دوست عزیز، اگه پست اول رو خونید دقیق، متوجه میشید که آموزش، توی 3 پست قرار داده شده. اگه هر 3 پست رو انجام بدید، حل میشه مطمئنا.
دوست عزیز، اگه پست اول رو خونید دقیق، متوجه میشید که آموزش، توی 3 پست قرار داده شده. اگه هر 3 پست رو انجام بدید، حل میشه مطمئنا.
پاک شود............
Last edited by caca_caca888; 16-02-2013 at 19:23.
دوست عزيز ممنون از مطلب مفيدتون...پست 1 و قسمت فايروال رو انجام دادم با برنامه BWmeter هم فايل svchost رو بلوك كردم اما بعد اين كار ها وقتى چندتا صفحه رو باز ميكنم به طور وحشتناكى ترافيك رو مصرف ميكنه!!!چطورى بفهمم چه چيزى داره اينطور ترافيك رو ميخوره برنامه BWmeter كه چيزى نشون نميده!!
task manager پیشرفته خود ویندوز تو همون تب processes به شما نشون میده
تو processes میزان مصرف سی پی یو و مموری و دیسک و نتورک رو نشون میده روی نتورک کلیک کنید بر اساس اون مرتب کنه تا ببینید چه برنامه هایی داره این کار رو میکنه
من همه این کارها رو انجام دادم ولی دوباره اون فایل شروع به کار میکرد.
برای جلوگیری از اجرای دوباره این فایل میتونید یک یوزر جدید با پسورد بسازید یا اگر یوزر دیگه ای دارید توی تب Log On اون رو وارد کنید و پسورد رو اشتباهی بزنید تا فایل نتونه اجرا بشه.
با این روشی که شما میگید دیگه نباید ویندوز رو آپدیت کنیم ، درسته ؟ خب من اگه بخوام ویندوزم به روز و آپدیت باشه چیکار کنم ؟
Last edited by kaivanika; 16-02-2013 at 16:15.
منم دفعه اول که win 8 نصب کردم ترافیکم داشت وحشتناک مصرف میشد! دوباره نصبش کردم اما این بار آدرس امیل بهش ندادم! الان دیگه چیزی رو چک نمیکنه!!!!! هنوز کارای صفحه اول رو انجام ندادم!![]()
نه مشکلی نداره
شما هر وقت خواستی وین رو آپ کنی از کنترل پنل قسمت آپدیت ویندوز اینکارو بکن
مشکلی پیش نمیاد
نت لیمیتر تو ویندوز 8 کار نمیکنه درسته؟ جایگزین چی دارین
من هر بار این کار رو انجام میدم هم پست اول هم پست دوم . ولی بعد از ریستارت کردن دوباره فعال میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)