آقا حمید خیلی لطف کردی! ممنون! داداش اگه پول دستم بیاد می خوام آمپ بذارم ، برا 718ex چی پیشنهاد میدین؟ GM-3500T پایونییرخوبه؟ لطف کنید هزینه سیم کشی ام بگید و اینکه گیج چند لازمه!ممنون یه دنیا
آقا حمید خیلی لطف کردی! ممنون! داداش اگه پول دستم بیاد می خوام آمپ بذارم ، برا 718ex چی پیشنهاد میدین؟ GM-3500T پایونییرخوبه؟ لطف کنید هزینه سیم کشی ام بگید و اینکه گیج چند لازمه!ممنون یه دنیا
آقا حمید راست میگه
نخرید که پولتون رو دور ریختین
حد اقل از یه مارک خوب بخرید (پایونیر ، کنوود ، jvc یا سونی)
یا شده دست دو مطمئن بخرید
به خیلی از دوستان همین جا پخش jvc r536 قبلیمو که 3 ما بیشتر کار نکرده بود(تا برج 92/8 گارانتی داشت) پیشنهاد کردم با قیمت پایه 200 تومن، آقایون ناز کردن همین 2 رور پیش فروختمش به همکارم!!! حالا میرن به قول خودشون آکبند مکسیدر و مارشال و کیا میخرن 200. ایشالله براشون کار کنه.
یه سری تنظیمات خوب برای این پخش 7016 و 1073dls ما بگین یه خورده بترکونیم!
بیس لرزشی ، صدای قوی(بلند نباشه قوی باشه)، تریبل خیلی کم دوست دارم
سلام
خدمت شما دوست عزیز و بقیه دوستان از این فرصت استفاده میکنم و تاپیک جدید " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو معرفی میکنم که قراره اگر فرصت کنم مقالات حوبی که در این زمینه تو نت موجود هست رو ترجمه کنم
تا هم خودم چیزی یاد بگیرم و هم انشاءاله با کمک و عنایت دوستان با تجریه ای مثل آقا حمید و محمدرضا جواب اینگونه سؤالاتمون رو اونجا بگیریم.
فعلا یک مطلب درباره تنظیم گین آمپلی فایر بکمک فرکانس های صوتی گذاشتم که امیدوارم مفید واقع بشه.
ممنون
چه میشه کرد!
از اسپیکر انتظار ساب نداشته باش! بیس لرزشی و ... ماله سابه
اینن راهنما برای تنظیم پخش 7016:
محتوای مخفی: راهنما پخش 7016
سلام
اگه یه مقدار دیگه بتونی بزاری روی پولت 75.4 آدیو برات میگیرم .معرکه هستش.بریج ببند به 1073 ببین چیکار میکنه.معمولی روی لود 4 اهم من صدا گرفتم ازش بستم به اینفینیتی واقعا تصور 75 وات و اون صدا رو نداشتم. با اینکه استاندارد CEA ندارن ولی مصلل راکفورد میمونند. از اونی که نوشتن خیلی بیشتر خروجی میدن.قیمت دقیق رو تو pm عرض میکنم.
1073 رو اگه 50-60 وات بدی ،ندی بهتره. پسر خوب مدل آمپت رو تو گوگل سرچ کن اند تا تاپیک باز میشه.اگه 7205 بود که حله وگرنه بعید میدونم بتونه درایوش کنه.
قبلا هم عرض کردم یه مدل کدنس رو من شنیدم خیلی خوب وبد نسبت به سایزش.هموین قیمتها هم هست. راکفورد و JBL به نظر من طرفش نرو.
خواهش میشه عزیز.
718 رو اگه نبستی بفروش.حیفه بیا MXC 609 برات بگیرم اونوقت دعام میکنی.
3500 نمیتونه 718 رو درایو کنه.
هزینه اکسسوری هم جنس خوب حدود 100 میشه کمتر هم هست ولی حیفه جنس خوب بگیر.من گلیدن میتونم برات بگیرم. اگه خواستی.
همونطور که محمد عزیز فرمودند،BASS قدرتمند کار ساب ووفر قدرتمند هستش.البته 1073 رو خوب درایو کنی مثل یه ساب 10 میکوبه البته تو ماشینهای هاچ بک.![]()
حمید آقا والا بستم رو ماشین! مشکلی چیزی داره؟ آخه تعریفشو همه جا شنیدم! این mxc-609 که میگین قیمتش چنده ؟ من 718 و 220 خریدم از عباسی! راجع به اکسسوری هرچی شما دستور بدین هرچند فقط یه آمپلی دو کانال دارم! با توجه به این که 718 3 اهمه چرا 3500 زورش نمیرسه؟شما چی پیشنهاد میدین؟
مرسی دوست خوبم پی اماتونم خوندم متاسفانه نمیتونم جواب بدم..همونجور که گفتم میخوام بعدا یه جفت کامپوننت هم بگیرم ..به نظرم معقولانه نیست برای منی که نمی خوام زیاد خرج کنم یه 4 کاناله بگیرم که خروجیش 75 بعد بریج کنم....ترجیح میدم 4 کانال بگیرم که 2 تاش برای کامپ خالی بمونه..یعنی حداقل 100 باشه امروز میرم ببینم هرتز hdp4 چند میگن انشاالله همونو میگیرم
آقا من 2و3و روز پیش عباسی بودم pioneer-mvh155 فلش خور تک هست و قیمتش زیره 200 بود ، فکر کنم 180! رو اینم فکر کن!
مشکلی نداره صدا خوب نداره.کسانی که ازش تعریف کردن متاسفانه نمیدونم کیفیت چیه.نت چیه ،زیر و بم چیه؟اشکالی نداره.MXC قیمتش بالاتره.ووفرش کاغذیه.ضمنا 2Way هم هست.
به نظر من 3500 خوب نمیتونه درایوش کنه.حالا شما ببند انشاءاله درایو بشه کابل برق رو باید 8 بگیری البته اگر ساب نمیخوای اضافه کنی.کابل RCA هم گلیدن واقعا کابلهای خوبیه.
بله فرمایشتون صحیحه.JVC ar8004 هم میتونی بگیری.4 تا 120 خروجی میده.اونم قیمت بگیر.البته من کمتر میتونم بگیرم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)