 3.3 kh استفاده کنم باید چی کار کنم؟
    خوب ببین دوست عزیز.
    یه بار دیگه توضیح اول منو بخون یه جا راجع به کلید Multiplier توضیح دادم که عدد فیلتر رو میتونه ضربدر 10 کنه.
    یعنی کانال A این قابلیت رو داره که یا برای ساب استفاده بشه (حالت پیش فرض بدون مولتی پلایر از 50 تا 500 هرتز)، یا برای بلندگوهای میدرنج و تیوتر (حالت مولتی پلایر 10 از 500 تا 5000 هرتز)

حالا دو حالت داره: چون شما ساب نداری و احتمالا بلندگوهات خیلی قدرتی نیستن نصاب اومده از کانال A استفاده کرده، که این احتمالش کمه چون باید مولتی پلایر رو میذاشت رو 10 یا فیلترو روی عدد بالاتر تنظیم میکرد.
    احتمال دوم اینه که نصاب گفته خوب، دو تا کانال داره A و B حالا ما بترتیب الفبا هم که باشه میزنیم به A بعدا ایشالا بعدی رو میزنیم به B!!

در کل اونچه از آمپ شما فهمیدم اینه که کانال A برای ساب یا بلندگوهای میدبیس قوی و یا کامپوننت با صدای ریز بالاتر از 500 هرتز هست. کانال B هم برای میدرنج و فول رنج.

فکر کنم بهتر بود برای شما روی کانال B می بست که ایشالا ساب گرفتب اونو رو A بزنه یا بقول خودتون کواکس هارو بزنه به A به شرطی که کواکس ها قوی باشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب ببین دوست عزیز.
    یه بار دیگه توضیح اول منو بخون یه جا راجع به کلید Multiplier توضیح دادم که عدد فیلتر رو میتونه ضربدر 10 کنه.
    یعنی کانال A این قابلیت رو داره که یا برای ساب استفاده بشه (حالت پیش فرض بدون مولتی پلایر از 50 تا 500 هرتز)، یا برای بلندگوهای میدرنج و تیوتر (حالت مولتی پلایر 10 از 500 تا 5000 هرتز)

حالا دو حالت داره: چون شما ساب نداری و احتمالا بلندگوهات خیلی قدرتی نیستن نصاب اومده از کانال A استفاده کرده، که این احتمالش کمه چون باید مولتی پلایر رو میذاشت رو 10 یا فیلترو روی عدد بالاتر تنظیم میکرد.
    احتمال دوم اینه که نصاب گفته خوب، دو تا کانال داره A و B حالا ما بترتیب الفبا هم که باشه میزنیم به A بعدا ایشالا بعدی رو میزنیم به B!!

در کل اونچه از آمپ شما فهمیدم اینه که کانال A برای ساب یا بلندگوهای میدبیس قوی و یا کامپوننت با صدای ریز بالاتر از 500 هرتز هست. کانال B هم برای میدرنج و فول رنج.

فکر کنم بهتر بود برای شما روی کانال B می بست که ایشالا ساب گرفتب اونو رو A بزنه یا بقول خودتون کواکس هارو بزنه به A به شرطی که کواکس ها قوی باشن.
    اسپیکرهام dls 1073 هست مرسی از راهنماییتون

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام آقا میخواستم بدونم برای اینکه یه جفت باند رو بریج ببندم باید 2 جفت کابل rca داشته باشم؟
    سئوالم جا موندا یکی جواب بده..

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سئوالم جا موندا یکی جواب بده..
    نه دوست عزیز
    بریج فقط فرقش تو اتصال + و - کانال ها به اسپیکر هست. RCA مال اتصال پخش به آمپه و برای هر کانال یه جفت RCA میخواین. حالا چه بریج باشه چه عادی. (آره دیگه نه!)
    مگه اینکه بخوای از اون Pre-Out ها استفاده کنی که من نمیدونم چیه!!

10. این کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

اسپیکرهام dls 1073 هست مرسی از راهنماییتون
    پس قطعا درست بسته. چون dls قدرتیه. فقط بنظرم تنظیمش درست نیست. این تنظیم که در حال حاضر براتون بسته مال وقتیه که استیج جلو هم چیزی بخونه. وگرنه این الان فقط براتون میکوبه. درست میگم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پس قطعا درست بسته. چون dls قدرتیه. فقط بنظرم تنظیمش درست نیست. این تنظیم که در حال حاضر براتون بسته مال وقتیه که استیج جلو هم چیزی بخونه. وگرنه این الان فقط براتون میکوبه. درست میگم؟!
    نه کیفیتش خیلی خوبه یکی از دوستان اینجوری پاسخ داده که ازشون ممنونم چون وقتی تحقیق کردم دیدم درسته:

aryangolden:

عرض کردم خدمتتون اون دامنه فرکانسی آمپ نیست بلکه دامنه فرکانسی فیلتر ها آمپ هست! مثلا کانال آ میتونه تو محدوده 50 تا 500 هرتز رو فیلتر کنه و کانال ب تا 3.5 کیلو هرتز رو هم میتونه فیلتر کنه! فیلتر یعنی که تا اون فرکانس رو حذف کنه و بقیه رو اجرا کنه! مثلا برای ساب میزارن تا فرکانس 80 هرتز رو اجرا کنه و از اون به بعد رو اجرا نکنه! بقیه رو با لو پس فیلتر و حذف میکنه! یا برای کامپ میگن از 80 هرتز به بعد رو اجزا کنه! زیر 80 هرتز رو فیلتر های پس کنه و حذفش کنه! متوجه شدید؟ اینا فقط فیلتره که اگه رو حالت فول باشه هر دو کانال آ و ب آمپ شما همه فرکانس ها رو اجرا میکنه و میتونید عین همین فیلتر ها رو از روی پخش اجرا کنید! کافیه اون کلید رو روی های بگذارید و پیچ ایکس اور رو بچرخونید! میبینید که هرچی به سمت فرکانسهای بالا تر میرید از بیس کامپ کاسته میشه در واقع اون فرکانسها حذف میشه! شما الان کافیه یه جفت کامپتون رو هم به اون یکی کانال وصل کنید! اگه پخشتون خوب هست از فیلترهای پخش استفاده کنید

13. این کاربر از n00mah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •