تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 949 از 2365 اولاول ... 449849899939945946947948949950951952953959999104914491949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,481 به 9,490 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

والا من اصلا اینهایی که شما میفرمایید رو نمیدونم چیه و زیاد سررشته ندارم. ولی کلا همین یه تنظیم روی آمپ هست که چیزی شبیه ولومه و max و min داره!
    در مورد اون 80Hz، روی on بزارمش یا off به نظرتون؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حمید جان از راهنماییهاتون ممنونم من اون تایپیک خوندم ولی برای تنظیم گین آمپلیم اون چیزایی که گفتین روی آمپلی من نبود این عکس از تنظیماتش لطف میکنن اساتید برای تنظیماتش نظر بدن و بگن مثلا کدوم ولوم برای گین هست؟

Last edited by n00mah; 19-02-2013 at 09:58.

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

حمید جان از راهنماییهاتون ممنونم من اون تایپیک خوندم ولی برای تنظیم گین آمپلیم اون چیزایی که گفتین روی آمپلی من نبود این عکس از تنظیماتش لطف میکنن اساتید برای تنظیماتش نظر بدن و بگن مثلا کدوم ولوم برای گین هست؟
    سلام
    با اجازه اساتید یه امتحانی پس بدیم:

چیزی که تو عکس پیداس، ردیف بالایی (تو عکس شما سمت راست) برای اسپیکر و ردیف پایین برای ساب هست (با توجه به اعداد کراس اوورش که بالایی تا 3.3khz میره ولی پایینی فقط تا 500)
    البته اون Multiplier رو هم گذاشته اگر به کانال A بخوای اسپیکر وصل کنی بتونی فرکانس های بالا رو هم براش تعریف کنی.

پیچهای Level برای تنظیم گین کانال مربوطه هست (بالاترین پیچها) هرچی عدد بالاتری انتخاب کنی خروجی قوی تر (پاور بیشتر)ی میده به خروجی.

Mode هم که مشخصه برای استریو و مونو. برای ساب معمولا رو مونو میذارن و برای بلندگو ها رو استریو

Pass Mode هم که فیلتر کراس اوورتون هست که روی HI (فقط فرکانس های بالا شنیده رد شوند)، LO (فقط فرکانس های پایین مشخص شده رد شوند) و FULL که تمام فرکانس ها را بدون دستکاری رد میکند (اجازه عبور میدهد)

4. 4 کاربر از m.aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان خصوصا آقا حمید گل
    بهترین باند تا 400 تومن که بتونه روی پخشِ 6049 کنوود جواب بده چیه؟ (بدون آمپ)
    Last edited by unknown47; 19-02-2013 at 15:28.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من اصلا اینهایی که شما میفرمایید رو نمیدونم چیه و زیاد سررشته ندارم. ولی کلا همین یه تنظیم روی آمپ هست که چیزی شبیه ولومه و max و min داره!
    در مورد اون 80Hz، روی on بزارمش یا off به نظرتون؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
    سلام دوس عزیز
    بله رو حالت on و فرکانس 80Hz ست نمائید.
    سلام
    واسه ماشین قصد خرید سیستم صوتی ارزان قیمت دارم ، بودجه 200-300 تومان هست
    پخش USB داشته باشه و بیشتر کیفیت میخوام داشته باشه و صداش هم خیلی کم نباشه ، در حدی که تو ماشین صداش بلند باشه ، بیرون نمیخوام بیاد صداش
    ماشین هیچی نداره ، فقط تو دربهای جلو دو تا اسپیکر داره که البته کیفیت خوبی نداره
    ماشین پیکان هست

اگه اینا رو داشته باشه خیلی بهتره:
    USB از جلو و بدون دردسر و کابل و ...
    ورودی 3.5mm برای اتصال به iPod و موبایل و پخش موزیک از موبایل و iPod و MP3 Player
    اگه CD از پشت پنل وارد بشه بهتره
    حتما پنل قابل جدا شدن باشه

*شنیدم بعضی از پخش ها آهنگ ها رو به ترتیبی که روی فلش کپی میشه پخش میکنه ، نمیخوام اینجوری باشه و به ترتیب حروف الفبا باشه و بشه از فولدرهای مختلف هم استفاده کرد

مرسی
    پخش کن وود 6049 قیمت دقیق ندارم ولی شنیدم مجدد گرون شده فکر کنم حدود 400 باشه چون 7016 شده 490 تومن قیمت دقیق ندارم. اگر مایل بودید بفرمائید براتون تهیه کنم.

همونطور که مهدی جان فرمودند،کلید Level مربوط به تنظیم گین یا همون تنظیم ولتاژخروجی پخش با ولتاژ ورودی آمپلیفایر هست.بر اساس همن دستورالعمل،گین پخشتون رو تنظیم نمائید.
    سلام به همه دوستان خصوصا آقا حمید گل
    بهترین باند تا 400 تومن که بتونه روی پخشِ 6049 کنوود جواب بده چیه؟ (بدون آمپ)
    سلام محمد جان. گل بودن از خودتونه عزیزم.
    MXC 609البته فروشش 400 هست ولی 380 قابل تهیه هست. امروز هم دوست خوبمون بهرو از اصفهان دارن تشریف میارن تهران تا براشون ببندیم.امیدوارم از کیفیت صداش راضی باشند و تشریف بیارن از کیفیت صدا برامون بنویسند.

7. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام..
    آقا من 1073 خریدم و خیلی ام خوبه.
    فقط یه سئوالی 1073 برای تیوتر ورودی جدا داره یعنی هر باند 2 جفت ورودی داره که در حاله حاضر من از یه کانال استفاده کردم برای تغذیه.حالا میخوام ببینم بهتر نیست که با توجه به این که آمپم 4 کانال هست و الان 2 کانالش بیکاره تیوترو به اونا وصل کنم و جدا بشن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی بهترین حالت گین آمپ رو از کجا باید فهمید؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

مبارکه عزیز
    نه نیاز نیست راسی امپ چی گرفتین...؟
    گینم باید با گوش تنظیم بشه.. من خودم اکثرا رو ساعت 11 میذارم! بیشتر از ساعت 1 نمیذارم چون معمولا ولوم اکثرا بالاس! البته حالا نه اون موقع که سیستم رو ماشین بود

حمید جان به سلامتی مغازه زدین...؟
    کجا....؟
    اون هفته میرم کرج اگر شد بیام زیارتتون کنم
    بسی مشتاق دیدار

11. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مبارکه عزیز
    نه نیاز نیست راسی امپ چی گرفتین...؟
    گینم باید با گوش تنظیم بشه.. من خودم اکثرا رو ساعت 11 میذارم! بیشتر از ساعت 1 نمیذارم چون معمولا ولوم اکثرا بالاس! البته حالا نه اون موقع که سیستم رو ماشین بود

حمید جان به سلامتی مغازه زدین...؟
    کجا....؟
    اون هفته میرم کرج اگر شد بیام زیارتتون کنم
    بسی مشتاق دیدار
    مرسی رفیق..
    آمپم اینه Infinity Reference 7541a

13. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

می خواستم یه سیستم برای ماشین بخرم . می خواستم بدونم بین دو برند سونی و جی وی سی کدوم یکی بهتره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •