تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 936 از 2365 اولاول ... 436836886926932933934935936937938939940946986103614361936 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,351 به 9,360 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دوستان من امروز باند گرفتم همون dls1073 ..ولی آمپلی رفرنس 4.760 ......4 کانالش باید پر شه تو این رفرنس حالا من 2تا سوال دارم من اگه این رفرنس 4.760 بگیرم فقط 2 کانالش برای این باندا کافیه ؟
    یا باید بریج کرد هر دو کانال و 4 تا کانالش پر میشه؟

جایگزین این آمپلی چی هست اگه قرار 4 تا کانالش پرشه 500 هم خرج کنم یه 2 کانال قوی میگیرم..خلاصه جایگزین چی معرفی میکنید مرسی .راستی میخوام اک باشه و تو بازار موجود باشه ممنون
    همون 760 کافیه برا این باند( 4.920 من الان 1 سالی میشه زیر تخت لالا میکنه..)...اینم بگم 1073 تیوترش ظاهرا ناز نازیه چند موردی سوختگی گزارش شده ووفرش که تحملش بالاس در صورتی که بتونی هرتز اصل هم خرید کنی اونم پیشنهاد میشه..
    اینم بد نیس بگم رفرنس خیلی با پخش کنوود مچ نمیشه البته باندم مهمه و در نهایت باید تست بشه
    دوستان یه جایگزین برای ref 4.760 لطف می کنید معرفی کنید تو بازار هم موجود باشه نوش
    وامصیبتاااا ! امروز همینطوری گذرم افتاد توپخونه ، یه مغازه یه 6957 سری اول اصل گذاشته بود 700 هزار تومن
    میخواستم بقیه چیزا رو هم قیمت کنم بیخیال شدم به محاسبه ذهنی و ضریب 3x راضی شدم : دی
    فروشنده همیشه مختاره هر قیمتی دلش خواست رو جنسش بزاره اما خریدار باید عاقل باشه بدونه ارزش هر چیزی چقدره
    هیچ تاکید میکنم هیچ کواکسیالی ارزش 700 تومنو نداره ..هرچند شخصا تو ارزونی هم 100 تومنو برا این باند زیاد میدونستم دیگه وای به حال 700 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام از بین این مدلها - الپاین CDE-121E و CDE-100EUB ---- پایونر x3550UI = کدوم بهترن از نظر کیفیت صدا در دراز مدت وروان کارکردن با انواع فلاشای مختلف ((( این خیلی مهمه ))) وامکانات جانبی دیگه شون و گرفتن باند در اینده ازهمه نظر کلا البته مدل الپاین 121 تقریبا 130 تومن و مدل 100 شم 90 تومن گرونترن از پایونر3550 البته طبق قیمت سایتاشون ( لطفا با در نظر گرفتن این اختلاف قیمت جواب بدین ) خودم نظرم ر و پاییونره 3550 هس و این مدلا رادیو AM و FM دارن جون حتما رادیو میخوام همه دوستان لطفا نظر بدن ااون دوستایم که این مدلا رو دارن بیان کامل راهنمایی کنن
    Last edited by poyyesh; 08-02-2013 at 22:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستمون گفت 6932 کنوود هم بی آمپ خوبه! این که شد داستان 6974 پایونیر! 80 واته!
    Last edited by spz2007; 08-02-2013 at 22:58.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه ضبط که فلش خور وcd خور می خوام حداکثر تا 150 شما چه مارک و کدلی پیشنهاد میکنید.
    جنسش خوب باشه می خوام رو 2 باند ماشین بزارم
    ضبط خودش خراب شده فعلا اینقد میتونم هزینه کنم .

مظرتون راجع به این چیه PANEL CDE-100EUBP
    مارک معروف نمیتونی بخری ، من خودم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ، آخرش دیروز رفتم یه مکسیدر خریدم که هم سی دی پخش میکنه هم یو اس بی و.... و امروز هم روی ماشین بستمش .
    کیفیتش به نظر من که بد نیست . 180 هم خریدم .

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستمون گفت 6932 کنوود هم بی آمپ خوبه! این که شد داستان 6974 پایونیر! 80 واته!
    خیلی ممنون از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده فکر کردم 6932 50 واتی هست ببخشید دوست من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6964 راحت پیدا میشه اصلیش باید ساخت ویتنام باشه چینی هم هست که یه خورده از ویتنام ارزون تره پشت آهنربای باند زده ساخت ویتنام دوست گلم اگه قرار بود بری هر چی پیدا شد بخری که به پرسیدن نیاز نبود نه اگه اصلا قصد آمپ نداری به همون 6964 فکر کن

6. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان گلدن ادیو جلوی رفرنس ساند حرفی نداره! باس بره جلو بوق بزنه
    حالا بی شوخی بد نیست سری رفرنس(اگر پیدا کردین هیومن ) ساند رو تست کنید ...انوخت نظرتون درباره ساند عوض میشه
    موفق باشین
    سلام امیر جان.خوبی ؟
    سری هیومن رین بله آمپ خوبیه. ولی کلا ساند استریم اسم در کرده تو ایران اونم به خاطرقیمت پائینش.تو یکی از نمایشگاه ها از نزدیک دیدم این آم رو.بد نیست ولی بهترین نیست.کیکر مثلا یه آمپ مونو داره فکر کنم ZX بود. قولیه برای خودش. کراون JBL بود میدیدیش واقعا وحشت میکردی.
    امیر ممکنه قدرت بعضی از آمپهای مونوش زیاد باشه ولی کنترلش روی ووفر اصلا جالب نیست. دمپینگ هائی که مینویسه به نظر من راست نیست.اصلا مقابل آمپی مثل Helon 9000.1 هیچ حرفی برای گفتن نداره امیر جان. حتی SPL 1800 گلیدن هم میتونه جلوش مقاومت کنه.امیر آمپلیهای این برند مثل راکفورد هستند 30-40 وات بیشتر از اون چیزی که روی منوالشون نوشته خروجی میدن. نه فقط خروجی،بلکه همه چیز تحت کنترل هست.این لینک رو ببین.DB هائی که داده رو ببین. کجا ساند میتونه بالای 150DB تولید کنه تو Db Drag? اصلا تا به حال ساند استریمی دیدی تو مسابقات باشه و رکورد بزنه؟نمیخوام طرفداری کنما نه واقعیت رو عرض میکنم.مسابقات دی بی درگ جائیه که برندها آمپ و سابشون رو به رخ می کشن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان من دیروز یه پست گداشتم که گویا دیده نشد ،

الان سوالمو جوره دیگه ایی مطرح میکنم که ممنون میشم جواب بدید :

ببینید من نه اهل سیستم بازی هستم نه صدای بلند ، فقط میخام یه موزیکی توی ماشین پخش بشه که آدم حوصله اش سر نره . امروز رفتم چند جا تا پخش پایونیر قیمت کنم ماشالله هیج جا زیره 300 قیمت ندادن ، بحث پولش نیست ولی من نمیخام اینقدر پول پخش بدم .
    با توجه به این تفاسیر گفتم اصلا بیخیال مارک معروف بشم و برم سراغ مارک های متفرقه مثل مارشال یا کاروزریا ، حالا با توجه به توقعات من فکر میکنید این مارک ها اصلا بدرد من میخورن یا نه ؟

راستی نظرتون در مورد پخش هایی با همین مارک که فقط یو اس بی و رادیو هستند چیه ؟

با تشکر
    به نظر من خریدن این پخشها = پول دور ریختن.از ما گفتن
    سلام
    آقا حمید
    یه آمپ دیگه هست دستو دو
    قیمت پایه 250 تومن اینه مدلش: kenwood Kac-8404

اینم هست میگه 410

یکی دیگه همین آمپو میده 388 تازه آکه
    نه؟!
    سلام
    آقا حمید به فکر یه باکس پورتد برای ما باش

میخاوم کل بندازن با یکی .
    هر چی بزرگ تر بهتر
    محمد ول کن بابا. هنوز سابت برک نشده.بعدم این ساب SPL نیست که میزنی میسوزونیش.
    سلام از بین این مدلها - الپاین CDE-121E و CDE-100EUB ---- پایونر x3550UI = کدوم بهترن از نظر کیفیت صدا در دراز مدت وروان کارکردن با انواع فلاشای مختلف ((( این خیلی مهمه ))) وامکانات جانبی دیگه شون و گرفتن باند در اینده ازهمه نظر کلا البته مدل الپاین 121 تقریبا 130 تومن و مدل 100 شم 90 تومن گرونترن از پایونر3550 البته طبق قیمت سایتاشون ( لطفا با در نظر گرفتن این اختلاف قیمت جواب بدین ) خودم نظرم ر و پاییونره 3550 هس و این مدلا رادیو AM و FM دارن جون حتما رادیو میخوام همه دوستان لطفا نظر بدن ااون دوستایم که این مدلا رو دارن بیان کامل راهنمایی کنن
    این مدلهای آلپاین جزو پائینترین سریها هستش.اگه میخوای سیستم ببندی و خروجی Pre Amp لازم داری آلپاینها به کارتون نمیاد. فکر کنم همون 3550 مناسب باشه

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mkpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ....اقا من گیج شدم
    بعد از تحقیقات میخوام یه پخش 7450 پایونیر بردارم
    یه امپ کنوود هم دارم دوکاناله ( فعلا پول ساب ندارم)
    حالا یه باند توپ میخوام که کیفیت صدا و ساب داشته باشه.
    به هر نصابی هم میگم 6975 و 718 پیشنهاد میدن
    6975 رو بکس میگن سابش گمه و صدای زیرش بیشتر. که اینطوری من زیاد مایل نیستم.
    حالا شما میگین چیکار کنم؟
    راستی پخش 7450 خوبه؟ اگه تو این مایه قیمت چیز بهتری هست بگین.
    ممنون

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

محمد ول کن بابا. هنوز سابت برک نشده.بعدم این ساب SPL نیست که میزنی میسوزونیش.
    سلام
    برک نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! بابا حدود 3-4 ماهه داره برام میکوبه هنوز برک نشده؟!؟!؟!؟!؟!
    نمیخوام بسوزونمش .
    فقط میخوام از حداکثر قدرتش استفاده کنم . نه بیشتر . فقط میخوام باکسم پورتد بشه . همین!
    برای طراحی باکس هم خودم تا یه جاهایی پیش رفتم و یه جاش گیر کردم.

با برنامه winISD
    یعنی اطلاعات اولیه رو دادم کامل ولی اون تنظیمات نمودار SPL و نمودار Group Delay مونده نمیدونم باید چکار کنم
    اگه میخوای فایلشو برات آپ کنم
    مرسی

راستی چی شد؟ اگه مشکلی نداری برای آدرس بده که من آمپه (944) رو اوکی کنم برات بفرسته اگه نه که هیچی دیگه ریسک کنیم بگیم بفرسته برای خودم . راضی شده کم تر بده فقط گفته صبر کن چند روز

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ....اقا من گیج شدم
    بعد از تحقیقات میخوام یه پخش 7450 پایونیر بردارم
    یه امپ کنوود هم دارم دوکاناله ( فعلا پول ساب ندارم)
    حالا یه باند توپ میخوام که کیفیت صدا و ساب داشته باشه.
    به هر نصابی هم میگم 6975 و 718 پیشنهاد میدن
    6975 رو بکس میگن سابش گمه و صدای زیرش بیشتر. که اینطوری من زیاد مایل نیستم.
    حالا شما میگین چیکار کنم؟
    راستی پخش 7450 خوبه؟ اگه تو این مایه قیمت چیز بهتری هست بگین.
    ممنون
    سلام
    اگر BASS قوی نیاز داری بدون ساب فقط 1073 میتونه کارتون رو راه بندازه ولی باید خوب بهش ورودی بدی آمپتون چیه؟
    دور 69745 و 718 رو هم خط بکش.
    7450 رو چند قیمت داری؟
    سلام
    برک نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! بابا حدود 3-4 ماهه داره برام میکوبه هنوز برک نشده؟!؟!؟!؟!؟!
    نمیخوام بسوزونمش .
    فقط میخوام از حداکثر قدرتش استفاده کنم . نه بیشتر . فقط میخوام باکسم پورتد بشه . همین!
    برای طراحی باکس هم خودم تا یه جاهایی پیش رفتم و یه جاش گیر کردم.

با برنامه winISD
    یعنی اطلاعات اولیه رو دادم کامل ولی اون تنظیمات نمودار SPL و نمودار Group Delay مونده نمیدونم باید چکار کنم
    اگه میخوای فایلشو برات آپ کنم
    مرسی

راستی چی شد؟ اگه مشکلی نداری برای آدرس بده که من آمپه (944) رو اوکی کنم برات بفرسته اگه نه که هیچی دیگه ریسک کنیم بگیم بفرسته برای خودم . راضی شده کم تر بده فقط گفته صبر کن چند روز
    جدی چند ماه شده؟انگار یه ماه پیش بود گرفتی.
    محمد جان راستش کمی درگیرم.اگه گفته به شرط میده بگیر بزار زیر بار یه چند ساعت ممتد ازش صدا بگیر. بریجش هم بده به ساب و باز چند ساعت بزارش زیر بار. اگر پروتکت یا هر موردی داشت فورا آمپ رو برگردون.من واقعا گرفتارم وگرنه خودم برات انجام میدادم. ازت معذرت میخوام
    در مورد باکس درسته چون برخی پارامترها رو تو منوالش نداده لذا با نرم افزار نمیشه دقیق طراحی کرد. همون که خودش گفته رو بساز

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خیلی ممنون از
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرمنده فکر کردم 6932 50 واتی هست ببخشید دوست من
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6964 راحت پیدا میشه اصلیش باید ساخت ویتنام باشه چینی هم هست که یه خورده از ویتنام ارزون تره پشت آهنربای باند زده ساخت ویتنام دوست گلم اگه قرار بود بری هر چی پیدا شد بخری که به پرسیدن نیاز نبود نه اگه اصلا قصد آمپ نداری به همون 6964 فکر کن
    دشمنت شرمنده

14. این کاربر از spz2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •