تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 671 از 1124 اولاول ... 171571621661667668669670671672673674675681721771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,701 به 6,710 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

Sutained Speed درصورتیکه پهنای باند کیفیت داشته باشه تقریباً برابر همون پهنای باندیه شارژ میکنید.
    رزومه رو واسم پیغام خصوصی کن باقیشو بهت میگم

اگه خط رو با مک لاک کرده باشن باید زنگ بزنی مکتو ریست کنن یا مک سیستمتو روی مودم ست کنی
    خوب منظور من هم این بود که در واقع سرعت دانلود تک کانکشن رو بالا ببرین.
    حالا ما خواستیم کلاس بزاریم شما هم بزن تو ذوقمون.
    اگه ممکنه شرایطش رو پ خ کنین یا اینجا بزارین واقعا ممنون میشم.آخه شاید به یک دوستی گفتم بیاد.

این مک لاک رو اگه مودم رو مدت طولانی مثلا 15 دقیقه خاموش کنی ریست نمیشه؟
    Last edited by AliMirzaie; 06-02-2013 at 21:15.

داره خودمونی میشه vampire_arak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هشتم اینترنت گرفتم از مخابرات خیلی هم راضیم.البته بستگی به مرکز مخابراتی داره
    ماه اول رو128 کردن تو پاچم هر کاری کردم نشد که 1مگ بگیرم
    سرعت متوسطم روزا رو 65 شبا هم 65 .یعنی بدون افت سرعت
    به هیچ وجه افت سرعت دانلود نداره.البته بعضی وقتا پینگش میرینه!
    دوستانی که 1 مگ و 2 مگ مخابرات دارن میشه سرعت های دانلودشون رو بگن.ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خوب منظور من هم این بود که در واقع سرعت دانلود تک کانکشن رو بالا ببرین.
    حالا ما خواستیم کلاس بزاریم شما هم بزن تو ذوقمون.
    اگه ممکنه شرایطش رو پ خ کنین یا اینجا بزارین واقعا ممنون میشم.آخه شاید به یک دوستی گفتم بیاد.

این مک لاک رو اگه مدت طولانی مثلا 15 دقیقه مودم رو خاموش کنی ریست نمیشه؟
    :ایکس
    نه، ریست نمیشه

4. این کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    جناب
    sc@ry
    شما تو این کار هستید کی قراره پینگ به روال قبلی برگرده تایم اوت ها رفع بشه
    با سپاس

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من هشتم اینترنت گرفتم از مخابرات خیلی هم راضیم.البته بستگی به مرکز مخابراتی داره
    ماه اول رو128 کردن تو پاچم هر کاری کردم نشد که 1مگ بگیرم
    سرعت متوسطم روزا رو 65 شبا هم 65 .یعنی بدون افت سرعت
    به هیچ وجه افت سرعت دانلود نداره.البته بعضی وقتا پینگش میرینه!
    دوستانی که 1 مگ و 2 مگ مخابرات دارن میشه سرعت های دانلودشون رو بگن.ممنون میشم

بله افت نداره!!!! اما وقتی 128 داری با یک دانلود 16 کانکشنی به64 میرسی و فکر میکنی مشکلی نیست!!!! اما با یک مگ باید سه یا 4 دانلود همزمان 16 کانکشنی بزاری که به ماکس سرعت برسی!!!

7. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خدایی خسته نشدین با این همه بازی
    خدای نکرده یه وقت بزرگ نشین ها این همه کل کل اونم فقط به خاطر اینکه بتونین بازی انلاین کنید خب پاشو برو هفت سنگ بازی کن مجانی هم هست یه کم باد به کلت بخوره نفست جا بیاد یه ورزشیم کرده باشی شاید تو مسابقات محله ای یه جایزه ای هم بردی بعدا بدرد پیریهان یخوره بگی عجب پیزی بودی نههههههههههههه

به به ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    جناب
    sc@ry
    شما تو این کار هستید کی قراره پینگ به روال قبلی برگرده تایم اوت ها رفع بشه
    با سپاس
    سلام
    عرض کردم مشخص نیست. به پهنای باند ارز مبادله ای تعلق نمیگیره، به همین خاطر شرکت زیرساخت تحت فشاره و مشکلاتی رو که واسش بوجود میاد نمیتونه راحت حل کنه
    اون نصف ماهی که به اشتراک یوزرهای مخابرات اضافه شد شاید طی دو ماه کار isp مخابرات هم جبران نشه.
    اگه اوضاع اینطور ادامه پیدا کنه شاید مجبور شه بازم چند روزی به اشتراک ها اضافه کنه. به نظر شما اگه مشکل از مخابرات بود بجای متحمل شدن همچین هزینه ای نمیتونست مشکلشو حل کنه؟

10. 2 کاربر از sc@ry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

شما بر چه اساس میگی چیزی بلد نیستن؟ شما بلدی بیا تست ازت بگیریم پاس شدی اینجا مشغول کار شواگه هولدت میکنن بخاطر اینه که کانکشن لاگ و گاهی اوقات credit log, deposit log یا audit log اکانت شما رو چک کنن که generate شدن لاگ هر کدوم ممکنه تا یک دقیقه هم طول بکشهدلیل کاهش کیفیت پهنای باند مخابرات هم زیاد فروختن و تموم شدن پهای باند نیست! دلیل کاهش کیفیت رو اینجا نمیشه مطرح کرد ولی بزودی مشکلش رو از طریقی هم میکنیم و خدمات احتمالاً burst خطوط حجمی افزایش پیدا میکنه.
    بر اساس اینکه سرویسم نامحدود بود و میخواستم در مورد سرعت دانلود محدود سوال کنم. از ساپورت میپرسم من که ریت خطم 2 مگه اگه 2 محدود بگیرم زیادش میکنین؟ میگه نمیدانم ریت خط چیه!!!وسط صحبت با من بدون اینکه از من اجازه بگیره منو معطل کرد و مطمئن نیستم که موبایلش بود یا یکی دیگه، جواب اون شخص رو داد. من که تو هیچ اپراتوری همچین چیزی ندیدم. از دعوت به کار شما هم متشکر! اما مدرک من به کار شما مربوط نیستالبته مطمئنم از اون خانم ها بیشتر در مورد شبکه اطلاع دارم

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Sutained Speed

اگه خط رو با مک لاک کرده باشن باید زنگ بزنی مکتو ریست کنن یا مک سیستمتو روی مودم ست کنی
    کلا شد شیرین کاری
    clon mac رو زدم ارتباطم قطع شد و هرچی کانکت میزدم ارور ریموت یا همچین چیزی میداد
    زنگ زدگ گفتم ریست کن میگه به دلایل امنیتی ریست نمی کنم بیار اینجا مودم رو......
    خلاصه کلی دردسر شد تا اینکه مودم رو ریست فکتوری کردم و دوباره clone زدم و همه چی اکی شد
    خواستم زنگ بزنم ضایعش کنم گفتم ولش کن بنده خدا شبه نشسته اونجا گناه داره

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    عرض کردم مشخص نیست. به پهنای باند ارز مبادله ای تعلق نمیگیره، به همین خاطر شرکت زیرساخت تحت فشاره و مشکلاتی رو که واسش بوجود میاد نمیتونه راحت حل کنه
    اون نصف ماهی که به اشتراک یوزرهای مخابرات اضافه شد شاید طی دو ماه کار isp مخابرات هم جبران نشه.
    اگه اوضاع اینطور ادامه پیدا کنه شاید مجبور شه بازم چند روزی به اشتراک ها اضافه کنه. به نظر شما اگه مشکل از مخابرات بود بجای متحمل شدن همچین هزینه ای نمیتونست مشکلشو حل کنه؟

سلام، ممنون از اطلاع رسانی... حداقل امید الکی هم ندین خوبه

باید اصلاح کرد که مخابرات ضرر نمیکنه!!!! بلکه فقط سود کمتری گرفته!!! یه کاربر 256 رو شما حتی یک ماه کامل به دورش اضافه کنید، میشه 25 تومن!!! بازم 4500 از این کاربر اضافه گرفتید!!!!
    راستی امکانش هست دلیل تفاوت قیمت مخابرات اینجا و تهران ( قیمت مصوب) رو اعلام کنید؟

آخرشم یه پیشنهاد دارم که پ.خ هم میکنم!! و اونم اینکه الان شما یک سرویس. 1 ب 10 تو سایت مخابرات دارید که سرعت واقعیش بسته به نوع سرویس از 1/4 تا 1/2 سرعت واقعیه.... اینارو حذف کنید و سرویسی مثله 1 به 10 حسابگر با حجم بیشتر و بدون ساعت رایگان اضافه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •