تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 129 از 162 اولاول ... 2979119125126127128129130131132133139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,281 به 1,290 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام من پرینتر hp officejet 4500 دارم اول که گرفتم وقتی که استفاده میکردم و جوهرش کم میشد تو نرم افزارش نشون میداد که داره کم میشه وقتی کم شد شارژش کردم و استفاده کردم اما اون هی کم میشد و نشون میداد کم شده ولی پر بود و بلاخره تموم شد الان برا کارتریج ها ارور میده اما سالمن و پرن نمیدونم الان چیکار کنم البته هر از گاهی ارور نمیده و کار میکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من یک پرینتر hp photosmart دارم که کارتریچ آن شماره 564 است(4 رنگ جدا ) چند وقت پیش اونها رو با جوهر شارژ کردم و خوب کار میکرد. ولی بعد یک هفته رنگ قرمز آن چاپ نگرفت. دوباره هم شارژ کردم بازم جواب نداد. ممکنه منو راهنمایی کنید که مشکلم چیه و چه کار کنم؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من یک پرینتر hp photosmart دارم که کارتریچ آن شماره 564 است(4 رنگ جدا ) چند وقت پیش اونها رو با جوهر شارژ کردم و خوب کار میکرد. ولی بعد یک هفته رنگ قرمز آن چاپ نگرفت. دوباره هم شارژ کردم بازم جواب نداد. ممکنه منو راهنمایی کنید که مشکلم چیه و چه کار کنم؟
    سلام دوست عزیز
    ابتدا چند بار هدکلین کنید.
    اگر درست شد،
    هد رو دربیارید و قسمت پایین اون (قسمت هد) رو به ارتفاع نیم سانت و به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل آب جوش قرار بدید. بعد به آرامی و با پارچه نرم خشک کنید و داخل دستگاه بذارید و هدکلین و هد الاین کنید. اگر نتیجه مطلوب بود که کار تمام است اما اگر مطلوب نبود مجدد این عمل را تکرار کنید.
    چه جوهری استفاده می کنید؟
    ممنونم

4. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ابتدا چند بار هدکلین کنید.
    اگر درست شد،
    هد رو دربیارید و قسمت پایین اون (قسمت هد) رو به ارتفاع نیم سانت و به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل آب جوش قرار بدید. بعد به آرامی و با پارچه نرم خشک کنید و داخل دستگاه بذارید و هدکلین و هد الاین کنید. اگر نتیجه مطلوب بود که کار تمام است اما اگر مطلوب نبود مجدد این عمل را تکرار کنید.
    چه جوهری استفاده می کنید؟
    ممنونم
    lخیلی ممنون هنگام شارژ کردن از همون قسمت هد جوهر بیرون می ریزد. این خودش نشانه خشک نبودن آن قسمت نیست؟ من منظورتان از هد الاین رو نفهمیدم. میشه بیشتر توضیح بدید. اون قسمتی که شبیه چیپ الکترونیکی است نیاز به سرویس نداره؟ بهترین جوهر جهت شارژ چه مارکی است. ؟ ببخشید که زیاد وارد نیستم!!
    Last edited by daryadar; 04-02-2013 at 15:42.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

lخیلی ممنون هنگام شارژ کردن از همون قسمت هد جوهر بیرون می ریزد. این خودش نشانه خشک نبودن آن قسمت نیست؟ من منظورتان از هد الاین رو نفهمیدم. میشه بیشتر توضیح بدید. اون قسمتی که شبیه چیپ الکترونیکی است نیاز به سرویس نداره؟ بهترین جوهر جهت شارژ چه مارکی است. ؟ ببخشید که زیاد وارد نیستم!!
    مگر هد به کارتریجا متصل هست؟ (فرمودید 4 رنگ جدا)
    نه، ممکنه هواگرفته باشه و با هدکلین هوا گیری میشه.
    تو تنظیمات پرینتر بگردید، هد الاین رو پیدا می کنید.
    دقیقا منظورتون از اینکه قرمز رو چاپ نگرفت چیه؟ تو طرحی که برای هد الاین چاپ میشه،‌ قرمز وجود نداره یا خط خط و ناقص هست؟
    جوهر هم من پارت تکنیک، وکس و WWM رو پیشنهاد می کنم.
    موفق باشید

7. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مگر هد به کارتریجا متصل هست؟ (فرمودید 4 رنگ جدا)
    نه، ممکنه هواگرفته باشه و با هدکلین هوا گیری میشه.
    تو تنظیمات پرینتر بگردید، هد الاین رو پیدا می کنید.
    دقیقا منظورتون از اینکه قرمز رو چاپ نگرفت چیه؟ تو طرحی که برای هد الاین چاپ میشه،‌ قرمز وجود نداره یا خط خط و ناقص هست؟
    جوهر هم من پارت تکنیک، وکس و WWM رو پیشنهاد می کنم.
    موفق باشید
    جوهر مصرفی من wwm است. کارتریچ 564 در 4 رنگ جدا مشکی، آبی،زرد و صورتی یا همون قرمز است. ظاهرا هد به کارتریچ متصل است. من بنا به فرمایش شما آنرا در آب جوش قرار دادم و بعد از چند بار هد کلین بازم جوابی نگرفتم. هد الاین را هم ارور می دهد. در ضمن الان چند خط قرمز نازک رنگ نشان می دهد.ولی بقیه رنگها مشکلی ندارند. در طرح چاپ شده توسط هد کلین رنگ قرمز به صورت خطوط نازک کم رنگ دیده می شود. اممنون از راهنمایی شما. ممکن است کارتریچ مشکل داشته باشد؟ یا پرینتر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

جوهر مصرفی من wwm است. کارتریچ 564 در 4 رنگ جدا مشکی، آبی،زرد و صورتی یا همون قرمز است. ظاهرا هد به کارتریچ متصل است. من بنا به فرمایش شما آنرا در آب جوش قرار دادم و بعد از چند بار هد کلین بازم جوابی نگرفتم. هد الاین را هم ارور می دهد. در ضمن الان چند خط قرمز نازک رنگ نشان می دهد.ولی بقیه رنگها مشکلی ندارند. در طرح چاپ شده توسط هد کلین رنگ قرمز به صورت خطوط نازک کم رنگ دیده می شود. اممنون از راهنمایی شما. ممکن است کارتریچ مشکل داشته باشد؟ یا پرینتر
    دوست عزیز من فکر می کنم شما خود کارتریج رو داخل آب جوش گذاشتید و نه هد رو!!!
    به احتمال بسیار قوی هد جدا هست (طبق جستجوی گوگل)
    با مراجعه به راهنمای دستگاه طریقه خارج کردن هد رو ببینید. (احتمالا روش یه اهرم داره که اون رو باید بالا بدید و هد آزاد میشه.)
    و بعد بلا رو سر هد در بیارید!!!
    حتما مطمئن باشید که کارتریج جوهر داشته باشه و شارژ شده باشه.
    موفق باشید

10. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز من فکر می کنم شما خود کارتریج رو داخل آب جوش گذاشتید و نه هد رو!!!
    به احتمال بسیار قوی هد جدا هست (طبق جستجوی گوگل)
    با مراجعه به راهنمای دستگاه طریقه خارج کردن هد رو ببینید. (احتمالا روش یه اهرم داره که اون رو باید بالا بدید و هد آزاد میشه.)
    و بعد بلا رو سر هد در بیارید!!!
    حتما مطمئن باشید که کارتریج جوهر داشته باشه و شارژ شده باشه.
    موفق باشید
    تازه فهمیدم که هد کجاست!!از تو سایت hp پیدا کردم . کاتریچ که در اثر آب جوش اسیب نمیبینه؟؟(گفتم که ناشی هستم!!)منظور شما قرار دادن اون قسمتی از هد که کاتریچ ها داخل آن میشوند است.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تازه فهمیدم که هد کجاست!!از تو سایت hp پیدا کردم . کاتریچ که در اثر آب جوش اسیب نمیبینه؟؟(گفتم که ناشی هستم!!)منظور شما قرار دادن اون قسمتی از هد که کاتریچ ها داخل آن میشوند است.
    خوبه
    نه فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد، فقط مجدد شارژ کنیدش چون ممکنه جوهراش داخل آب حل شده باشن.
    زیر هد یه قسمت فلزی هست که اگر یا دستمال کاغذی نرم رو به آرومی زیرش بکشید،‌رنگی میشه، این درواقع قطعه مهم دستگاه هست که عمل چاپ رو انجام میده.
    داخل اون یه سری سوراخ های ریز وجود داره مثل دوش حمام! اما بصورت خطی و ردیفی که بهش نازل گفته میشه. وقتی یه مدت استفاده نشه و یا به هر دلیل دیگه، ممکنه اون نازل ها گرفته بشن و جوهر توشون خشک بشه.
    محلول های هد بازکن یا آب جوش باعث حل شدن و رفع گرفتگی میشه، البته اگر خیلی حاد نباشه و یا مشکل دیگه ای در میان نباشه.
    دقت داشته باشید که پایین هد بیشتر از نیم سانت داخل آب جوش نره.
    اگر هم فکر می کنید نمی تونید، به متخصص مراجعه کنید. (قیمت هد تقریبا با قیمت دستگاه برابره!!!)
    موفق باشید

13. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان کمک مبخواستم...من پرینتر hp 5515 دارم که از کاتریج به شماره 178 (چهرتایی) استفاده میکنه...
    گفتن بهم این کاتریج شارژ نمیشه ...میخواستم بدونم شما اطلاعاتی دارین بگین؟چون اگه شارژ نشه مجبورم پرینتر رو بفروشم...

یه چیز که امروز تو اینترنت دیدم کاتریج های قابل شارژ هستش؟اینا چطورن؟به پرینتر و هدش ضربه نمیزنن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by milad_takjoo; 05-02-2013 at 19:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •