تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 140 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کدوم شامپو تو این مورد بهتره ؟
    اصلا نمیشه یک شامپو رو گفت.

در این موارد باید آرمایشاتی روی دو گروه بیمارانجام بشه و دو محصول با هم نتایجش مقایسه بشه .

از معروف ترین شامپوهای کافئین دار در ایران میشه به همون آلپسین اشاره کرد.

برای خانم ها هم شامپو های کافئینه پلانتور 39 وجود داره در ایران

در کل کافئین فقط یکی از مواردی ست که میتونه روی ریزش مو موثر واقع بشه و گرنه خیلی از سرم ها و محلول های معتبر یا گرون فرانسوی فاقد کافئین هستند و ترکیبات دیگه دارند که بعضا اختصاصی هست یا از برخی گیاهان نادر موجود در جهان در اون ها استفاده میشه.

مثلا کلوران در محصولات ضد ریزش خودش از پوست درخت گنه گنه یا همون کینین که در آمریکای جنوبی یافت میشه استفاده میکنه که البته یک نوع ماده یه نام سین کنای قرمز فقط در گنه گنه آمریکای جنوبی وجود داره که طبق ادعای لابراتور کلوران در گردش خون مویرگی پوست سر بسیار موثر است .

همین طور شرکت های دیگه هم در محصولات خودشون یک ماده موثره دیگه ممکنه استفاده کنند

مو كه بخواد بريزه ميريزه من تمام شامپو هايه گرونو امتحان كردم و به اين نتيجه رسيدم كه برند مهم نيست فقط بايد سازگار باشه با مو ها
    این طور نیست.

همه متخصصین پوست در این عقیده هستند که ریزش موی ارثی رو میشه سال ها به تاخیر انداخت و حتی کنترلش کرد.
    به جرات میتونم بگم خود من اگه هیچ اهمیتی به ریزش موی خودم نداده بودم تا الان که 27 سال دارم کجل شده بودم
    بحث سازگاری با مو یک چیز هست و بحث اینکه یک برند حاوی ترکیباتی باشه که واقعا اثر بخش باشه و تبلیغاتی نباشه یه بحث دیگه س.
    در ضمن شامپو ها و لوسیون ها فقط مکمل درمان هستند و باید درمان اصلی که معمولا با قرص ها هست انجام بشه.
    ریزش غیر ارثی که جای خود داره.

ممنون از راهنماییت
    پالمینکس اویدرم ترکیبات مضر که نداره؟
    ظاهرا تو ترکیبات پالمینکس کافئین هم هست
    امروز چند تا داروخانه رفتم هیچ کدوم شامپو کافئین سریتا رو نداشتن
    نمیدونم! هم اکنون به این شامپو دسترسی ندارم

بله هست...من محلول ضد ریزشش رو دارم در اون هم کافئین موجوده
    ظاهرا تازه اومده باید کمی صبر کرد تا شرکت توزیع کنه

2. 3 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه چیزی بگم الان چند وقته گزنه کلوران و سبوفن رو دارم میزنم ولی احساس میکنم به درد موهای خیلی چرب نمیخورن در صورتیکه قبلا نظرم این بود کلوران کاملا خشک میکنه! فکر کنم کلوران برای استفاده روزانه خوب باشه.

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اصلا نمیشه یک شامپو رو گفت.

در این موارد باید آرمایشاتی روی دو گروه بیمارانجام بشه و دو محصول با هم نتایجش مقایسه بشه .

از معروف ترین شامپوهای کافئین دار در ایران میشه به همون آلپسین اشاره کرد.

برای خانم ها هم شامپو های کافئینه پلانتور 39 وجود داره در ایران

در کل کافئین فقط یکی از مواردی ست که میتونه روی ریزش مو موثر واقع بشه و گرنه خیلی از سرم ها و محلول های معتبر یا گرون فرانسوی فاقد کافئین هستند و ترکیبات دیگه دارند که بعضا اختصاصی هست یا از برخی گیاهان نادر موجود در جهان در اون ها استفاده میشه.

مثلا کلوران در محصولات ضد ریزش خودش از پوست درخت گنه گنه یا همون کینین که در آمریکای جنوبی یافت میشه استفاده میکنه که البته یک نوع ماده یه نام سین کنای قرمز فقط در گنه گنه آمریکای جنوبی وجود داره که طبق ادعای لابراتور کلوران در گردش خون مویرگی پوست سر بسیار موثر است .

همین طور شرکت های دیگه هم در محصولات خودشون یک ماده موثره دیگه ممکنه استفاده کنند

این طور نیست.

همه متخصصین پوست در این عقیده هستند که ریزش موی ارثی رو میشه سال ها به تاخیر انداخت و حتی کنترلش کرد.
    به جرات میتونم بگم خود من اگه هیچ اهمیتی به ریزش موی خودم نداده بودم تا الان که 27 سال دارم کجل شده بودم
    بحث سازگاری با مو یک چیز هست و بحث اینکه یک برند حاوی ترکیباتی باشه که واقعا اثر بخش باشه و تبلیغاتی نباشه یه بحث دیگه س.
    در ضمن شامپو ها و لوسیون ها فقط مکمل درمان هستند و باید درمان اصلی که معمولا با قرص ها هست انجام بشه.
    ریزش غیر ارثی که جای خود داره.

نمیدونم! هم اکنون به این شامپو دسترسی ندارم

بله هست...من محلول ضد ریزشش رو دارم در اون هم کافئین موجوده
    ظاهرا تازه اومده باید کمی صبر کرد تا شرکت توزیع کنه
    دوست عزیز به نظرت ارزش خرید داره؟
    تو سایت حس خوب که ترکیباتش رو به این شکل زده :
    آمینکسیل ، کافئین ، پروتئین های هیدرولیزه ( ابریشم ، کلاژن و شیر ) پرو ویتامین B5 ، عصاره های گیاهی ساوپالمتو ، جینکوبیلوبا ، رزماری ، رازیانه ، آویشن ، دم اسب ، سیر ، مارش مالو ، نعنا فلفلی ، سالویا ، آرنیکا و سورفکتانتهای ملایم .
    و جالبه تو بخش نظراتش یکی گفته چرا شامپویی به این خوبی درونش از سیلیکون استفاده شده
    من وقتی از فولیکا استفاده میکردم موهام به سختی حالت میگرفت ولی با شامپو تخم مرغی داروگر موهام خوب حالت میگیره حیف که ضد ریزش نیست میخوام بدونم این اویدرم هم مثل فولیکا باعث بد حالت گرفتن موها میشه؟
    Last edited by ali_khoshtip; 05-02-2013 at 13:16. دليل: حذف لینک فروشگاه اینترنتی

داره خودمونی میشه shahab1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مبلغش زیاد مهم نیست
    چیزی باشه جواب بده؟

(میشه بهترین شامپو ضد ریزش رو معرفی کنین؟
    همچنین یه محلول برای رشد موهایی که ریخته شده و ضد ریزش مو
    من جلو پیشونیم ریخته و جلو سرم کم پشت شده )

سلام

اگه هم موهاتون چربه و هم ریزش ارثی دارید باید جداگانه درمان رو شروع کنید.

اولا که شامپو ها و محلول ها و سرم ها مکمل درمان محسوب میشن مخصوصا در درمان ریزش موی ارثی. منتهی چون ما اینجا نمیتونیم به شما غیر از مکمل داروی دیگه ای تجویز کنیم شما باید برای درمان اصلی حتما به متخصص پوست مراجعه کنید که مثلا اگه تشخیص داد به شما قرص بده...
    اما برای چربی مو شما میتونی از شامپو های مخصوص موهای چرب استفاده کنی...که با توجه به بودجه ماهیانه شما برای شامپو میتونم معرفی کنم...همچنین بگید که موهاتون نرم و نازک هم هست یا نه....جچم داره و چربه...و میخواید کمی نرم هم بشه.

برای ریزش مو هم مکمل درمان بخواید...باز با توجه به بودجه ماهیانه میتونم بهتون معرفی کنم.

برای داروهای اصلی که نیاز به تجویز پزشک دارند کاری از بنده ساخته نیست.

شامپو های خوبی داره کلا. من یه مدت آلپسین میزدم و راضی بودم. الان کیفیتش چطوره نمیدونم...چون 3 سال پیش بود

بودجه ماهیانه برای خرید شامپو و محلول؟
    Last edited by shahab1985; 04-02-2013 at 23:04.

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز به نظرت ارزش خرید داره؟
    تو سایت حس خوب که ترکیباتش رو به این شکل زده :
    آمینکسیل ، کافئین ، پروتئین های هیدرولیزه ( ابریشم ، کلاژن و شیر ) پرو ویتامین B5 ، عصاره های گیاهی ساوپالمتو ، جینکوبیلوبا ، رزماری ، رازیانه ، آویشن ، دم اسب ، سیر ، مارش مالو ، نعنا فلفلی ، سالویا ، آرنیکا و سورفکتانتهای ملایم .
    و جالبه تو بخش نظراتش یکی گفته چرا شامپویی به این خوبی درونش از سیلیکون استفاده شده
    من وقتی از فولیکا استفاده میکردم موهام به سختی حالت میگرفت ولی با شامپو تخم مرغی داروگر موهام خوب حالت میگیره حیف که ضد ریزش نیست میخوام بدونم این اویدرم هم مثل فولیکا باعث بد حالت گرفتن موها میشه؟
    اگه حاوی سیلیکون باشه باید در خریدش احتیاط کرد.
    اول مطمئن بشید.
    من این شامپو رو استفاده نکردم که در مورد حالت گرفتن مو بخوام نظر بدم.شما میتونی از شامپویی که موهات رو خوش حالت میکنه به همراه شامپو ضد ریزش استفاده کنی.مشکلی پیش نمیاد

مبلغش زیاد مهم نیست
    چیزی باشه جواب بده؟

(میشه بهترین شامپو ضد ریزش رو معرفی کنین؟
    همچنین یه محلول برای رشد موهایی که ریخته شده و ضد ریزش مو
    من جلو پیشونیم ریخته و جلو سرم کم پشت شده )
    دوست عزیز بهترینی وجود نداره
    ولی من رینفولتیل مخصوص آقایان رو در محلول ها توصیه میکنم و سرم رینفولتیل مخصوص آقایان رو....البته برند های مشابه دیگه هم هست.
    در شامپو ها هم رینفولتیل مخصوص آقایان یه شامپو هم داره + آنافاز دوکری هم خوبه.

ولی شما هر چیزی رو که استفاده کنید مدت استفاده حداقل باید 6 ماه باشه.

7. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

برای شوره سر اصلا بسمت شامپوهای گرون قیمت نرید
    من یک شامپو 40 تومنی گرفتم بیودرما بدرد م نخورد افتاده گوشه حموم

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

نظرتون در مورد شامپوهای جدید CLEAR چیه ؟

در آغاز فعالیت M.R.S.$y$TEM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    In DaRk

پيش فرض

من کلا محصولات کاپوس رو میپنسدم

شامپو هم از جوانه گندمش و یا آلوئه وراش استفاده مینکم

11. این کاربر از M.R.S.$y$TEM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه حاوی سیلیکون باشه باید در خریدش احتیاط کرد.
    اول مطمئن بشید.
    من این شامپو رو استفاده نکردم که در مورد حالت گرفتن مو بخوام نظر بدم.شما میتونی از شامپویی که موهات رو خوش حالت میکنه به همراه شامپو ضد ریزش استفاده کنی.مشکلی پیش نمیاد

دوست عزیز بهترینی وجود نداره
    ولی من رینفولتیل مخصوص آقایان رو در محلول ها توصیه میکنم و سرم رینفولتیل مخصوص آقایان رو....البته برند های مشابه دیگه هم هست.
    در شامپو ها هم رینفولتیل مخصوص آقایان یه شامپو هم داره + آنافاز دوکری هم خوبه.

ولی شما هر چیزی رو که استفاده کنید مدت استفاده حداقل باید 6 ماه باشه.
    دوست عزیز از کجا باید بفهمم سیلیکون تو ترکیباتش هست یا نه؟
    چون من پشت شامپو رو هم که نگاه کردم همین ترکیبات بالایی رو نوشته بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من تنها شامپویی که به موهام ساخته سریتا هستش
    مشخصات نوع موهای من : به شدت چرب و از نوعی که زود به خارش می افتد

سریتا به نظرم عالی هستش

یکی از دوستان محلول رینوفیل را برای ریزش موها پیشنهاد داده بود به نظرم خوبه ولی قیمتش خیلی بالاست
    با قیمت مناسب به نظرم همون ماینوکسیدل پاک دارو بهترین انتخاب باشد
    Last edited by SaMsUnG; 06-02-2013 at 13:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •