تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 1049 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781821871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    ببینید اگر که تلویزیونتون هم سه بعدی هست یکی از وردیهای hdmiاون یک قابلیتی داره به نام ARC.شما کافیه کابل مخصوص اون رو بگیرید و وصل کنید به خروجی سینمای خانواده . با همون یک کابل هم صدا ازتلویزیون میره به سینمای خانواده و پخش میشه به صورت ۶ کانال و هم تصویر منتقل میشه به تلویزیون. احتیاجی هم به اتصال نوری نیست برای اینکار. این مدل hdmi توی همه دستگاههای ۳ بعدی هست.
    پخش از شبکه رو هم که تقریبا همه دارند. ازهارد معمولا مشکلی نیست. او لینکها جفتش یک لینکه و یک دستگاه.

Sent from my MT15a using Xparent Blue Tapatalk 2
    من فقط با بعضی از فایل ها (بعضی DTS های با ریت و کیفیت بالا) مشکل خروجی از طریق arc را داشتم که استریو می داد با اپتیکال حل شد. البته اپتیکال کاربرد دیگه ای هم داره اگر کامپیوتر یا هر وسیله دیگه ای را مستقیم با hdmi به tv بزنید از طریق arc استریو صدا می گیرید (که حداقل می دونم سامسونگ اینجوری) که راه حلش یا اپتیکال یا استفاده از ورودی hdmi سینما خانگی.

ویرایش: مشکل حل شد توی تنظیمات spdif صدا را روی dts گذاشتم و از arc هم 6 کاناله حروجی گرفتم (البته فقط از پلیر خود تلویزیون)
    Last edited by amin_g_p; 19-02-2013 at 13:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    من به نازگی 6960 46 اینچ خریدم و یه سیما خانگی میخوام . نمیخوام بلوری پلیر داشته باشه . به من 555 و 355 Samsung رو معرفی کردن . لطفا با بودجه 500 تا 600 تومن بهترین مدل رو معرفی کنید .
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    1- مدل تلویزیون را نگفتید ولی خوب اگر سه بعدی هست مخصوصا از مدل های جدید می ت.نید از سه بعدی لذت ببرید
    2- به غیر از 445k که دی وی دی هست بقیه طبق سایت سامسونگ مشکلی در پخش فایل نباید داشته باشند مثل پلیر تلویزیون های جدید mkv, avchd, aac, mp3, wmv , ...( ولی مثل اینکه flac را پخش نمی کنه پایونیر من 727 ساپورت می کنه. بازم سوال کنید)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- منم با راهنمایی دوستان پایونیر خریدم اینجا هم نیست نمایندگی پایونیر توی شهرستانها اصلا نمی دونم هست یا نه ولی یا خودتون از تهران باید بگیرید یا مثل من با باربری براتون می فرستن. من سام را تست نکردم ببینم بهتره یا نه به دوستان و سابقه پایونیر اعتماد کردم.
    4-مجموع خروجی بلندگوها و سابووفر (وات RMS توان بلندگوها و میزان اسمی بلندی صداست)
    5-wifi دوتا کاربرد داره یکی dlna و دیگری internet apps اولی برای اشتراک گذاری فایل ها در شبکه بی سیم هست مثلا فایلی را با نرم افزار های مخصوص dlna به اشتراک می گذارید و در پلیر به آنها دسترسی دارید. یا همین طور گوشی که dlna ساپورت کنه و به شبکه وایرلستون وصل باشه (من از این قابلیتش زیاد استفاده می کنم) و دومی هم که می تونه مثل اسمارت سامسونگ باشه یا پایونیر که دوتا اپ یوتوب و پیکاسا داره که ف یل تر ند!
    سلام
    ممنون از پاسخ
    تلویزیون من ال سی دی معمولی هست و سه بعدی را نداره حال داشتن پلیر سه بعدی میکنه کارایی داشته باشه یا خیر
    حالا با این توصیفات کدوم مدل از سه مدل گفته شده میتونه برای من مفید باشه
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون دوستان . مدل Tv اینه : LG 55LM96000
    خودش پخش نکنه آیا از شبکه هم نمیکنه ؟
    اصولأ کار شبکه چطور هست ؟ هرچی رو مونیتور PC هست رو روی TV نشون میده یا به صورت انتقال هست ؟
    و اینکه اون کابل ARC کیفیت بهترین نسبت به Optical ارائه میده ؟

لینک اون یکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک TV ال جی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخ
    تلویزیون من ال سی دی معمولی هست و سه بعدی را نداره حال داشتن پلیر سه بعدی میکنه کارایی داشته باشه یا خیر
    حالا با این توصیفات کدوم مدل از سه مدل گفته شده میتونه برای من مفید باشه
    بازم ممنون
    قابلیت سینمای سه بعدی پخش فرمت های بیشتر و دیسک بلوری و در بعضی مدل ها صدای مجازی سه بعدی هست (که به نظر من این مورد چیز خاصی نیست حداقل روی پایونییر)
    اگر از دیسک بلوری استفاده می کنید و یا پلیر برای فایل های mkv و ... ندارید می تونید از سه بعدی استفاده کنید یا اگر پخش فایل خیلی مهمه یه مدیا پلیر با یک سینمای دی وی دی بگیرید که ساپورت فایلشون هم بهتره.

توی سامسونگ معیار ها اینها می تونه باشه:
    وات
    بلوری یا دی وی دی (پشتیبانی فرمت های تصویری)
    اسمارت یا معمولی
    اتصال به شبکه از طریق وای فای یا کابل لن یا بدون هیچ کدوم
    ورودی ها (و خروجی ها)

با توجه به بودجه و نیازتون و راهنمایی دوستان انتخاب کنید من همون طور که گفتم صدای هیچ کدوم را از نزدیک نشنیدم با راهنمایی دوستان مخصوصا mr_rayan عزیز گرفتم.

ممنون دوستان . مدل Tv اینه : LG 55LM96000
    خودش پخش نکنه آیا از شبکه هم نمیکنه ؟
    اصولأ کار شبکه چطور هست ؟ هرچی رو مونیتور PC هست رو روی TV نشون میده یا به صورت انتقال هست ؟
    و اینکه اون کابل ARC کیفیت بهترین نسبت به Optical ارائه میده ؟

لینک اون یکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک TV ال جی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودش پخش نکنه از طریق شبکه هم پخش نمی کنه. کار شبکه اشتراک گذاری فایل هست هرچی انتخاب کنی از روی هر منبع dlna پخش می کنه (مثل اینکه یو اس بی یا هارد وصل کردی به پلیر)

نظر من بین این دو مدل LH880XBH هست. دلیل انتخاب فقط به خاطر 5.1 بودن. توی فیلم های با کیفیت بالا و یا بلوری صدا به صورت 6 یا 8 کاناله (5.1 یا 7.1) هست که بیشتر مکالمات و درواقع صدای اصلی از بلندگوی سنتر پخش می شه و به نظر من مهمترین هست.

من شنیدم arc از اپتیکال بهتره از نظر تکنولوژی و علمی نمی دونم ولی برای مواردی مجبورم از اپتیکال استفاده کنم.

-----------------------
    یه سوال خودم داشتم وقتی ورودی اپتیکال را توی 727 انتخاب می کنم بالاش می زنه استریو چه کابل وصل باشه چه نباشه (ولی صدای DTS شش کاناله را پخش می کنه!) اشتباه می زنه یا مشکلی داره؟

داره خودمونی میشه yaroo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام آقا پژمان
    من مسیر تنظیمات دستی صدا رو در امپ 922 میخواستم شما 921 دارین احتمالا عین هم هستند ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    اولا من از این سایت باید از بابت مشاوره به من و دوستان تشکر کنم چرا که من هم تلوزیون را با مشاوره این سایت وهم سینمای خانوادهPioneer HTP-RS777 را با راهنمایی های دوستان خصوصا mr_rayan davood-d تونستم بخرم
    اولا راضیم
    اما تجربه من شاید درست نباشه
    بنظر من برای بهترین صدا باید خونه یا سالن هم شرایط را داشته باشه یعنی مثلا موکت یا فرش نباشه کف سرامیک باشه بهتره
    اما از دوستان سوالی داشتم من دلیل خریدم از این ست صدای خوب وغیره و غیره بود که داره اما درجایی بودم بایه سیمنای خانواده بیخودی ارزان بعضی از موزیک ها به گونه ای بود که بخشی از اهنگ از یه باند فقط وبخشی دیگر از باند دیگری بخش میشد نمیدونم منظورم را چطور بگم مثلا در حالی که باند چپ صدای خواننده داشت باند راست صدای موزیک فقط میداد و این باعث میشد که یک بازی در گوش بوجود اید البته چنداهنگ از سایت های دیگری برا تست صدا گرفتم اماصدای چپ یا راست کار میکنه ولی یا بلد نیستم صدای سیستم را ست کنم یا موزیک ویدیو مورد نظر را پیدا نکردم اگه دوستان لطف کنن راهنمایی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان گرامي
    درود
    لطفا منو در باره خريد سينماي 727 پايونير راهنمايي كنيد
    شيراز هستم مي خواستم از طريق پرداخت هزينه و باربري اين محصول را سفارش بدم؛ چنتا نكته:
    1- من اين مدل را از نزديك نديدم و صداش هم به گوشم نخورده نظر شما درباره ي اين محصول
    2- قيمت دو روز پيش 1240
    3- آيا خريد به اين شكل قابل اطمينان است.
    4- توي سايت پايونير يه مدل هست با عنوان BCS-222 آيا اين محصول در تهران موجود هست و قيمت
    5- توي اين قيمت و هزينه گزينه ي بهتري وجود دارد.
    با سپاس

داره خودمونی میشه softkadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اوه اوه ندیده بودم 4.1 هست ! شانس آوردم نگفتم بیارن .
    توی مشخصاتش دیدم نوشته پخش فایلهای AVCHC ... یعنی اگه فایلهای iso باز بشه که در نتیجه فرمت AVCHC بشه میتونه بدون مشکلی پخشش کنه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان گرامي
    درود
    لطفا منو در باره خريد سينماي 727 پايونير راهنمايي كنيد
    شيراز هستم مي خواستم از طريق پرداخت هزينه و باربري اين محصول را سفارش بدم؛ چنتا نكته:
    1- من اين مدل را از نزديك نديدم و صداش هم به گوشم نخورده نظر شما درباره ي اين محصول
    2- قيمت دو روز پيش 1240
    3- آيا خريد به اين شكل قابل اطمينان است.
    4- توي سايت پايونير يه مدل هست با عنوان BCS-222 آيا اين محصول در تهران موجود هست و قيمت
    5- توي اين قيمت و هزينه گزينه ي بهتري وجود دارد.
    با سپاس
    درود
    1- همون طور که قبلا گفتم منم نشنیده بودم الآن هم به غیر از 727 نشنیدم که بخوام مقایسه کنم آشناها که اومدن گفتن خوبه منم راضیم (البته به نظرم بهتر می تونست باشه همچنین منوی بهتری می تونست داشته باشه. بد نیست ولی رنگ منوها سیاه و سفیده و یکم کاربرپسندانه تر می تونست باشه اکولایزر دستی هم نداره که اگر هم داشت به کار من نمی یومد )
    2- قیمت اون روز 1190 بود یک ماه پیش حدودا
    3- من از راستین تهران خریدم با باربری فرستاد (توی سایت پایونیر هم به عنوان نمایندگی ایران هست)
    4- نمی دونم از نمایندگی تلفنی بپرسید
    5- توی پایونیر 717 و 727 هست که اسپیکر 717 چوبی ولی 727 پلاستیکی ولی 727 جدیدتر و 717 آرشیو شده توی سایت و اینکه 717 یه مقدار گرونتره

(چند صفحه قبل این تاپیک را هم بخون سوالات و راهنمایی های خوبی در این باره هست)
    Last edited by amin_g_p; 18-02-2013 at 11:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •