تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 171 از 218 اولاول ... 71121161167168169170171172173174175181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,701 به 1,710 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قصد خرید هارد 2 ترابایت اینترنال دارم

کیفیتش برام مهمه و اینکه اطلاعاتم از روش پاک نشه
    بقیه جریانات مثل گرما و صدا در اولویتهای بعدی قرار میگیرن و خب درسته که گرما مهمه، اما صدا اصلا مهم نیست

اکه امکانش باشه بهم مزنه قیمت هم بگین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    قصد خرید هارد 2 ترابایت اینترنال دارم

کیفیتش برام مهمه و اینکه اطلاعاتم از روش پاک نشه
    بقیه جریانات مثل گرما و صدا در اولویتهای بعدی قرار میگیرن و خب درسته که گرما مهمه، اما صدا اصلا مهم نیست

اکه امکانش باشه بهم مزنه قیمت هم بگین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
    سلام .
    اگر میتونید با سرعت پایین هاردهای WD Green کنار بیایید من پیشنهاد میدم که همین مدل را بخرید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . این مدلها بیشتر مناسب برای آرشیو کردن اطلاعات و یا نصب کردن بعنوان هارد دوم سیستم مناسب هست ولی میتونید win هم نصب کنید که در اینصورت بهتره ویندوزهایی چون vista یا win7 یا win8 نصب بشه . قیمت این مدلها حدود 360 هزارتومن هست .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    اگر میتونید با سرعت پایین هاردهای WD Green کنار بیایید من پیشنهاد میدم که همین مدل را بخرید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . این مدلها بیشتر مناسب برای آرشیو کردن اطلاعات و یا نصب کردن بعنوان هارد دوم سیستم مناسب هست ولی میتونید win هم نصب کنید که در اینصورت بهتره ویندوزهایی چون vista یا win7 یا win8 نصب بشه . قیمت این مدلها حدود 360 هزارتومن هست .
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    خب اگه بخایم یه هاردی باشه که علاوه بر این ویژگیهایی که شما گفتین، سرعت خوبی هم داشته باشه،
    چه مدلی و با چه حدود قیمتی باید بگیریم؟

دلیل اینکه میگین ویندوزهای ویستا به بالا رو نصب کنیم چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    خب اگه بخایم یه هاردی باشه که علاوه بر این ویژگیهایی که شما گفتین، سرعت خوبی هم داشته باشه،
    چه مدلی و با چه حدود قیمتی باید بگیریم؟

دلیل اینکه میگین ویندوزهای ویستا به بالا رو نصب کنیم چیه؟
    هیچ تضمینی نیست که برای هارد و اطلاعات ذخیره شده مشکلی پیش نیاد حتی اگر بهترین کیفیت را داشته باشند بهترین راه ذخیره کردن اطلاعات در دو یا چند هارد دیسک هست . اگر سرعت بالا برای شما مهمه میتونید seagate barracuda 7200.14 با سریال ST2000DM001 بخرید .

در مورد سوال دوم ، هاردهای WD Green بصورت دارای سکتورهای 4096byte هستند و از آنجاییکه win xp از این خصوصیت پشتیبانی نمیکند باعث کاهش عملکرد و پرفورمنس هارد میشه و در نتیجه باید با استفاده از نرم افزارهای توصیه شده Align بشه .

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همه عزیزا
    می خوام یه هارد 2 ترا بگیرم
    اونجور که دوستان گفتن ، مدل سبز کاوالیر با دور 5400 خوبه برای آرشیو ، ولی چی چی ش 4096 هست و انگاری با ویندوز های قدیمی سازگاری خوبی نداره
    من فقط با xp کار می کنم تو پی سی

هدف هم ذخیره فیلم و دیتا هست از خرید هارد 2 ترا ، با این اوصاف چی رو پیشنهاد میدین

من الان یه هارد مکستور 500 که روش ویندوز نصبه دارم ، به همرا یه هارد یک ترا مکستور که آرشیوم هست

تا یه هفته دیگه می خوام بخرم هارد رو ، ممنون میشم زودتر راهنمائیم کنین

قوربون همتون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه عزیزا
    می خوام یه هارد 2 ترا بگیرم
    اونجور که دوستان گفتن ، مدل سبز کاوالیر با دور 5400 خوبه برای آرشیو ، ولی چی چی ش 4096 هست و انگاری با ویندوز های قدیمی سازگاری خوبی نداره
    من فقط با xp کار می کنم تو پی سی

هدف هم ذخیره فیلم و دیتا هست از خرید هارد 2 ترا ، با این اوصاف چی رو پیشنهاد میدین

من الان یه هارد مکستور 500 که روش ویندوز نصبه دارم ، به همرا یه هارد یک ترا مکستور که آرشیوم هست

تا یه هفته دیگه می خوام بخرم هارد رو ، ممنون میشم زودتر راهنمائیم کنین

قوربون همتون
    سلام .

هاردهای WD Green اگر Align بشوند مشکلی با win xp نخواهند داشت . حتی هاردهای سری جدید seagate barracuda 7200.14 هم دارای سکتورهای 4K هستند ولی به خاطر تکنولوژی Seagate SmartAlign مانع از کاهش سرعت و عملکرد هارد میشه . اگر نمیخواهید با دردسر Align کردن هارد روبرو بشید میتونید همین سیگیت را بخرید (سریال ST2000DM001) .

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ممنون

سلام .

هاردهای WD Green اگر Align بشوند مشکلی با win xp نخواهند داشت . حتی هاردهای سری جدید seagate barracuda 7200.14 هم دارای سکتورهای 4K هستند ولی به خاطر تکنولوژی Seagate SmartAlign مانع از کاهش سرعت و عملکرد هارد میشه . اگر نمیخواهید با دردسر Align کردن هارد روبرو بشید میتونید همین سیگیت را بخرید (سریال ST2000DM001) .

مرسی دادا

میشه بگی این align چی هست و چیکار می کنه؟ دردسرش زیاده ؟

قیمت seagate barracuda 7200.14 چند هست ؟

این هاردی که می خوام بگیرم ، صرفا" واسه آرشیو کردنه فیلم هست و فقط زمان دیدن فیلم هست که ازش استفاده می کنم

راستی پی سی من 24 ساعته روشنه دی:

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي دادا

ميشه بگي اين align چي هست و چيکار مي کنه؟ دردسرش زياده ؟

قيمت seagate barracuda 7200.14 چند هست ؟

اين هاردي که مي خوام بگيرم ، صرفا" واسه آرشيو کردنه فيلم هست و فقط زمان ديدن فيلم هست که ازش استفاده مي کنم

راستي پي سي من 24 ساعته روشنه دي:
    winxp با هاردهاي 4K سازگاري ندارد ولی هاردهاي 4K ميتوانند بعنوان يك هارد 512byte شبيه سازي بشوند بنابراين هر سکتور 4K واقعي (physical) به هشت سکتور مجازي 512 بايتي (logical) شبيه سازي ميشوند (عکس زير) .

متاسفانه در ويندوز XP اولين پارتيشن از LBA 63 شروع ميشود (عکس زير) که باعث تقسيم بندیهاي نادرست و در نتيجه سوار شدن داده ها بر روي دو سكتور
    4Kbyte مي شود که باعث کند شدن شديد و کاهش کارايي ميشود .

پارتيشن بندي صحيح و درست طبق عکس زير و Align شده .

آموزش Align کردن در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولي نرم افزار Acronis Align Tool را بايد از سايت وسترن دانلود کنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . براي دانلود هم بايد در سايت وسترن يوزر بسازيد و رجيستر کنيد (يکم دردسر داره) . پس از نصب این نرم افزار با استفاده از برنامه Acronis Media Builder میتونید یه CD bootable براي Align کردن بسازید .

قيمت دوترابايت سيگيت ST2000DM001 هم حدود 360 هزارتومن هست که البته با توجه به نوع گارانتي و انصاف فروشنده قيمتها متغير هست . همچنین با توجه به اینکه بصورت طولانی سیستم را روشن میذارید مراقب دمای هارد هم باشید .

12. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Moahammad_sdt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من یک هارد SSD میخواستم بخرم تا 500 تومن هم هزینه میکنم اگه یک کمکی دوستان بکنند ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

winxp با هاردهاي 4K سازگاري ندارد ولی هاردهاي 4K ميتوانند بعنوان يك هارد 512byte شبيه سازي بشوند بنابراين هر سکتور 4K واقعي (physical) به هشت سکتور مجازي 512 بايتي (logical) شبيه سازي ميشوند (عکس زير) .

متاسفانه در ويندوز XP اولين پارتيشن از LBA 63 شروع ميشود (عکس زير) که باعث تقسيم بندیهاي نادرست و در نتيجه سوار شدن داده ها بر روي دو سكتور
    4Kbyte مي شود که باعث کند شدن شديد و کاهش کارايي ميشود .

پارتيشن بندي صحيح و درست طبق عکس زير و Align شده .

آموزش Align کردن در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولي نرم افزار Acronis Align Tool را بايد از سايت وسترن دانلود کنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . براي دانلود هم بايد در سايت وسترن يوزر بسازيد و رجيستر کنيد (يکم دردسر داره) . پس از نصب این نرم افزار با استفاده از برنامه Acronis Media Builder میتونید یه CD bootable براي Align کردن بسازید .

قيمت دوترابايت سيگيت ST2000DM001 هم حدود 360 هزارتومن هست که البته با توجه به نوع گارانتي و انصاف فروشنده قيمتها متغير هست . همچنین با توجه به اینکه بصورت طولانی سیستم را روشن میذارید مراقب دمای هارد هم باشید .
    مرسی بابت توضیحاتت
    ST2000DM001 هم نیاز به align داره ؟ قبلا اشاره کردی که خودش یه تکنولوژی داره که نمیزاره سرعت پایین بیاد ، پس بهتره همین رو بگیرم ، آره؟
    دمت گرم بابته وقتی که گذاشتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •