دوستان من هنوز نتونستم خودمو قانع كنم كه ترم تابستون بردارم! شما چرا ترم تابستون برميداريد؟ (سوال در عين سادگي سواليه كه بايد روش فكر كنيد :دي)
دوستان من هنوز نتونستم خودمو قانع كنم كه ترم تابستون بردارم! شما چرا ترم تابستون برميداريد؟ (سوال در عين سادگي سواليه كه بايد روش فكر كنيد :دي)
اوه اوهیعنی امتحانات تا 6 و نیم بعد از ظهر هم ادامه پیدا میکنه ! فقط به خاطر ... !
من خودم ترم تابستون خیلی اذیت میشم ولی خوب میخوام زودتر واحدهام رو پاس کنم از دست پیام نور راحت شم![]()
اوه اوهیعنی امتحانات تا 6 و نیم بعد از ظهر هم ادامه پیدا میکنه ! فقط به خاطر ... !
سلام دوست من که اسمت رو هم نمیدونم
خوشبختانه یا بدبختانه فعلا که اینطوری شده .برای من که فرقی نمی کنه چون من همیشه سره جلسه فقط 45 دقیقه یا نهایت 1 ساعت سره جلسه هستم و نمی تونم زیاد یک جا به صورت ساکن بنشینم![]()
منم با این رفیقمون هم نظر هستم ولی جدایی از پاس کردن سریع واحد ها ، من این ترم بهترین ترم تابستونی را پشت سر گذاشتم چون دو کتاب برداشتم یکی دفاع مقدس و دیگری مبانی تاریخ اجتماعی ایران و هر دو تاریخی بوند و از خوندش خسته نمی شدم و اینکه تابستون باید یکم مطالعه داشت حالا چه درسی یا غیر درسی خیلی کمک کننده هست برای اینکه مغز بخواب نره و موقع شروع شدن ترم ادم کسل نیست برای خواندن کتاب ها
این بود نظر من برای پاس کردن واحد ها![]()
کوروش هستم![]()
ولی من تا آخرین دقیقه میشینم تا اینکه مراقب میاد به زور ورقه رو ازم میگیرهدیگه همه مراقبا منو شناختن
![]()
این پست هات خدایی خنده داری آقا مهدی ( خدایا این شادی رو از بچه ها نگیر ) ... حداقل موجبات خنده ی ما رو فراهم میکنی
این ترم حتما توصیه هات رو گوش میکنم بخصوص اینکه امتحانات 31 اردیبهشت شروع میشه
بیشتر بشینی مگه چی میشه ؟... من هم مثل کوروش تا آخر میشینم ... همین امتحان آخری به مراقب گفتم حالا یه دور دیگه بزن بعد بیا واسه من رو بگیر
من دوست دارم بردارمولی چون اولین گروه کامپیوتر دانشگاه هستیم و دو ترم بیشتر هم نخونده بودیم نتونستیم برداریم ... یعنی سیستم چیزی نیاورد واسه انتخاب واحد ... مگه میشه ؟
![]()
سوالات تابستون خیلی هم سخت ترن دقت کردید به این قضیه؟دوستان من هنوز نتونستم خودمو قانع كنم كه ترم تابستون بردارم! شما چرا ترم تابستون برميداريد؟ (سوال در عين سادگي سواليه كه بايد روش فكر كنيد :دي)![]()
خوشبختممنم امیر هستم . قبلا به این تایپیک می امدم با یوزر karkas20 ولی جان به جان افرین تسلیم کرد و بن شد
من کلا اگر سوالات رو بلد باشم پاسخ می دم و اونایی که بلد نباشم رو تیک میزنم و بعد همه سوالات میام سراغ این دسته سوالات و روش فکر میکنم اگر بلد بودم و به ذهنم رسید که هیچ ولی اگر نرسید یا گزینه ج یا ب میزنم و از جلسه میام بیرون . زیاد حوصله یک جا نشتن رو ندارم و چه میشه کردباور کن کلاس ها که میرم و باید 2ساعت بنشینم روی صندلی ، عذاب می کشم که نگو ، چون کم حوصلم
![]()
کسی از IT هست؟ دروس اختیاری کدومها آسون ترن و میشه خودخوان خوند؟
من IT هستم ولی میخوام برم ترم دومخبر ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)