منم hanging ام الان دي:اين اطلاعات و دوستم sms کرد گفتم برو بابا!اما الان سرچ کردم هست اينم لينک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم hanging ام الان دي:اين اطلاعات و دوستم sms کرد گفتم برو بابا!اما الان سرچ کردم هست اينم لينک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره 3تا کارت گرافيک GTX690هست يکي اينو بخره چي ميشه!!!ما خوشبحالمونه نداريم پول اينو مبارک صاحبش D:
عجب چیزیه خدا نصیبمون کنه ! من که اتاقمو با لپ تاپم رو بفروشم فکر نکنم بتونم یه کارت گرافیکش رو بخرم !![]()
نه جمعا با هم 12 گیگ هستند
الان با این سیستم چه کار هایی میشه انجام داد ؟!
مثلا ساخت بازی ؟!
تا جایی که من میدونم سیستم مورد نیاز در حد سیستم مورد نیاز GTA IV هست یا کمی بالاتر و بازی بسیار بهینه شده.تو شماره قبلی بازی بازی بهینه نشده بود و باگ زیاد داشت.
اينم احتمالي هست من كفتم كه اصلا نسخه pcنداره!!!اصلا راك استار نكفته واسه pc مياد يا نه!اين اطلاعاتم سايت هاي روز بازي بر اساس تريلر ها و عكس ها همجين سيستمي رو بيشنهاد كردن!
خب این لپ تاپ تو بندره موجوده ... دقیقا همین کانفیگ با قیمت 5 ملیون و 500 هزار تومن ! ( کانفیگ تو تاپیک هست ) با گارانتی ( البته نه چندان مشهور ... ! ولی خوبه ) هر کی خواست بگه تا آدرس رو براش بفرستم
راستي اين لپ تاپ n56vzداريم که رم اش 8هست و گرافيک اش 2gb gtx 650هست هارد اش هم 1ترارم اش تا چند ميشه ارتقا داد?گرافيک اشم ميشه?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)