تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 557 از 2607 اولاول ... 5745750754755355455555655755855956056156760765710571557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,561 به 5,570 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب خوشبختانه یه سری که تا دیروز رو ابرا بودن و شبانه روز در مدح و ثنای مخابرات به معترضین نیش و کنایه میزدن از خواب خرگوشی بیدار شدن فکر زمستون افتادن.
    وضعیت جامعه ما همینه که هست و شما اگر از اون وضعیت رضایت ندارین باید برید یه چیزای بزرگتری رو عوض کنید نه اینکه راه به راه هارد بخرید و مقابله به مثل کنید!

متاسفانه وضعیتی شده که ملت به جای اینکه برن حقوق خودشون رو منطقی وصول کنن معذرت می خواهم بیشتر به فکر رقابت کردن تو دزدی کردن و چاپیدن و جلو زدن از بقیه هستن. سکه گرون میشه به جای اینکه نخرن میرن جلوی در بانک ها صف دو کیلومتری میکشن که پس فردا دو لا پهنا بفروشن. یه چیز دیگه گرون میشه بقال میکشه رو جنسش راننده میکشه رو کرایه و... هرکسی به فکر اینه که از اون یکی بکنه به جای اینکه در این شرایط مردم به هم کمک کنن و به جای خودشون به فکر هم نوع باشن.

حالا حکایت همین حکایت اینترنته. نت ما وضعش از روز اول همین بوده و همین خواهد بود فکر اینکه اینجا امارات میشه و شما به حقوق خودتون خواهید رسید از هرچی جوک خنده دار تره ، حالا توی همین وضعیت ما یه سرویس متوسط و تقریبا خوبی پیدا کردیم که می تونست نیازهای اولیه مون رو بدون دردسر و هزینه زیادی برآورده بکنه ، حالا این وسط یه سری یاد حقوق ضایع شده خودشون افتادن و صف دانلودشون رو پر کردن تا حقشون رو از مخابرات بگیرن ، خوب اونم که کم بیاره نمیاد گردن بگیره بگه بله حق با شماست ما کوتاهی کردیم درستش می کنیم! مثل همه شرکت های دولتی و خصوصی دیگه میاد کیفیت رو میاره پایین تا بتونه جواب همه رو بده. حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.
    Last edited by lexuus; 11-02-2013 at 20:37.

2. 6 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من امروز 2048 گرفتم تو حالت خراب 1024 stream میکنه به نظرم خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پینگ با گوگل 250ms هست ولی سرعت با تک کانکشن به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
    مشکل کمبود پهنای باند نیست اگر به قول شما به خاطر دانلود وضعیت اینطوری شده پینگ خیلی بالاتر از این حرفا بود!
    الکی انقدر جو ندید! مشکل از جای دیگه است ربطی به دانلود بقیه نداره.
    به فکر حل مشکل باشید نه اینکه بندازید تقصیر این و اون.
    کسی هم اگر فقط دنبال دانلود باشه خیلی روش های بهتر و ارزون تری هست که میشه چندین برابر بیشتر دانلود کرد. اونایی که کارشون دانلوده و از این راه پول درمیارن اصلا سمت مخابرات نمیان.

5. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fn-twilight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Mr. Heckles' Apartment

پيش فرض

دوستان چنتا سوال؛
    من 14 بهمن درخواست 1مگ دادم به مخابرات، گفتن پورت خالی نداریم، باید بمونی تو نوبت.
    کسی اینجا تا حالا تو نوبت مخابرات مونده؟ میشه گفت بصورت تقریبی چقد باید موند تو نوبت یا اصلا معلوم نیست؟
    تو نوبت گذاشتنشون سرکاریه یا واقعا بعد یه مدت تماس میگیرن؟
    منطقه خابراتیمونم "شهید کاظمیان"ـه.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پینگ با گوگل 250ms هست ولی سرعت با تک کانکشن به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
    مشکل کمبود پهنای باند نیست اگر به قول شما به خاطر دانلود وضعیت اینطوری شده پینگ خیلی بالاتر از این حرفا بود!
    الکی انقدر جو ندید! مشکل از جای دیگه است ربطی به دانلود بقیه نداره.
    به فکر حل مشکل باشید نه اینکه بندازید تقصیر این و اون.
    کسی هم اگر فقط دنبال دانلود باشه خیلی روش های بهتر و ارزون تری هست که میشه چندین برابر بیشتر دانلود کرد. اونایی که کارشون دانلوده و از این راه پول درمیارن اصلا سمت مخابرات نمیان.
    چون سرویس نامحدوده از قصد سرعت تک کانکشن رو کم کردن که شبکه نترکه،همه که بلد نیستن با چند کانکشن دانلود کنن!

8. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان با چه شرایطی مخابرات 2048 میده؟
    باید از دانشگاه نامه بیاریم یا چی؟
    یا کجا از ایثار میشه نامه آورد؟
    شرعت 2048 تو ساعات رایگان چقدر کم میشه کمتر از 150 میشه یا نه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: خارج از بحث 

انصافا نمیشد نشنیده گرفتش خیلی بحث ریشه ای بود! یعنی منطق شما غیر قابل انکاره!واضحه که مخابرات کمبود پهنای باند داره!؟خب چرا اندازه پهنای باندش نمیفروشه و مشترک نمیگیره؟!مشکل کمبود پهنای باند نیست مشکل فروختن پهنای باندی هست که وجود نداره!قیمتها خوب بود؟!آره نسبت به دزدبازار بقیه قیمتهاش بهتر بود!اصلا از کجا معلوم این مشکل تنها علتش کمبود پهنای باند باشه!؟بالاخره برای چیه آقاجان تکلیف ما رو روشن کنید کوسه زلزله حمله سایبری اینترنت ملی یا کمبود پهنای باند؟!اصلا همینه چرا نباید داشته باشیم پهنای باند کافی؟!مگه کم برای چیزهای بیخود و بی مصرف دیگه از بیت المال هزینه نمیکنیم!اینم اینترنته دیگه مثل تلفن و موبایل و آب و برق بیخوده ولی لازمه!!!یا مشکل دیگه ای هست اینترنت خطرناکه و دژمن در ما نفوذ میکنه و اینها!؟چرا هنوز اکثر ISP ها سرویس حجمی میدن و ترافیک نامحدود معنا نداره تو ایران!؟همین مخابرات چرا آپلود رو اقندر پایین میبنده!؟هزینه نگه داری و هزینه جداگانه ترافیک و هزینه جداگانه وی پی ان قانونی!هزینه جداگانه تمیز کردن و هزینه جداگانه ... اینا از کجا درمیاد!!؟!؟یه عده دیدم میگن آره اصلا هیچ جای دنیا سرویس نامحدود نداریم و فلان و ...!!! چرا باید اینترنت واقعی با همون فیلترینگ سابق رو فقط از 2 تا 10 صبح داشته باشیم در صورتی که برای کل روز پول میدیم؟!تقصیر بنده نوعی هست که میخوام از (یک سوم=8 ساعت در روز)تمام پهنای باندی که براش پول دادم استفاده کنم و شما نوعی یه پیج هم نمیتونی باز کنی یا تقصیر سرویس دهنده!؟بابا یکم انصاف هم چیز خوبیه!اگه شما میتونی تمام نرم افزار سیستم عامل موسیقی و بازی و فیلم و سریال و ... رو به صورت قانونی بخری(بماند اینکه تمامی فروشنده ها این محصولات دارن به سمت خرید فروش و عرضه آنلاین و دیجیتالی-مجازی محصول میرن و سهم نسخه فیزیکی کمتر و کمتر میشه) نباید به همه بسطش بدی!تو ایران اکثریت اینها رو به این صورت استفاده میکنن غیر قانونی غیر اخلاقی و مسائل حقوقی و کپی رایتش رو کاری ندارم چون مربوط به این بحث ما نیست!(بماند که جز ایران تو مهد تمدن و کشورهایی که قوانین کپی رایت رو پذیرفتن و نقضش جرمه چقدر شیرینگ غیر قانونی چقدر شبکه warez چقدر دانلود تورنت و p2p غیر قانونی و .... داریم!)ببینم شما میخوای بری یه دفتر و کاغذ بخری ازت میپرسن چی میخوای توش بنویسی که بفروشیم بهت یا نه!؟به کسی چه مربوطه!!اینترنم همینه!داریم چند 10 برابر دنیا و چندین برابر منطقه پول میدیم کم سرعت ترین و بی کیفیت ترین سرویس رو میگیریم!گسترده ترین سانسورینگ و فیلترینگ و ... هم اعمال میشه!خب حالا هم که دارن محدودتر و گرونتر میکنن شما به کاربر چی کار داری!!عزیز برو یقه یکی دیگه رو بگیر ... والا یه چیزایی رو نهادینه کردن تو ذهن مردم این مملکت دیگه نمیشه عوضش کرد آقا آب مصرف نکنید فلان جا آب شرب ندارن هنوز بعد از 20 سال از جنگ! فلان سرطان رو نگیرید داروش رو نداریم! اینترنت استفاده نکنید پهنای باند نداریم!!!پس فردا لابد مرغ و برنج هم نخورید؟! ....شما اگه بدونی تو ایران کیا با چه مناصب و کاربردهایی چه سرویسهای اینترنتی دارن یا تو همین امارات و قطر نزدیک خودمون چه سرویسهایی به چه قیمت عرضه میشه اینترنتهای رایگان در اماکن عمومی بماند!! اینجا سر 128 و 512 و دانلود دو کیلو بایت بالا و پایین و پینگ 200 یا 300 انقدر جوش نمیزنی!!آره برادر من هرچیزی رو تو انحصار قرار بدی میشه مثل همین اینترنت!

شما از فردا لطف کنید با دوستاتون یک لیست ارائه بدید که ما این 7-8 ساعتی که با ضرب و زور وی پی ان غیر قانونی امن!!! یه چیزی به اسم اینترنت داریم رو چه استفاده ای ازش بکنیم واقعا ازتون ممنون میشم خیلی دوست دارم بدونم که تو جاهای دیگه دنیا با مسئولین فاسد و کافر و جنایتکارشون با اینترنتهایی چند 10 مگا بیتی و و ارزان نسبت به درآمدشون!کاربرهای عام چه استفاده ای از اینترنت میکنن !؟!

خلاصه که چشم مردم شریف ایران دارن از اوج سرگرمی و امید به زندگی خفه میشن این اینترنت که به غلط دسترسی آزاد به اطلاعات هم هست! رو رها میکنن خوبه!؟ماهواره که جرمه هیچ کسم نداره هیچ کسم نمیاد جمع کنه مال اونایی رو که ندارن!همین تلویزیون ملی رو آدم روشن میکنه بهترین و جدیدترین فیلم و سریال رو با بالاترین کیفیت و بدون سانسور داره بسیار هم متنوع هست و تمامی سلیقه ها رو پوشش میده تمامی رویدادهای ورزشی رو با گزارش فوق العاده و کیفیت و حواشی بالا!اخبار روز ایران و جهان رو بدون کوچکترین سانسور جبهه گیری خاصی دنبال میکنه موسیقی که اوه اصلا نگو!دنبال مسائل آموزشی مقالات علمی و منابع بی کران هم اگه هستید ما شبکه آموزش رو داریم!اگه بازی میخواید بکنید خجالت نمیکشی با این سنت میخوای بازی کنی!؟برای اونهایی که میخوان باید از فروشگاه های مجاز!!بازیهای مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد رو بخرید!گفت و گو تبادل نظر و شبکه های اجتماعی هم که کلا چیز زائدی هست حرف میخوای بزنی برو قشنگ تو روی طرف مستقیم!تازه اخیرا بنده شنیدم یک سیم کارتی هست اسمشو نمیگم تبلیغ بشه مکالمه تصویری داره که اونم حرام اعلام میکنم!البته خیلی کاربردهای خوب و بد ببخشید بد و بد دیگه ای هم داره اینترنت که ما به اکثریت عامش اشاره کردیم !

پ.ن:در آخر بگم یکم من عصبانی میشم بعضی موقع ها یه چیز چرند و پرند مزخرفی میگم شما یه وقت به دل نگیری دوست عزیز مخاطبم شما نبودی تمام شماها منظور این تفکر بود نه شخص شما پدرکشتگی ندارم که...

بله کجا بودیم؟مخابرات استان تهران

تا قبل از این توسعه و افزایش سرعت و اینترنت ملی انصافا سرویس نامحدود خوبی بود کم نوسان قطعی کم و قیمت مناسب نسبت به بقیه! این 1 مگ هم اوایل خوب بود گفتم این دوستان شاید شلوغ بازی میکنن اما نه الان دیگه رسما حدود ساعت 11 داغون میشه همه چیز!تا 2 شب و اگه قرار باشه 20% هم افزایش قیمت بدن دیگه فایده نداره با اینکه واقعا نمیتونم سرویس حجمی رو تحمل کنم مجبورم برم یک ISP دیگه با حداقل سرعت بالاتر و نوسان کمتر! بود و نبود دانلود شبانه و حجم محدود هم دیگه مهم نیست اگه بخواد با شیوه جدید محاسبه بشه هزینه ها!همون کارهای عادی(غیرعادی=دانلود فایل بزرگتر از 50-100 مگ در روز که مجموعا با کارهای عادی بشه ماهی 3-5 گیگ!) رو انجام میدیم و دعاگوی مسئولین و خانواده هاشون هم هستیم!!

یه عده میگفتن برای ایام دهه فجره الان تموم شد ببینیم تا آخر هفته چطوره ...
    من اول ازت تشکر میکنم و نه تنها من درک میکنم بلکه میلبون ها نفر دیگه هم درک حرف های شما را، فقط من نمی فهمم شما چرا در اینقدر بحث را گسترده کردید و از همه مشکلاتی که گریبان گیر مان هست سخن گفتید، من در مورد اینترنت مان گفتم شما برداشت کردید حالا که مرغ نیست اشکنه که هست ، خوب اشکنه بخورید ! در صورتی که منظور من اصلا این نبوده و نیست،
    من می گویم این درست نیست یک سرویس دهنده را کاربری اش را بکنم فقط برای دانلود ، پشت سر هم دانلود کنیم ، آرشیو پشت آرشیو کنیم و در نهایت شش ماه بعد با Ctrl+ Alt + Del ای کارمان را تکمیل کنیم ! شما به من بگو این موج ای به همراه آزاد سازی سرعت ها آمد ، اینترنت 1 مگ اش را می خواهید برای چه کار ؟ میخواهد با نَن جونش 24 ساعت توی آمریکا صحبت کند آن هم با این UPStream افتضاح، پر واضح است کسی 1 مگ میگیرد که آرشیو کند ( در بهترین حالت ) و گرنه با این قیمت گران هارد کسی که نفعی از دانلود کردنش نداشته باشد بعید می دانم برود دنبال سرعت 1 مگ، ( البته در این میان موش دوان های مخابرات روی پرتوکل های مخابرات را هم نباید نادیده گرفت که شما کامل به آن اشاره کردی )، باید دعا کرد مخابرات سرویس اش به عنوان ، راهی برای دانلود شناخته نشود وگرنه در بهترین حالت هم وقتی سرویسی با ضریب اشتراک 1 به 10 میخرید سرعت ای که مخابرات آن را به شما تضمین می کند تقسیم بر 10 شده سرعت قرار داد شماست، یعنی اگر سرویس 512 دارید، اگر همزمان آن 10 نفری که سرویس شما یه آنها فروخته شده است اقدام به دانلود نمایند سرعت شما می شود 51.2 یعنی از دایل آپ نیز کمتر ! ( البته این را همه دیگر میدانید من فقط من باب یاد آوری گفتم ) البته قبولش برای کسانی که مدت مدیدی همان 512 دانلود میکردند بسیار بسیار مشکل است، ولی اینطور که داریم پیش میرویم کم مانده روزی که زنگ بزنی پشتیبانی بگوید شما که با سرویس 512 دارید اندازه 128 دانلود میکنی باید کلاهتان را 2 متر بندازید بالا !!! ( دقیقا مشابه همین اتفاقی که در بعضی از ISP ها افتاد ) جالبتر اینکه به هیچ مرجعی هم نمی توانی شکایت کنی برای کم فروشی.
    باز هم من منکر سایت گذاری یک طرفه مخابرات نیستم ولی من خواستم نهیبی به اون افراد زده باشم که شما دارید توی زمین مخابرات با مهره از پیش چیده شده بازی میکنید، مراقب باشید مات نشید.
    در آخر لازم به نقل قول از دوستانی که روی صحبت من را فهمیدند نمی بینم چرا که دوستانی این بحث را پیگیری می کردند حتما آنها نیز خوانده اند.

شاد و سربلند باشید،
    چرا که شادی حق شماست.

11. 2 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی نگفت دانلود مشکل رو ایجاد کرده ، دانلود کاری کرده که مخابرات بیاد سرویس ها رو محدود کنه و مشکل ایجاد کنه. به خاطر همینه که از ساعت 2 به بعد درست میشه

13. 2 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چنتا سوال؛
    من 14 بهمن درخواست 1مگ دادم به مخابرات، گفتن پورت خالی نداریم، باید بمونی تو نوبت.
    کسی اینجا تا حالا تو نوبت مخابرات مونده؟ میشه گفت بصورت تقریبی چقد باید موند تو نوبت یا اصلا معلوم نیست؟
    تو نوبت گذاشتنشون سرکاریه یا واقعا بعد یه مدت تماس میگیرن؟
    منطقه خابراتیمونم "شهید کاظمیان"ـه.
    سلام دوست عزیز
    من خودم از مرکز پیام نور سرویس دارم (مرکزتون مثل ما جزو منطقه 4 مخابراتی محسوب میشه)
    اوایل آذر درخواست دادم - اواخر دی وصل شد (مرکز ما خیلـــــــــــــی شلوغه)
    شما هم هر 1-2 هفته یکبار یه سر بزنید
    مرکزتون زیاد شلوغ نیست
    اینشالا هرچه زودتر سرویستون رو راه میوفته
    موفق باشی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: خارج از بحث 

خوب خوشبختانه یه سری که تا دیروز رو ابرا بودن و شبانه روز در مدح و ثنای مخابرات به معترضین نیش و کنایه میزدن از خواب خرگوشی بیدار شدن فکر زمستون افتادن.
    وضعیت جامعه ما همینه که هست و شما اگر از اون وضعیت رضایت ندارین باید برید یه چیزای بزرگتری رو عوض کنید نه اینکه راه به راه هارد بخرید و مقابله به مثل کنید!

متاسفانه وضعیتی شده که ملت به جای اینکه برن حقوق خودشون رو منطقی وصول کنن معذرت می خواهم بیشتر به فکر رقابت کردن تو دزدی کردن و چاپیدن و جلو زدن از بقیه هستن. سکه گرون میشه به جای اینکه نخرن میرن جلوی در بانک ها صف دو کیلومتری میکشن که پس فردا دو لا پهنا بفروشن. یه چیز دیگه گرون میشه بقال میکشه رو جنسش راننده میکشه رو کرایه و... هرکسی به فکر اینه که از اون یکی بکنه به جای اینکه در این شرایط مردم به هم کمک کنن و به جای خودشون به فکر هم نوع باشن.

حالا حکایت همین حکایت اینترنته. نت ما وضعش از روز اول همین بوده و همین خواهد بود فکر اینکه اینجا امارات میشه و شما به حقوق خودتون خواهید رسید از هرچی جوک خنده دار تره ، حالا توی همین وضعیت ما یه سرویس متوسط و تقریبا خوبی پیدا کردیم که می تونست نیازهای اولیه مون رو بدون دردسر و هزینه زیادی برآورده بکنه ، حالا این وسط یه سری یاد حقوق ضایع شده خودشون افتادن و صف دانلودشون رو پر کردن تا حقشون رو از مخابرات بگیرن ، خوب اونم که کم بیاره نمیاد گردن بگیره بگه بله حق با شماست ما کوتاهی کردیم درستش می کنیم! مثل همه شرکت های دولتی و خصوصی دیگه میاد کیفیت رو میاره پایین تا بتونه جواب همه رو بده. حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.
    شما خودت ماشالا جسارت هم داری کم نیش و کنایه نمیزنی ها! من نمیتونم وقتی یک چیزی خوب هست بگم بده یا برعکس. تا اون زمان مشکل خاصی نداشتم اگه انتظار داشتی که بیام و به دروغ بگم آره اینجا هم خرابه و ... خیر!قطعا این فکر غلطه که چون پولشو دادم باید یه استفاده ای ازش بکنم!حتی اگه نیاز نداشته باشم نیاز نداری دانلود نکن!این ساعاتی که قراره کامپیوتر روشن باشن و دانلود بی مورد انجام بده تو ماه هزینه ذخیره سازی (خرید هارد یا دی وی دی) و برقش نسبتا قابل توجهه ولی چیزی که شما میگی یعنی کسی که برای دانلود گرفته و فکر اینا رو هم کرده نکنه!بیجا هست این همون تفکریه که کار رو به اینجا رسونده به جای فشار به مسئول و متولی به کاربرنهایی و مردم همش باید فشار بیاد تمام هزینه های سیاستهای غلط بر دوش مردم!
    شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده! مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!

شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!

اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟ میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...

بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!

حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟! عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟ البته شما حرف آخر رو زدی:

حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.
    کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!

من اول ازت تشکر میکنم و نه تنها من درک میکنم بلکه میلبون ها نفر دیگه هم درک حرف های شما را، فقط من نمی فهمم شما چرا در اینقدر بحث را گسترده کردید و از همه مشکلاتی که گریبان گیر مان هست سخن گفتید، من در مورد اینترنت مان گفتم شما برداشت کردید حالا که مرغ نیست اشکنه که هست ، خوب اشکنه بخورید ! در صورتی که منظور من اصلا این نبوده و نیست،
    من می گویم این درست نیست یک سرویس دهنده را کاربری اش را بکنم فقط برای دانلود ، پشت سر هم دانلود کنیم ، آرشیو پشت آرشیو کنیم و در نهایت شش ماه بعد با Ctrl+ Alt + Del ای کارمان را تکمیل کنیم ! شما به من بگو این موج ای به همراه آزاد سازی سرعت ها آمد ، اینترنت 1 مگ اش را می خواهید برای چه کار ؟ میخواهد با نَن جونش 24 ساعت توی آمریکا صحبت کند آن هم با این UPStream افتضاح، پر واضح است کسی 1 مگ میگیرد که آرشیو کند ( در بهترین حالت ) و گرنه با این قیمت گران هارد کسی که نفعی از دانلود کردنش نداشته باشد بعید می دانم برود دنبال سرعت 1 مگ، ( البته در این میان موش دوان های مخابرات روی پرتوکل های مخابرات را هم نباید نادیده گرفت که شما کامل به آن اشاره کردی )، باید دعا کرد مخابرات سرویس اش به عنوان ، راهی برای دانلود شناخته نشود وگرنه در بهترین حالت هم وقتی سرویسی با ضریب اشتراک 1 به 10 میخرید سرعت ای که مخابرات آن را به شما تضمین می کند تقسیم بر 10 شده سرعت قرار داد شماست، یعنی اگر سرویس 512 دارید، اگر همزمان آن 10 نفری که سرویس شما یه آنها فروخته شده است اقدام به دانلود نمایند سرعت شما می شود 51.2 یعنی از دایل آپ نیز کمتر ! ( البته این را همه دیگر میدانید من فقط من باب یاد آوری گفتم )
    البته قبولش برای کسانی که مدت مدیدی همان 512 دانلود میکردند بسیار بسیار مشکل است، ولی اینطور که داریم پیش میرویم کم مانده روزی که زنگ بزنی پشتیبانی بگوید شما که با سرویس 512 دارید اندازه 128 دانلود میکنی باید کلاهتان را 2 متر بندازید بالا !!! ( دقیقا مشابه همین اتفاقی که در بعضی از ISP ها افتاد ) جالبتر اینکه به هیچ مرجعی هم نمی توانی شکایت کنی برای کم فروشی.
    باز هم من منکر سایت گذاری یک طرفه مخابرات نیستم ولی من خواستم نهیبی به اون افراد زده باشم که شما دارید توی زمین مخابرات با مهره از پیش چیده شده بازی میکنید، مراقب باشید مات نشید.
    در آخر لازم به نقل قول از دوستانی که روی صحبت من را فهمیدند نمی بینم چرا که دوستانی این بحث را پیگیری می کردند حتما آنها نیز خوانده اند.

شاد و سربلند باشید،
    چرا که شادی حق شماست.
    الا ایوحال من
    بله فرمایش شما هم صحیحه به نظر من مشکلات ما و واکنشمون بهشون مثل یک زنجیر به هم پیوسته هست مسئولین هر تصمیمی میگیرن و پاسخگو به احدی نیستن و فشار و تاثیر نهایی فقط با مردمه!تا کی؟
    فرض میکنیم این صحبت در مورد ضریب اشتراک نه تقسیم کردن!درست باشه قانونش هم کاملا منطقی و متناسب با عقل و شرع!پس با این حساب 1024 هم سرعت ایده آلش 128 بر ده باید بشه 12.8؟خب عزیز من ما داریم 16 ساعت کاربردی در روز از این هم کمتر میگیریم!10 و کمتر چرا باید این باشه!؟خود مخابرات داره با این کارش کاربر رو سوق میده به سمت دانلود شبانه!!شما روز با این سرعت داغون به سختی وبگردی و کارهای عادیتو بکن لینکا رو جمع کن برای شب بعدا دیگه چه خوابی دیده و مهره چینده به قول شما نمیدونم!حالا مشکلات بزرگتر داریم اونا اگه رفع شد بعدا برای اینترنت هم دعا میکنیم!!

کسی نگفت دانلود مشکل رو ایجاد کرده ، دانلود کاری کرده که
    مخابرات بیاد سرویس ها رو محدود کنه و مشکل ایجاد کنه. به خاطر همینه که از ساعت 2 به بعد درست میشه
    خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باش اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!

ببخشید این بحثا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟

البته این رو هم بگم جز این اواخر چند سالی که از مخابرات داشتم نسبت به بقیه از نظر نامحدود بودن نوسان بسیار کم و قیمت مناسبتر واقعا راضی کننده بود ولی الان ...

16. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •