البته تو یه فروم خارجی نوشته بود که اگه بازیرو از روو هارد پاک کنی درست میشه! و خوب درست هم شد
راهی هست که بازی روو هارد باشه و بازم مشکل رفع بشه؟
البته تو یه فروم خارجی نوشته بود که اگه بازیرو از روو هارد پاک کنی درست میشه! و خوب درست هم شد
راهی هست که بازی روو هارد باشه و بازم مشکل رفع بشه؟
دوستان الان برای -- کردن دستگاه اسلیم با درایو 225 چقدر باید هزینه کرد؟
از روشی که تو تاپیک زیر توضیح داده شده استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نتونستی ریپ کنی بی خیال cd شو یه آهنگ بریز رو فلش قبل اینکه بازی رو اجرا کنی آهنگ رو از رو فلش پخش کن بعد بازی رو اجرا کن و باقی ماجرا)
میشه بگین الان اینی که گفتین معنیش چی بود؟
مگه pc که مشخصات هارد رو بنویسه؟!
قیمت دقیق ندارم ولی رو 30 تومن میتونی حساب کنی
سلام
من شنیدم یه چیزی به نام xbox emulator هست که میان اجاره میدن یا می فروشن واسه کسایی مثل من که می خوام از توی ایکس باکس با پی پال پرداخت کنم. یعنی میشه با یوزرم توش وصل شم
گفتند تو همین فروم هم هست.من که پیدا نکردم
کمک لطفااااا
دوستان الان آک slim 250 g چنده ؟
قیمتش بالاتر هم میره به نظرتون ؟
1400-1500
اینحا ایران است!
فلت پاور و اجکت اسلیم کسی قیمت نداره؟
چند روز پیش که برای در یو اس بی دستگاهو بردم توپخونه(چون میخواستم دستگاهو بفروشم نمیخواستم مشکلی داشته باشه) بعد از درست کردن در یو اس بی دستگاهو اوردم خونه دیدم تاچ اجکت دیگه عمل نمیکنه باز دستگاهو بردم جای دیگه گفتن فلتش پاره شده و 50 60 قیمت دادن..... دوستان دیگه به چشمای خونتونم اعتماد نکنین این حروم خورا هیچی و هیچکس حالیشون نیست از یه فنر در یو اس بی 2 تومنی باید 60 تومن ضرر بدم الان! و نتیجه اینکه اگه دستگاهتونو میدین واسه تعمیر حتما حتما قبلش صحت و سالمی دستگاهو به تعمیرکار نشون بدین و بعدش حتما تستش کنین.....من که فردا میرم اونجا کــــــار دارم![]()
ممنون
یه مدت هست که هرچی بازی میگذارم. بستگی به بازی توی یه بخشی ازاجرای بازی ارور میده که دو گذینه میده 1- دیسک رو تمیز کنید - 2- سیستم رو ریست کنید.
من با توجه به آموزش ایکس باکس رو باز کردم و هد رو تمیز کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
یعنی مشکل از اوپتیک هست؟
الان بخوام این اوپتیک رو تعویض کنم چقدر هزینه اش میشه؟
امروز بازی FAR CRY3 رو خرید. تو لود بازی همین ارور کثیف بودن دیسک و اینا رو میده.
![]()
Last edited by Milad4171; 14-02-2013 at 21:53.
1-از لنزت میتونه باشه،کی کنسولتو خریدی؟
2-از دیسک هم میتونه باشه،از کجا دیسکاتو میخری؟دیسکاش مطمئنه؟خوب رایت شدن؟
به نظر من احتمالا از دیسکهایی هست که میخری.از یه جای معتبر خرید کن اگه بازم درست نشد برو لنزتو عوض کن.هزینشو نمیدونم چقدر میشه
والا دیسکام رو از جاهای مختلف میگیرم
ولی تازگیا از یه مغازه تو پاساژ توی توپخونه طبقه پایین ته راه رو. یه مغازه کوچیک سر نبش هست. از اونجا میگیرم. البته خیلی وقتا هم نداره.
اونا که سر خیابونن که یا نمیدن یا نمیارن
یه مغازه هم بود سونی. که قشنگ جای مغازهه رو خراب کردن. نمیدونم کجا رفته.
دیسکاش مطمعن هست. چون چندتا ازش گرفتم مشکلی نبود ولی خوب چون من همزمان از جاهای مختلف دیسک گرفتم و همه شون همین مشکل رو داشت احتمال میدم از هد باشه.
کنسولم خوب قدیمی هست
دراوش لایت آن تولید 2010 هست. همون اولا. دقیقا دی 89 خریدم. ولی خیلی بازی نکردم کلا هم 20 تا بازی دارم.
اینکه بخوام فکر کنم از هد هست با توجه به اینکه کنسولم هارد داره بیشتر بازی ها رو رو هارد ریختم خیلی بعیده که من که خیلی بازی نمیکنم اینقدر زود اینطوری بشه
اگه اینطور باشه که اون آرکیدا که هارد نداشت یا همین اسلیم ها که هارد نداره باید شش ماه یه بار اوپتیکشو عوض کرد با این وضع!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)