سلام مودم dlink 200 تك يو اس پي دارم كه سه روزي هست چشمك زن شده و خطاي there was no dial tone ميده اشكال از چيه ؟ سيمها رو هم چك كردم و تلفن بوق داره
سلام مودم dlink 200 تك يو اس پي دارم كه سه روزي هست چشمك زن شده و خطاي there was no dial tone ميده اشكال از چيه ؟ سيمها رو هم چك كردم و تلفن بوق داره
راستي يك مودم مناسب و ارزون كه در ويندوز 7 هم اجرا بشه چيه؟
اره رو no گذاشتم . مودمو خاموش روشن کردم و دوباره کانکت شدم ولی بازم بدون اینترنت. یعنی چی چرا اینجوریه!!
راستی این چراغ ایینترنت مودم همیشه خاموشه
سلام من مودم Zyxel p650 HW دارم ADSL مخابرات گرفتم جدیدن. ولی چراغ internet قرمزه هر کاری میکنم. اول تو تنظیمات مودم PPPoE انتخاب کردم چراغ قرمز بود به اینترنت وصل نمیشد. بعد تو تنظیمات مودم bridge انتخاب کردم تو ویندوز یه کانکشن PPPoE ساختم این دفعه چراغ اینترنت مودم خاموش شد اینترنت نداشتم. چی کار باید بکنم؟
زنگ بزن به نمایندگی بگو شاید یوزر و پسورد رو داری اشتباه وارد میکنی
دوست عزیز من یه دونه از همین مدل دارم
شما داری تو ویندوز 7 استفاده میکنی اززش ؟
میتونی درایورهاشوو برام آپلود کنی ؟ آخه من مشکل دارم تو نصبش واسه ویندوز 7 !![]()
اگه یوزر پس اشتبا باشه که با کانکشن وصل نمیشه! الان با کانکشن pppoe با یوزر پس شرکت کانکت میشم و اینترنت وصله.
دوستان روی مودم من وقتی صفحه ای چیزی باز نمیکنم چراغ شبکه ثابت روشنه ولی تا میرم تو سایتی چیزی یا چیزی دانلود میکنم چشمک زن میشه و نظم خاصی هم نداره یه دقیقه سریع یه دقیقه اروم
این اتفاق برای چراغ وایرلس و lan هم میافته
کلا چشمک زن ینی چی ثابت ینی چی؟
احتمالا چراغ activity منظورته که ماله وقتیه که داده ارسال و دریافت میشه از طریق اینترنت به واسط مودم شما ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)