.........................
.........................
شاید من نظرم اشتباه باشه چرا پستتون را پاک کردین دوست من
شما هم باید نظرتون رو بنویسید تا به یک نتیجه ای برسیم و مشکل ایشون حل بشه
یعنی هر کسی که بخواد براش این کارو میکنن؟منظورتون از <<پرت ها >>چیه؟باید پورت ها رو باز کنند isp اینکارو باید براتون بکنه
نه مثلا الان مخابرات در طرح نا محدودش که من داشتم پورت هاش رو بسته بود و سرعت واقعی بود 256kbps داشتم که سرعت دانلود بود شما هم دارین با سرعت واقعی دانلود میکردین
ولی قبلا صبا نت که داشتن 128 بود ولی پورت هاش باز بود سرعت دانلود حدودا 500KB/s بود که این ها دست خود isp است و برای همه همینطوره
خوب چرا صبا نت همچین کاری کرده بود؟ یعنی مثلاً هیچ تفاوتی بین 128 و 1 مگ نبود؟یعنی اسمن 128 بوده در اصل حدود 4 مگ بوده.
یعنی اگه مثلاً من سفارش اینترنت 2 مگ بدم برام چند تا پرت دیگه رو هم باز میکنن؟یعنی دارن با ایجاد محدودیت مصنوعی جیب ما ها رو خالی میکنن؟خوشبختانه از سد فیلتر رد شدیم مونده این یکی.شبیه کاری که تو بایس گرافیکا میکنن تا اور نشن.
Last edited by javad2015; 06-02-2013 at 22:49.
دوست عزیز هم اینترنت من هم دوستم آسیاتک 1 مگ هست
انجا دقیقا با همین مودم لینکسیس سرعت 400 500 میگیرم با گوشی و تبلت
متاسفانه مشکل از اینرنت نیست
اینترنت اسیاتک از 9 صبح تا 1 شب بدون تغییر کیفیت با 400 تا 500 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کنه
این قضیه که دوستمون میگن ساعت خلوت و شلوغ داره منتفی هست
من فکر می کنم مشکل تو ارسال از طریق وای فای هست حالا چجوری میشه درستش کرد رو خدا می دونه ظاهرا
بستگی به شرکتی داره که اینترنت میگیری ازش
آسیاتک به همه اینترنت 2 مگ در ثانیه میده با این تفاوت که 2 مگ رو برای کسیکه 128 گرفته بین 8 نفر تقسیم می کنه،واسه منکه 1 مگ گرفتم بین 2 نفر
پس من حداقل با سرعت 500 کیلوبایت دانلود می کنم
شاتل هم همینطور است روزانه اش پورت هاش بازه اکثر isp ها اینطوری است سرویس همون سرویسه ولی پورت ها باز شده بهتره از این بیشتر تاپیک دوستمون رو شلوغ نکنیم و در یک تاپیک دیگه بحث رو ادامه بدیم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)