کسی از دوستان نمیدونه؟
کسی از دوستان نمیدونه؟
205 هزار توووووووووووووووووووووووو ومان
سلام.نه بابا خدا نکنه بد بخت بشی.ببند انشاءالله مبارکتم باشه گلم.
1BIT بعید میدونم باشه احتمال 16 بوده 6 ش پریده
خدا رو شکر.
پخشتون Hi Volt هستش؟چون یکی از دوستان با پخش 2 ولتی با این آمپ به مشکل برخوردند(البته من هنوز قانع نشدم و مشکل رو یا از تنظیمات یا خود آمپ میدونم.) لذا روزه شک دار نمیگیرم و توصیه میکنم PRE Amp پخشتون رو چک بفرمائید.
قیمت 7205 رو چند داری؟کجا؟
احوال آقا مهدی گل.نبودید چند روز دل براتون تنگ شده بود.
مهدی جان تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسهای سیستم رو حتما قرار بده و لطف کن از کیفیت صدا برامون یه Review بنویس.ممنون میشم.
باید قیمت بگیرم.فکر کنم حدود 200 باشه.ولی به نظر من اسپیکری انتخاب کنبد که تیوتر و سوپر تیوتر کمتری داشته باشه و نهایتا 3Way باشه.دلیلش هم این هست که تو ولومهای بالا صدا دچار Distortion
میشه.
آقا حمید به فکر ما باش
اسپیکر گرد که صدای زیاد داشته باشه و با کیفیت برای جلوی پراید مدل پایین![]()
مثلا چه مدلی؟رشت قیمت گرفتم بین 220 تا 260؟
مرسی حمید جان ، پخشم پایونیر 7450 با خروجی 4 ولتی که داره فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاره ، 7205 رو هم قیمت ندارم ولی فکر کنم 170 وات می تونه خروجی بده که برای 1073 مناسبه و میتونه درایوش کنه می خاستم از این 7205 خیالم راحت بشه که اگر مناسب نیست به فکر چیزه دیگه ای باشم
ارادتمندم حمید جان، دل به دل راه داره
والا بودیم ولی بیشتر خواننده بودیم تا نویسنده
رو چشمم. حتما هم عکس میذارم هم نحوه تنظیم رو مینویسم ببینیم کار درست انجام شده یا نه.
دوستان سیستمی که برداشتمو مجبورم به خاطر نیاز مالی بفروشم اگه کسی خواست PM بده
اینم لینک های باند و آمپلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم ببینم ارزونترین ضبط پایونیری که فلش هم بخور کدوم مدله و میشه گشت پیدا کرد؟
مبارک باشه.
اگه4*150wخوب بتونه بده که با این قیمت انتخاب خیلی خوبیه.چون بعدا واسه جلو هم جا داره اضافه کنی به ساب هم که احتیاجی نیست جا هم که کم میگیره.
از پس 1073 خوب بر میاد؟خوب میتکونتش یا نه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)