سلام دوستان
این لپ تاپ جگر من رو خون کرده! با این که واقعا حرفه ای هستم در زمینه کامپیوتر ولی نتونستم دو تا درایور ساده رو نصب کنم!
اول اینکه پارتیشن ریکاوری داره ولی وقتی F11 میزنم زمان بوت ، گزینه لازم برای ریکاوری نیست یعنی اصلا گزینه ریکاوری نداره و میگه سی دی ویندوز رو بگذارید و ری استارت کنید و زیبان رو انتخاب و روی گزینه تعمیر کامپیوتر کلیک کنید. از داخل خود ویندوز هم نرم افزار مربوطه که برای ریکاوری هست اصلا میگه پارتیشن ریکاوری نیست یعنی اون گزینه که برای ریکاوری هست خاموشه اصلا! در حالی اصلا دست نزده بودم.
البته پارتیشنهای هارد dynamic شدن شاید به این علت هست. نمیدونم آیا میشه برگردوند به حالت عادی که پارتیشن ریکاوری دوباره قابل استفاده بشه یا نه.
من هم مجبور شدم ویندوز 7 خودم نصب کنم. البته پارتیشن ریکاوری رو فرمت نکردم و دستش نزدم.
حالا مشکلم اینه که گرافیک ها هیچکدوم نصب نمیشن.!! من از سایت خود HP سرچ کردم و گرافیک Intel برای مدل خودم رو گرفتم اما موقعی اجراش میکنم و می خوام نصبش کنم پیام میده که شما حداقل امکانات مورد نظر جهت نصب نرم افزار رو ندارید!:
یعنی این:
"This computer does not meet the minimum requiements for installing the software"
درایور کارت Ati 6770m رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اصلا کاتالیست کنترل سنتر اجرا نمیشه و فوری پیام میده :
"ther are currently no setting that can be configured using catalyst control center"
رفتم تو سایت INTEL و زدم روی گزینه ای که خودش کارت گرفایک رو دتکت میکنه و نصب میکنه اما موقع نصب اکشن اسکریپتش یک ارور میده و اینترنت اکسپلورر بسته میشه. در حالی ویندوز تازه نصب کردم و اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره!
بعضی دوستان گفته بودند HP support and Assistant رو نصب کنم و بزنم tune up و خودش درایور ها رو میگیرهو من این برنامه هم آخرین نسخش و دانلود کردم ظاهرش با اون برنامه دوستان فرق داشت و در قسمت Tune up هم فقط برای روشن و خاموش کردن Restore point داشت و پاک کردن کش مرور گر و ویندوز و اصلا چنین کاری که گفته بودن نمیکرد.
یک گزینه آپدیت هم داره که وقتی میزنم میگه آپدیتی برای HP وجود نداره و فقط یک اخطار میده که آپدیت ویندوزتون خاموشه روشن کنید که اون هم فقط تذکر هست و کار خاصی نمیکنه.
خلاصه من دیوونه شدم. برنامه CPUZ هم دانلود کردم و فقط میگه یک کارت گرافیک Ati هست و یکی INTEL اما اصلا میزان حافظه اونها و مدلشون رو نشون نمیده. برنامه Everest هم که اصلا میگه دستگاه شما رو ساپورت نمیکنم لطفا به شرکت پیام دهید. و بعد از اوکی کردن هم همه اطلاعاتی میده جز مدل دقیق کارتهای گرافیک.
خواهشا اگر راهی دارید بفرمایید من این لپ تاپ و الآن چه کارش باید بکنم؟؟