تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 141 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

آقایون من گوشیم هنگ میکنه خودش خاموش میشه
    کلی مشکل داره .باید فلش بشه ولی این لینکی که تو این تاپیک برای فلش کردنه دیگه کار نمیکنه
    لطفا کمک کنید.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

لطفا تبليغات تاپيك هاي ديگه رو نكنيد......

آیا میشه که از چراغ آبی v3x بعنوان سرویس آنتن استفاده کرد مثل خیلی گوشی دیگه؟
    و آیا رنگ آن عوض میشه؟
    ممنون.
    نه نميشه . هيچ كدوم از اين دو تا كه گفتي امكان پذير نيست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من یه سوال داشتم
    ایا صفحه نمایش گوشی موتورولا ال7 ضدخش هست
    نه فكر نكنم . يه گوشي به من معرفي كن كه صفحه نمايشش ضدخش باشه ؟

سلام به همه.من زدم شيشه ی دوربین موتو جووووونم شکستم کیس میتونه کمکم کنه؟
    منتظرم.....
    اونهای که عشق موتو دارن راهنماییم کنن
    خوب قبل از اينكه جوابت رو بدم يه گلايه داشتم از بچه هاي تاپيك .... چرا يكي يه سوالي ميپرسه پاس ميديد به يه تاپيك ديگه ؟ اين دوستمون اينجا سوالش رو پرسيده و همين جا هم جواب ميگيره . اگه جواب سوالش رو ميدونيد بگيد اگه نه دليلي نداره بفرستيد يه تاپيك ديگه كه اصلا موضوعش فرق ميكنه با اين سوال . خوب بگذريم جواب اين دوست عزيز رو بدم ...

تنها كاري كه به نظرم ميرسه ميتوني بكني . بري تهران خيابان جمهوري اونجا يه دوري بزني ببيني ميتوني جايي رو پيدا كني كه برات رديفش كنن. اگه هم نشد همون جا ميتوني بفروشي ....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

salam, man ye moshkele asasi vasam pish omadeee. lotfan komak konid. on barname RTL LIte 2.0 ro nasb kardam, bad file haye SBF ro ham az toe hamin ja download kardam, omadam goshimo vasl kardamm, bad darsadash ke kamel shodan, reset kard, poshte sare ham, nazdike 10 barrr. badam nevesht be sorate dasti khamosh konim, kardam ,goshim dige bala naiomad aslann, faghat vaghti power ro mizanim ,shomare serial ro mide ba version! aslan bala nemiad ,file flash ro ham ba tavvajoh be inke serial goshia man 85 hast gereftam, bazam ta 30% miad kamel mishe o error mideee, nemidonam bayad chekaresh konam, ye rahnamaye konid lotfan ke khaely asabam khordeee in rozaaa !! mercc
    اولا يه توصيه به همه ... بدون دليل و فقط واسه آزمايش كردن گوشي رو فلش نكنيد و اگر هم نياز به اين كار شد با دقت و اطمينان كامل اينكار رو بكنيد ...

بيشتر اين مشكلات بخاطر اشكال تو سيستم بوت لودر گوشيه . فايل جداگانه بوت لودر رو دانلود كن و نصبش كن ( مانسترپك نه بوت لودر جداگانه ) و بعد گوشي رو روشن كن رو حالت بوت و حالا با يه فايل مانسترپك فلش كن .. نتيجه رو بگو .....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام
    من تازه یه v3x گرفتم اموزشهای لازم رو از این انجمن گرفتم ولی مشکل اینه که هر نرم افزاری رو نصب میکنم موقع اجرا application error میده . در ضمن با نرم افزار flex هم نمی تونم کار کنم .
    موبایلمو نمی شناسه .
    به نظر شما علمای v3x مشکل از کجاست .
    با تشکر
    بیژن
    خوب برنامه هايي كه نصب ميكني به گوشيت نميخوره ... برنامه هاي مخصوص وي تري ايكس رو نصب كن. در مورد نرم افزار فلكس هم يه توضيح كامل ميدم ....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

آقایون من گوشیم هنگ میکنه خودش خاموش میشه
    کلی مشکل داره .باید فلش بشه ولی این لینکی که تو این تاپیک برای فلش کردنه دیگه کار نمیکنه
    لطفا کمک کنید.
    مطمئني با فلش كردن حل ميشه ؟ خوب روش فلش كردن رو بلدي ؟ اگه بلدي و دنبال فايل مانسترپك ميگردي كافيه تو گوگل سرچ كني و توجه كن كد زبانش 0032 باشه تا عربي رو ساپورت كنه ....

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض يكبار براي هميشه ....

خوب قبلش بگم من دسترسي به اينترنت ندارم ( بدليل قطعي تلفن ) و الان هم فصل امتحانات پايان ترم و من اصلا وقت نميكنم برم كافي نت و فقط بعضي وقتها از سايت دانشگاه ميام رو خط...

اين توضيح در مورد روش راه اندازي برنامه Leader GL Flex Editor به طور واضح و كامل و تست شده هست كه اگر با اين روش هم به مشكل برخورديد ديگه من شرمنده تون ميشم .

قبل از هر چيز تمام برنامه و درايور هايي كه از سي دي مخصوص موتورولا نصب كرديد پاك كنيد ( برنامه motorola phone و درايور مودم يو اس بي ) سيستم رو ري استارت كنيد و گوشي رو به سيستم وصل كنيد.خوب حالا بايد مودم يو اس بي رو نصب كنه. آدرس شاخه درايور p2k رو كه لينكش تو همين تاپيك هست رو بديد و اجازه بديد خودش سرچ كنه و نصبش كنه .

حالا برنامه Leader GL Flex Editor رو اجرا كنيد برنامه رو حالت modem mode ... دكمه normal رو بزنيد و منتظر بمونيد بعد از چند لحظه از شما درايورهاي ديگه اي رو ميخواد كه دونه دونه از همون شاخه p2k آدرس بديد و اجازه بديد خودش پيدا و نصب كنه . خوب حالا ديگه تموم شد و ميتونيد به راحتي با برنامه Leader GL Flex Editor كار كنيد و با زدن دكمه normal سريعا ميره رو حالت normal mode ... فقط يادتون نره حتما قبل از هر چيز برنامه motorola phone و درايور مودم يو اس بي كه از سي دي موتورولا نصب كرديد رو پاك كنيد.

اميدوارم ديگه به مشكلي برنخوريد .... يه نكته ديگه !!! من شخصا سعي ميكنم به همه سوالات جواب بدم فقط تنها مشكلم اين خط لعنتي كه قعطه و بزودي وصلش ميكنم.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[quote=m_etallic_a;747965]لطفا تبليغات تاپيك هاي ديگه رو نكنيد......

شما که همیشه نیستین.من هم که جواب همه سوال ها رو نمیدونم!!!توقع نداری که بچه ها صبر کنن که شما آن بشین
    اگه دیده باشی من دیگه تو امضام هم از جفنگ ها استفاده نمیکنم و 2 تاپیک رو کلوپ معرفی کردم

شاید سوال کننده با جستجو در این 2 تاپیک منهای اینکه به جوابش برسه چیزای دیگه هم دستگیرش بشه

دیگه لازم نیست سوال های تکراری رو تکرار کنیم

این نظر منه!!!!!!!!!!1

در ضمن این تاپیک که مال من نیست که بخوام تبلیغش کنم....

از شما هم توقع نداشتم....

داره خودمونی میشه aidinjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اذربایجان

پيش فرض

اولا يه توصيه به همه ... بدون دليل و فقط واسه آزمايش كردن گوشي رو فلش نكنيد و اگر هم نياز به اين كار شد با دقت و اطمينان كامل اينكار رو بكنيد ...

بيشتر اين مشكلات بخاطر اشكال تو سيستم بوت لودر گوشيه . فايل جداگانه بوت لودر رو دانلود كن و نصبش كن ( مانسترپك نه بوت لودر جداگانه ) و بعد گوشي رو روشن كن رو حالت بوت و حالا با يه فايل مانسترپك فلش كن .. نتيجه رو بگو .....
    سلام غزیز فکر کنم مشکل من همین جاست
    گفتین boot loader یه ذره بیشتر توضیح میدین؟
    این مشکله منه:

ببین باتری من الان شارژش باید حدود 40 درصد یا کمتر باشه مشکل میتونه از اون باشه؟
    anti virus رو هم خاموش میکنم

این Error که حاله مارو گرفته

1:تو RSD با فلش HELLO MOTO EDITION ..... مرحله ی creating image که کامل شد شروع میکنه به
    loading RAM downloading bootloader که این مرحله تو %0 میمونه بعد گوشی خاموش میشه(از حالت boot) و از PC قطع میشه و پیغام شوم زیر

Error sending RAM downloader for bootloader.Divice API Error 0*0030006 Address 0*800000 command
    ADDR (0*E0231006) phone disconnected

با MP هم یه feild میزنه ولی گوشی diconnect نمیشه!

در ضمن سیستم من مال 4 سال پیشه تو PC های دیگه هم نمیتونم USB فلش موتو رو نصب کنم! به نظر شما مشکل از سیستمم؟
    این اخریشه :من از پستهای قبلی تاپیک یادم هست که مطرح شده بود اگه فلش نصفه بره دوباره فلش کردن گوشبی مشکل میشه, این درسته؟

SW:.... U_85_98_A0R
    BL: 0.6.8.2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب برنامه هايي كه نصب ميكني به گوشيت نميخوره ... برنامه هاي مخصوص وي تري ايكس رو نصب كن. در مورد نرم افزار فلكس هم يه توضيح كامل ميدم ....

سلام مجدد
    دوست عزیز نرم افزار هایی رو که نصب کردم خود شما تو انجمن معرفی کردین . مثل برنامه ضبط صدا - بازی فیفا و غیره . . . .
    به نظر شما نرم افزار های هاتون مشکل دارن ؟
    در مورد راهنمایی تون در ضمینه Flax هم امتحان میکنم . امیدوارم جواب بده . ممنون . یه فکری برای مشکل نرم افزاری من بکنید .
    با تشکر بیژن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •