تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 941 از 2365 اولاول ... 441841891931937938939940941942943944945951991104114411941 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,401 به 9,410 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

حمید جان گفتم این ور عید اگه بشه آمپ یا کامپ رو به صورت تک تک با توجه به بوجه بخرم . قید ساب رو زدم. اگه کواکسیالی دارم به نظرت خوبه که هیچ هزینه اضافه تو این آشفته بازار قیمتهای فضایی نکنم.واگه کواکسیال با باس بهتر سراغ داری امر بفرما بزاریم تو برنامه خرید.چون باس اهمیت داره برام .شاید این کواک که دارم بدون آمپ صدا واقعی رو نمیده که لذت ببرم.
    هدیونیت:7016
    کواکسیال: هرتز ecx690 انرژی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

حمید جان گفتم این ور عید اگه بشه آمپ یا کامپ رو به صورت تک تک با توجه به بوجه بخرم . قید ساب رو زدم. اگه کواکسیالی دارم به نظرت خوبه که هیچ هزینه اضافه تو این آشفته بازار قیمتهای فضایی نکنم.واگه کواکسیال با باس بهتر سراغ داری امر بفرما بزاریم تو برنامه خرید.چون باس اهمیت داره برام .شاید این کواک که دارم بدون آمپ صدا واقعی رو نمیده که لذت ببرم.
    با اجازه و عرض پوزش از آقا حمید

تا آقا حمید بیاد گفتم اینو بهتون میگم
    اینجور که متوجه شدم قوی ترین اسپیکر از نظر باس 1073 dls هستش
    آقا حمید می گفت اندازه یک ساب 10 اینچ میکوبه ولی نباید ازش انتظار ساب رو داشت

ولی آمپیلی قوی میخواد و همین طور گرون قیمت

میتونی چند صفحه قبل رو نگاه کنی ، یکی از بچه ها خریده بود و می گفت نیازی به ساب ندارم با وجود این اسپیکر.

موفق باشی

3. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

سلام بچه ها
    برای جلو سمند اسپیکر چی بندازم؟
    اسپیکر13 سانتیم میخوره پخشم 7250 پایونیر هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود به همه دوستان به خصوص آقا حمید گل
    دوستان یکی از آشناهای من میخواد روی ماشین یه سیستم ببنده و بودجشم 700-800 هست (البته میدونم با این پول سیستم کیفیتی گیرش نمیاد ولی خب نه اون گوشش بدهکارِ نه بیشتر پول میده!) چند نفر بهش سونی و پایونیر پیشنهاد دادن حالا میخواستم بدونم اصن سونی اصلی و با کیفیت هم هست؟! بعد با این پول چه پخش و باندی که نسبت به قیمتش بیارزه میتونه برداره؟!
    ممنون میشم راهنماییمون کنید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ادیب جان.آمپ رو میتونی ML 75.4 بگیری که بسیار با کیفیت و پرقدرت هست.من تست کردم راحت اسپیکر 100 واتی رو درایو کرد و و من در حیرت موندم.البته Senseش بالا بود.نتها بسیار دقیق و کنترل شده اجرا میشوند. طیف کاملی از فرکانسها رو پوشش داد.
    کامپوننت رنج پائین MX 165 plus مهدی جان هم گرفتن و از صدا راضی هستند.تازه با 7541 با آمپاهی خودش کاملا مچ میشه.
    آلپاین سری دی دی لاینیر هم یکه از دوستام با Ml 75.4 دیروز بست،با پخش 9887 صدای بسیار صاف،بدون دیستور و کاملا شفاف بود.450 خرید اگه اشتباه نکنم.40 وات هستش.البته به نظر من این قیمت کمی تنده.
    سلام بچه ها
    برای جلو سمند اسپیکر چی بندازم؟
    اسپیکر13 سانتیم میخوره پخشم 7250 پایونیر هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    من فکر میکنم 10 میخوره ها؟مطمئنی 13 س؟
    درود به همه دوستان به خصوص آقا حمید گل
    دوستان یکی از آشناهای من میخواد روی ماشین یه سیستم ببنده و بودجشم 700-800 هست (البته میدونم با این پول سیستم کیفیتی گیرش نمیاد ولی خب نه اون گوشش بدهکارِ نه بیشتر پول میده!) چند نفر بهش سونی و پایونیر پیشنهاد دادن حالا میخواستم بدونم اصن سونی اصلی و با کیفیت هم هست؟! بعد با این پول چه پخش و باندی که نسبت به قیمتش بیارزه میتونه برداره؟!
    ممنون میشم راهنماییمون کنید
    ارادتمندم محمد جان.
    آقا برای پخش و آمپ و اسپیکر 800؟خیلی کمه.
    محمد بگو اسپیکرش رو MXC 609 برداره خیلی خوش صداس.سونی و پایونیر رو بگو دورش رو خط بکشه.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ممنون حمید جان از راهنماییت.پس این کواکیسال هرتز خوبه دیگه نمیخواد عوض کنم فقط آمپ و بعدا کامپ اضافه کنم جواب میده؟
    من خودم نظرم رو آدیو سیستم هست.فقط دادا قیمت آمپML 75.4 و کامپ MX 165 plus چند؟ چون شما آشنا دارین پایینتر میتونین برام تهیه کنی

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا حمید گل
    آقا من یه آمپیلی MB acostik (شرمنده اگه اشتباه تایپ کردم) که حدود 1هفته کار کرده میگه 300 تومن به نظرت بگیرم ؟
    مشخصات آمپیلی هم اینه که 4 کاناله و 2700 وات قدرتشه
    اصن آمپ خوبی هست کیفیتش چطوره به نظرت به درد 1073 می خوره ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

من فکر میکنم 10 میخوره ها؟مطمئنی 13 س؟
    اره رفتم در مغازه بهم گفت 13 میخوره اگر ممکنه چند مورد بهم پیشنهاد بدید

داره خودمونی میشه Agena FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان ...

من یه سمند LX دارم و پخش خودش بسیار مضخرفه ! اسپیکر ها و سایر تجهیزات هم همونایی که روش بوده از اول ( مدل 85 هست ) .

حالا میخوام یه تغییراتی بدم . یه ضبط خوب میخوام که فقط USB بخوره کافیه . دیروز رفتم یه قیمت کردم یه سری مدل remark از پایونیر و سونی و ... بود روی 85 تومن . اصل این ها چنده ؟

بعد با توجه به کیفیت پایین اسپیکر های سمند ، برای عقب چه چیزی پیشنهاد میکنید که قیمتش هم مناسب باشه .

همون طوری که مشخصه من استفاده خیلی حرفه ای ندارم یا صدای خیلی بلند یا ... صرفاً میخوام یه پخش با کیفیت با USB و AUX داشته باشم ( رادیو داشته باشه + امکان انتخاب فولدر ) .

در ضمن بودجه هم هر چی کمتر بهتر .

ممنون

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

اره رفتم در مغازه بهم گفت 13 میخوره اگر ممکنه چند مورد بهم پیشنهاد بدید
    توجه کن گفت 13 میخوره نه 13 هست
    داداش 13 نیست نیست در عین غیر ممکن بودن نامردا 12 زدن آخه من نمیدونم 12 یعنی چی سمند مدل 89 رفیقمون باند کواکسیال گرد سونی از این معمولی 13 سانتی ها گرفتیم مگه جا میره توش ولی کار نشد نداره ما ملت ایرانیم هر چی کی بخوایم میتونیم درستش کنیم کارخونه هم فکر کنم یه سانت کوچیکت تر زده مشتری کار یاد بگیره سر گرم بشه
    در کل فقط خواستم بگم سایزش 12 هست جاشم انقدر بد هست که اصلا صدای خوب ازش بیرون نمیده من پیشنهاد نمیکنم که باندتو عوض نکن چون فابریکیش اصلا باند نیست ولی میگم اصلا هزینه زیاد نکن برا کواکسیال تو اون قسمت که اصلا صدا بده نیست
    باز اگه کامپ 13 بزاری تیوتر رو بیاری بالا یه چیزی شاید شد ولی کواکسیال اون پایین صدا بده نیست به نظرم به یه کامپ خیلی خیلی ارزون ارزون فکر کن تا تیوترش بالا بزاری به هزینش بی ارزه
    Last edited by لنگرود1371; 14-02-2013 at 13:05.

13. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •