اوکی، ممنون از راهنمایی،
1- 6هسته ای هم فرممودید با همین قیمت میشه پیدا کرد؟ مدلش کدومه؟
تقریبا تصمیمم رو گرفتم، یا 455 یا فنوم 955 رو میگیرم، اما یه سرچی که کردم همونطور که گفتید کمیابه!
2- شما جایی سراغ داری؟
3- فرق 955 بلک ادیشن و معمولی تو چیه؟
اوکی، ممنون از راهنمایی،
1- 6هسته ای هم فرممودید با همین قیمت میشه پیدا کرد؟ مدلش کدومه؟
تقریبا تصمیمم رو گرفتم، یا 455 یا فنوم 955 رو میگیرم، اما یه سرچی که کردم همونطور که گفتید کمیابه!
2- شما جایی سراغ داری؟
3- فرق 955 بلک ادیشن و معمولی تو چیه؟
Last edited by pegasus3; 13-02-2013 at 11:03.
phenom ii x6 10551- 6هسته ای هم فرممودید با همین قیمت میشه پیدا کرد؟ مدلش کدومه؟
x6 1075
x6 1090
x6 1100
سایت های معروف فروش سخت افزار این مدل را دارند. بدلیل قوانین انجمن از دادن آدرس اینترنتی معذوریم ولی با جستجو در اینترنت پیدا می کنید2- شما جایی سراغ داری؟
955 فقط black edition هست و اگر جایی نمی نویسند برای خلاصه کاری هست3- فرق 955 بلک ادیشن و معمولی تو چیه؟
همونطور که دوستمون هم گفتن کلا پردازنده های سوکت AM3 کمی در بازار کم شدند و شما اگر در بازار بگردین احتمالا پیدا میکنین
تو یه سایتی دیدم، یه مدل نوشته بود AMD Phenom II X4 955 Tray + Fan Processor و یه محصول دیگه هم بود AMD Phenom II X4 955 BE Processor که فقط مورد اولی موجودی داشت. تصویر محصولشم فرق داشت. بخاطر همین این سوال برام پیش اومد، همون مورد اول رو میتونم بخرم؟
بعضی از پردازنده ها بصورت tray (میشه گفت عمده) عرضه میشن که فاقد باکس و خنک کننده هستنتو یه سایتی دیدم، یه مدل نوشته بودAMD Phenom II X4 955 Tray + Fan Processor و یه محصول دیگه هم بود AMD Phenom II X4 955 BE Processor که فقط مورد اولی موجودی داشت. تصویر محصولشم فرق داشت. بخاطر همین این سوال برام پیش اومد، همون مورد اول رو میتونم بخرم؟
من توصیه اکید می کنم که 955 را بصورت tray تهیه کنید و یک خنک کننده 30 تا 40 تومن هم بصورت جدا براش بخرید ضمن اینکه این دو مورد که شما ذکر کردین با هم تفاوتی ندارند
با توجه به بودجه شما و وضعيت بازار همونطور كه دوستان هم اشاره كردن 955 انتخاب خوبي مي تونه واسه شما باشه ، ضمن اينكه دقت كنيد اين سي پي يو 125 وات مصرف برق داره كه هر مادر بردي پيشتيباني نمي كنه اين مدل فنوم ها رو و شايد مجبور بشيد مادربردتون رو هم عوض كنيد
بله، روی مادربردم نوشته که از مدل AMD Phenom II x4 پشتیبانی میکنه
اما همچنان نتونستم جای مطمئنی برای خرید پیدا کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)