يك هديه با ارزش بدون خرج كه هرگز فراموش
نمي شود مهرباني و محبت است.
لاورنس
يك هديه با ارزش بدون خرج كه هرگز فراموش
نمي شود مهرباني و محبت است.
لاورنس
آنکه ميخواهد روزي پريدن آموزد، نخست ميبايد ايستادن، راه رفتن، دويدن و بالارفتن آموزد. پرواز را با پرواز آغاز نميکنند
بعضي ها گله دارند که چرا؟ گل سرخ خار دارد... در اين فکرم که چرا نمي گويند:عجب... اين بوته خار? گل سرخ دارد!!
با آنکه تو را گرم کند سرد مباش بر آنکه تو را شفا دهد درد مباش…چيزي به جهان به زجوانمردي نيست رسواي زمانه باش و نامرد مباش
تنها يك چيز مي تواند تحقق يك رؤيا را نا ممكن كند، ترس از شكست.
...
یادمان باشد سر سجاده عشق؛
جز برای دل محبوب دعایی نکنیم
یادمان باشد اگر خاطر مان تنها ماند
طلب عشق ز هر بی سرو پایی
... نگه دار ....
چهار چیز را نگه دار: گرسنگیت را سر سفره دیگران ِ زبانت را در جمع٬ دلت را سر نماز و چشمت را در خانه دوست
فراموش نکن ...
دو چیز را فراموش نکن: یاد خدا و یاد مرگ. دو چیز را فراموش کن: بدی دیگران در حق تو و خوبی تو در حق دیگران.
گذشته ... آینده ... حال
گذشته مکان یادگار ها ، آینده مقام امید ها و حال جایگاه تکلیف هاست
وداع آخرین
وقتیکه سپیده دم با بیم و هراس دریچه ی کاخ جادوئی خود را به روی خورشید بامدادی میگشاید، مرا بیاد بیاور. مرا بیاد بیاور آن روز که دست سرنوشت برای همیشه از تو جدایم کرد و غم و دوری و گذشت ایام، زبان افسرده ام را خاموش ساخته باشد.
آن روز به عشق نومیدانه ی من و به وداع آخرینی که با هم کردیم بیندیش، زیرا که برای دو انسان، دو دوست دوری و گذشت زمان را معنایی نیست.
.....تا وقتیکه دل در برم بتپد، قلب من به تو خواهد گفت، مرا بیاد بیاور.
یا زمانیکه دل شکسته من برای همیشه در زیرخاک سرد آرمیده باشد و بوته گلی دور از گلهای دیگر آرام آرام بر روی گور من بشکفد و آنروز که دیگر از من نشانی در جهان نخواهد بود، اما روح جاودانی من هم چون دوستی وفادار به نزد تو خواهد آمد و درخاموشی شب آهسته در گوشت خواهد گفت.
مرابیاد بیاور مرابیاد بیاور
ترین های زندگی ...
متین ترین کلمه "عشق" است.
جذاب ترین کلمه "آشنایی" است.
پاکترین کلمه "وجدان" است.
تلخترین کلمه "جدایی" است.
زشترین کلمه "خیانت" است.
سخت ترین کلمه "تنهایی" است.
بد ترین کلمه "بی وفایی " است .
دنیا را بد ساخته اند......... کسی را که دوست داری،تورادوست نمی دارد. کسی که تورا دوست دارد ،تو دوستش نمی داری اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند و این رنج است .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)